• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.10.2024

09:08

"Idu 80 km iznad ograničenja": Majka se detetom jedna preživela sumanutu vožnju (VIDEO)

MUP Srbije

Društvo

"Idu 80 km iznad ograničenja": Majka se detetom jedna preživela sumanutu vožnju (VIDEO)

Podeli vest

Jedna majka podelila je na društvenim mrežama jezivu situaciju koja se dogodila sinoć na auto-putu "Miloš Veliki". Kako tvrdi, zbog "huliganske vožnje pojedinih vozača, njena porodica umalo je poginula"!

Njena ispovest objavljena je na Instagram stranici moj_beo_grad, a kako kaže nikada više nasilnih i bahatih vozača nije videla na auto-putu nego sinoć.

"Svako je prisiljavao onog ispred ablendovanjem i to milion puta u sekundi toliko da pojedinima nisu dozvolili ni da bezbedno pretiču ozbiljnim ometanjem. Bila sam sa malim detetom, jedan manijak mi je toliko puta ablendovao dok se nisam bezbedno vratila u traku, a onda je ušao u moju ispred i naglo kočio. Zbog takvog huliganskog ponašanja porodice ginu svakodnevno, a jedna od njih večeras je mogla biti moja! Jezivo", napisala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Kako dodaje, "Miloš Veliki" sinoć je ličio na bolesne autotrke, a da pritom vozači nisu imali potrebu da žure.

"Koliko smo bolestan narod postali", zaključila je ona.

"Zajašu brzu traku pa idu 80 na sat"

Ipak, mnogi sugrađani u komentarima su posumnjali da je dotična vozila presporo, ali svakako naglašavaju da ne opravdavaju bahatu vožnju.

"Svedok sam da mnogi zajašu brzu traku i van grada na auto-putu voze 80-100. I tako onda dobijete te bahate koji znaju kako se vozi auto-putem. A taj bezobrazluk da se posle uključi ispred auta i koči je sasvim drugi nivo zla koji pokazuje na primeru jednog pojedinca koliko smo postavi besni i zli", napisala je jedna korisnica Instagrama.

Ipak, mnogi koji su se sinoć vozili "Milošem Velikim" kažu da je gospođa u pravu i da su vozači masovno kršili ograničenje brzine i to za 60-80 kilometara na sat.

"Gospođa je u pravu, došla sam večeras sa autoputa. Ne znam zašto se pojedini smeju…Ljudi voze 60-80 iznad ograničenja, trube, blicaju…Narod svakodnevno gine", poručuje jedna korisnica Instagrama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Amerika bi mogla da iskoristi Izrael na isti način kao i Ukrajinu! SAD vole da ratuju i zbog toga su sebi stvorile brojne neprijatelje! (VIDEO)
Live TV

Amerika bi mogla da iskoristi Izrael na isti način kao i Ukrajinu! SAD vole da ratuju i zbog toga su sebi stvorile brojne neprijatelje! (VIDEO)

Situacija na Bliskom istoku se ne smiruje, ratu u Ukrajini se ne nazire kraj, a svet strahuje od globalnog sukoba. Da li će doći do eskalacije koja će prerasti novi svetski rat? Na ovo pitanje su, tokom gostovanja u "Info danu", odgovorali politički filozof Dragoljub Kojčić, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju političku istoriju, nekadašnji dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija i akademik profesor dr Dragan Radenović.

13.10.2024

18:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka