• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.10.2024

10:41

ŽELJKO MITROVIĆ NAJAVIO POVEĆANJA I BONUSE! Spektakularnom žurkom za zaposlene obeležen finalni 30. događaj povodom 30 godina Pinka!

Pink

Društvo

ŽELJKO MITROVIĆ NAJAVIO POVEĆANJA I BONUSE! Spektakularnom žurkom za zaposlene obeležen finalni 30. događaj povodom 30 godina Pinka!

Podeli vest

Svi zaposleni iz svih kompanija pod okriljem Pink Media Group zajedno su proslavili veliki uspeh.

Sinoć je u poznatom prestoničkom restoranu održana velika žurka povodom 30. rođendana TV PINK i Pink Media Group. Vlasnik ružičaste imperije, Željko Mitrović, odabrao je poslednji dan u sklopu slavljeničkog meseca za proslavu za zaposlene, bez kojih Pink Media Group sigurno ne bi bio gde danas jeste. Za dobru muziku bio je zadužen popularni Chegi & Braća Bluz bend, koji je svojim spektakularnim nastupom i fantastičnim muzičkim programom oduševio sve prisutne.

Željko Mitrović u obraćanju zaposlenima nije krio ponos i sreću zbog svega što su zajedničkim snagama stvorili, a iskoristio je priliku da najavi povećanja plata ali i tradicionalne bonuse.

- Večerašnja žurka je meni najvažnija, zato što sve uspehe koje smo napravili, a napravili smo ih mnogo – napravili ste ih zapravo vi. Birao sam neke najkraće puteve do njih – a vi ste to buldožerski izgazili…barem tako kaže naša konkurencija. Niko se ovde nije zaustavio, jer ne da nije imao šanse protiv mene – nije imao šanse protiv vas. Zato jedan aplauz za vas! Vas nekoliko hiljada iz svih kompanija dobili su bonuse, ali tu nije kraj. U narednih 14 meseci imaćemo kontinuirana povećanja. Od danas svi ćete dobiti 5 hiljada veću platu, a oni ispod 80 hiljada dobiće 10 hiljada povećanje i tako ćemo na svaka dva do tri meseca u narednih 14 meseci. Na novogodišnjom žurci podelićemo devet miliona – za devet najznačajnijih zaposlenih za ovih 30 godina, po troje iz svake dekade. To će biti devet posebnih nagrada od po million dinara. Sledeća godina biće godina pobede, već vidim – rekao je Mitrović.

Foto: Pink

 

TV PINK ne bi bio toliko jak sistem, da nema zaposlenih koji već tri decenije proizvode najgledaniji program u ovom delu Evrope. Skoro 2000 ljudi deo je Pink Media Group, a Željko Mitrović je i ovog puta pokazao kako misli na sve njih i da i te kako ceni njihovu posvećenost i vredan rad.

Pink je simbol za porodicu sa čvrstim temeljem, a u godinama ispred nas nema sumnje da će Pink Media Group biti sve jača i uspešnija kompanija, koja je uvek važila za primer. Kampanja slavljeničkog meseca 30 dana – 30 događaja, žurkom za sve zaposlene doživela je svoje veliko finale, a mi ćemo nastaviti da pratimo kakva iznenađenja u budućem period nas čekaju od vizionara Mitrovića.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)
Live TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)

Nebojša Zelenović, predstavnik opozicije i kopredsednik stranke "Zajedno", rekao je da treba stupiti u generalni štrajk i da treba sve da stane, na taj način pozivajuću na haos i rušenje svega onoga za šta se Vučić gotovo deceniju i po bori. O tome su u Info jutru govorili prof. Goran Puzić i predsednik centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku, Zoran Spasić.

03.10.2024

10:25

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija