• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Blic.rs

04.10.2024

22:56

Stižu pljuskovi sa grmljavinom! Najnovije upozorenje RHMZ: Ovi delovi Srbije prvi na udaru

tanjug

Društvo

Stižu pljuskovi sa grmljavinom! Najnovije upozorenje RHMZ: Ovi delovi Srbije prvi na udaru

Podeli vest

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) oglasio se i najavio kakvo će vreme nas očekuje tokom noći.

Tokom večeri na području Srbije biće umereno do potpuno oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom. Na Kopaoniku se tokom večeri očekuje magla zbog čega će vidljivost biti smanjena na 100 m.

Na jugu, jugoistoku i istoku Srbije tokom noću doći će do intenziviranja padavina, pa se uz lokalne pljuskove koji će ponegde biti i praćeni grmljavinom, očekuje veća količina padavina.

RHMZ je dao vremensku prognozi i za vikend, i najavio da će dalje povremeno padati kiša i očekuje se svežije vreme, u većini mesta sa dnevnom temperaturom od 15 do 19 stepeni.

Početkom naredne sedmice, u ponedeljak i utorak pretežno sunčano uz porast dnevnih temperatura.

RHMZ upozorava da će vodostaj na Savi narednih sedam dana biti u umerenom i većem porastu bez dostizanja granica redovne odbrane od poplava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)
Live TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)

Svi ruski, ali i veliki broj svetskih medija preneo je danas snimak iz Kurske oblasti gde se vidi uništeno NATO oružje. Izrael je nastavio napade na Liban i Gazu. Visoki zvaničnik Hamasa ubijen je u izraelskom napadu. IDF je naveo da je imao precizne obaveštajne podatke gde se nalaze visoki zvaničnici Hamasa. Izrael već godinama izvodi napade na Siriju, ali sada ih je pojačao. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik.

03.10.2024

21:10

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Putin kaže da! Šta će reći Amerika?!
Planeta

Putin kaže da! Šta će reći Amerika?!

Ruski predsednik Vladimir Putin je otvoren za svaki kontakt, uključujući i onaj sa svojim američkim kolegom Džozefom Bajdenom, izjavio je danas predstavnik za štampu ruskog lidera Dmitri Peskov.

04.10.2024

22:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija