• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Blic

21.09.2018

18:30

DEVOJKA IZBODENA NOŽEM U AUTOBUSU: Užas u Žarkovu, nepoznati muškarac napao je na liniji 581

Vesti

DEVOJKA IZBODENA NOŽEM U AUTOBUSU: Užas u Žarkovu, nepoznati muškarac napao je na liniji 581

Podeli vest

Dvadesetdvogodišnja devojka povređena je u napadu koji se desio u četvrtak oko 21 sata u Žarkovu, u autobusu na liniji 581 koji saobraća od Beograda do Lazarevca, kada ju je nepoznati napadač izbo nožem

Kako nezvanično saznajemo devojka je nakon napada prevezena u Klinički centar Srbije gde je reanimirana.

Sa njom u autobusu su bili njen dečko i drugarica, ali niko od njih nije video napadača.

- Skinut je snimak sa kamera iz unutrašnjosti autobusa i pokušavamo da utvrdimo kako se napad desio. Jedino što znamo je da je dečko povređene zamolio vozača da stane jer njegovoj devojci nije dobro, nakon čega su izašli iz autobusa - istakli su iz preduzeća "Lasta" u čijem vozilu se desio napad.

Prema jednoj verziji koja se pojavila u pojedinim medijima, devojku je izbola iz čista mira jedna ženska osoba, ali za ovu tvrdnju nema nikakvih zvaničnih potvrda.

- Događaj se desio pod nerazjašnjenim okolnostima i istraga je u toku - navode u MUP-u Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ziko Pop

pre 4 godine

Kakva je ovo glupost,neko te izbode nozem i ti ga uopste ne vidis i ne znaz ko je niti kako izgleda ???Halo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija