• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RTS

03.10.2024

09:28

Oglasio se EPS: Evo šta će biti sa uvećanim računima u Novom Sadu

Shutterstock, Branko Pantelić, Pngwing

Društvo

Oglasio se EPS: Evo šta će biti sa uvećanim računima u Novom Sadu

Podeli vest

Novosađani, od letos, imaju problema sa računima za struju: neki dobijaju astronomsko uvećane račune, neki sa nula iznosom, a neki se žale da nisu ni dobili račun.

U obrazloženju Elektrodistribucije Srbije na upit RTS-a navodi se da su u Vojvodini posle 20 godina uvedeni novi softveri, urađeni zajedno sa EPS-om i da deo očitanih stanja nije mogao odmah da se unese.

Proces modernizacije i primene novih softvera odvijao se uporedo sa redovnim aktivnostima i, nažalost, dolazilo je do određenih zastoja i grešaka pri unosu podataka, navode iz Elektrodistribucije Srbije.

Uz izvinjenje korisnicima, napominju da će oni koji su dobili račune bez očitanog stanja dobiti ispravke računa od snabdevača. Sve uplate sa popustom do 5. septembra tek će se videti na septembarskim računima.

Novim očitavanjem koje je počelo 1. oktobra biće ispravljene i eventualne greške i snabdevač će dostaviti korekciju računa korisnicima. Sve reklamacije na račun podnose se snabdevaču, koji i izdaje račune.

Za korisnike koji žele lično da podnesu reklamaciju, u zgradi Elektrodistribucije Srbije u Novom Sadu otvoreno je još sedam dodatnih šaltera i značajno povećan broj zaposlenih za obradu reklamacija.

Na ovaj način sa povećanim brojem šaltera radiće se i u narednim danima, kako bi se maksimalno skratilo vreme čekanja ispred šaltera, navode za RTS iz Elektrodistribucije Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)
Live TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)

Nebojša Zelenović, predstavnik opozicije i kopredsednik stranke "Zajedno", rekao je da treba stupiti u generalni štrajk i da treba sve da stane, na taj način pozivajuću na haos i rušenje svega onoga za šta se Vučić gotovo deceniju i po bori. O tome su u Info jutru govorili prof. Goran Puzić i predsednik centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku, Zoran Spasić.

03.10.2024

10:25

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija