• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pavle Ivković

04.10.2024

10:53

"Harlijeva devojka" tutnji Srbijom! Mlada Iva privlači pažnju svima, da li zbog nje same ili motora? (FOTO)

Informer

Društvo

"Harlijeva devojka" tutnji Srbijom! Mlada Iva privlači pažnju svima, da li zbog nje same ili motora? (FOTO)

Podeli vest

"Ljubav prema motorima se pojavila kada sam ga prvi put videla na ulici", ovim rečima za Informer.rs počinje svoju priču Iva Živković (27) iz Zemuna koja je poznatija kao "Harlijeva devojka".

- Motore sam zavolela još kao mala, kada sam imala šest godina, jer sam ga tada videla na ulici i oduševila se. Kada sam završila osmi razred tražila sam mojima da mi kupe, ali to tada nije bilo moguće - priča nam Iva. 

 

 

Nekoliko godina kasnije, zaradila je svoj novac radeći u ugostiteljskom lokalu i kupila svoj prvi motor. 

- Počela sam da radim u kafiću, novac stavljala sa strane i tako došla do svog prvog motora. Imala je CBR, Jamahu, zujalice i mnoge druge, a onda je na red došao on - Harli! Moram da kažem da sam svaki od tigh motora volela, ali na kraju je Harli najbolji - priča nam. 

Motorom kroz celu Srbiju, najmlađa vlasnica novog Harlija. 

- Na dalje destinacije kao što je inostranstvo nisam išla, ali planiram. Za sada sam obišla zaista celu Srbiju i često idem na kampovanja. Plan mi je da početkom proleća krenem na moto-skupove i da snimam emisije od toga. Inače, ja sam najmlađa devojka koja vozi Harlija i to novog, ima žena koje ga voze, ali ja sam najmlađa. Inače, moj motor je rađen za 120 godina postojanja Harlija, i on je jedini u Srbiji.

Poruke na pola sata i zabrinutost

- Ljudi na mene reaguju odlično, moram da kažem da me porodica podržava, ali gde god da krenem to su poruke i pozivi konstantno na pola sata. Važi neko pravilo da su zujalice jednako samoubistvo, ali nije tako. Prijatelji se često šale kako će mi donirati bubreg, ali me i oni podržavaju - ističe Iva. 

Kako je rekla, za sada ne planira da menja motor jer je kao stvoren za njene potrebe, a za sebe kaže da je najbolje izgledala kada je vozila CBR....ko zna, možda mu se ipak jednog dana ponovo vrati, jer planira kupi još jedan motor. 

Ukoliko neko protutnji pored vas na Harliju, budite sigurni da je to upravo Iva - Harlijeva devojka! 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)
Live TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)

Svi ruski, ali i veliki broj svetskih medija preneo je danas snimak iz Kurske oblasti gde se vidi uništeno NATO oružje. Izrael je nastavio napade na Liban i Gazu. Visoki zvaničnik Hamasa ubijen je u izraelskom napadu. IDF je naveo da je imao precizne obaveštajne podatke gde se nalaze visoki zvaničnici Hamasa. Izrael već godinama izvodi napade na Siriju, ali sada ih je pojačao. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik.

03.10.2024

21:10

Izrael napao bazu u Siriji! Severna Koreja jedva čeka da napadne Južnu Koreju i Japan! Sveopšti rat kuca na vrata! (VIDEO)
Live TV

Izrael napao bazu u Siriji! Severna Koreja jedva čeka da napadne Južnu Koreju i Japan! Sveopšti rat kuca na vrata! (VIDEO)

Svi govore o onome što se dešava na Bliskom istoku i smatraju da to nije toliko daleko od Kosova i Metohije. Na granici smo sveopšteg rata. Izraelski napadi na ruske baze daju novu dimenziju. Čeka se reakcija Rusije jer su ipak napadnuta njena vojna postrojenja u oblasti Sirije. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorio je društveni analitičar Saša Boriojević i pukovnik u penziji Srbobran Radić.

03.10.2024

20:33

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Povratak Kralja trikotaže! Đorđ Stajler na Srbija Fashion Week-u
Kultura

Povratak Kralja trikotaže! Đorđ Stajler na Srbija Fashion Week-u

Jedan od najpoznatijih srpskih modnih dizajnera sa globalnom karijerom, Đorđ Stajler, ove godine donosi svoju novu kolekciju na Srbija Fashion Week u Novom Sadu. Stajler, koji je diplomirao dizajn tekstila i odeće u Beogradu, pažnju svetske modne javnosti privukao je kao pobednik takmičenja za dizajnera sezone u Londonu, a tokom godina postao je dobitnik brojnih prestižnih nagrada. Posebno se ističe nagrada za najboljeg dizajnera visoke mode, koju mu je dodelio Fashion Community u Kaliforniji.

04.10.2024

12:15

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija