• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

20.10.2024

09:59

Udala se devojka sa krilima: Mlada blista u beloj venčanici, mladoženja u elegantnom odelu

printskrin/instagram/ devojka_sa_krilima

Društvo

Udala se devojka sa krilima: Mlada blista u beloj venčanici, mladoženja u elegantnom odelu

Podeli vest

Slikarka i šampionka u paratekvondou, Dejana Bačko, rođena je bez ruku, a odavno je odabrala borbu kao model ponašanja i postala predmet divljenja mnogih.

Dejana i njen partner Marko Nežić postali su nedavno roditelji devojčice kojoj su dali ime Lara, a koje potiče iz grčkog jezika i znači pobeda.

Naime, Dejana je sada na svom profilu na Instagramu objavila sliku sa venčanja sa svojim izabranikom, a čestitke nisu prestajale da se nižu.

"S ljubavlju i blagoslovom stupili smo u novo poglavlje zajedno" - napisala je Dejana, koja je blistala u venčanici i sa prelepim buketom sa belim cvećem, dok je mladoženja bio u sivom elegantnom odelu, a ćerkica je pozirala sa njima u crkvi.

Podsetimo, Dejana se porodila pre godinu dana i tada je na svom Instagram profilu, na kom ima više od 87 hiljada pratilaca, podelila fotografiju sa ćerkicom, a njen osmeh govorio je o njenoj sreći i ponosu.

- Bože, hvala ti na ovom poklonu - napisala je ona uz objavu, nakon čega su se komentari samo nizali.

Inače, Dejana iako ima hendikep u potpunosti normalno obavlja sve svakodnevne obaveze, a sa svojim pratiocima neretko deli kako slika, putuje, trenira.

S obzirom da je rođena bez ruku, ona je naučila kako da iskoristi svoje telo na drugačiji način u odnosu na ostale, pa tako na primer četkicu za slikanje drži prstima na nogama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija