• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

19.11.2018

11:29

"PI*KO JEDNA, NI DETE NIJE TVOJE"! Monstrum Siniša je zbog ovih reči ubio Biljanu, a sada zapomaže: MOLIM VAS, HOĆU DA ZNAM DA LI JE ANJA ZAISTA MOJA ĆERKA!

Vesti

"PI*KO JEDNA, NI DETE NIJE TVOJE"! Monstrum Siniša je zbog ovih reči ubio Biljanu, a sada zapomaže: MOLIM VAS, HOĆU DA ZNAM DA LI JE ANJA ZAISTA MOJA ĆERKA!

Podeli vest

Molim vas, hoću da znam da li je Anja zaista moja ćerka! Siniša Radovančev (51), koji se tereti za jezivo ubistvo nevenčane supruge Biljane Mijatović (30), već godinu dana u pritvoru u Pančevu ne spava kako treba jer se pita da li je mala Anja zaista njegova ćerka!

Siniša Radovančev (51) iz Pančeva optužen je za ubistvo Biljane Mijatović, koje se dogodilo 21. novembra 2017. u pančevačkom naselju Sodara, na proslavi njenog 30. rođendana. Ubistvo se dogodilo u kuhinji dok su u drugoj sobi bile Biljanina ćerka iz prvog braka Marija (13) i Biljanina i Sinišina ćerka Anja, koja je tada imala nepunih mesec dana.

Radovančev je na prvom obraćanju sudu rekao da nikada neće prežaliti Biljaninu smrt, pravdajući se da mu je pao mrak na oči, jer ga je posle svađe oko novca duboko povredila govoreći mu: "Pi*ko jedna, ni dete nije tvoje!"

PAKAO DEVOJČICE IZ PANČEVA! Pred očima joj očuh ubio majku, OTAC ODBIO DA JE UZME, a onda je zadesila još JEDNA TRAGEDIJA!

- Optuženi je rekao na sudu da je Anja jedino što ga održava u životu i da bi se do sada već „pridružio" Biljani da mu nije nje. Međutim, kako vreme prolazi, on se sve češće pita da li je Anja njegova ćerka. Siniša se već duže vreme nalazi u pančevačkom zatvoru i skoro godinu dana ne spava mirno. Tvrdi da ga izjeda ta rečenica koju je Biljana izgovorila i da se stalno pita da li je to tačno? Poverio se da bi voleo da se uradi analiza DNK da bi se utvrdilo očinstvo i da bi dobio konačan odgovor da li je Anja njegovo dete. Smiriće se tek kada bude bio sto odsto siguran da je devojčica, koja je nedavno proslavila prvi rođendan, zaista njegova ćerka - kaže izvor blizak porodici optuženog. 

Foto: Informer

TRAGEDIJA: Biljana i Siniša

Radovančev se na sudu branio da mu se posle te rečenice pomračio um i da se kao kroz maglu seća da je video Biljanu kako leži u kuhinji. Međutim, te rečenica ga, prema rečima našeg sagovornika, progoni već godinu dana, i ne zna na čemu je.

- Stalno to ponavlja! Čak je traženo od Centra za socijalni rad u Pančevu da se uradi analiza DNK za utvrđivanje očinstva, ali oni nisu dali nikakav odgovor. Čak su i na taj zahtev, koji se tiče isključivo deteta, ostali nemi! - navodi izvor blizak istrazi.

BRAT UBIJENE BILJANE IZ PANČEVA NAPAO UBICU USRED SUDNICE!

Anja i njena polusestra Marija nalaze se u istoj hraniteljskoj porodici, u Pančevu, a Srđan Radovančev, Sinišin sin iz prvog braka, podneo je zahtev za usvajanje obe devojčice.

- Anja je mala, ali Marija teško podnosi sve što se desilo. Početak glavnog pretresa je morao čak da bude odložen, jer je počela da vrišti i plače kada je videla Sinišu na hodniku - navodi sagovornik.

Suđenje protiv Siniše je u toku, a na sledećem pretresu treba da svedoče psihijatri i da razjasne da li je u trenutku zločina bio uračunljiv. Oni teba da odgovore na ključno pitanje koje su postavili Sinišini branioci Miroslav Todorović Šera i Jelena Zakonović - da li je on bio u stanju jake razdraženosti kada je posle žučne svađe u kuhinji zgrabio kuhinjski nož sa radne ploče i zario ga supruzi direktno u srce. Odbrana zastupa tezu da je ubistvo počinio u afektu i da nije bio svestan svojih postupaka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pedro

pre 5 godina

Pa šta ima veze što hoće da zna da li mu je to ćerka?? U čemu je problem tu. Ovo je pouka za sve muškarce da ne žene sponzoruše... Ovo mi liči na ubistvo u afektu, što ga ne opravdava. Ali dešava se i to..

pc

pre 5 godina

Nikad nisam ni pomislio da podignem ruku ni na muskarca a kamoli na zenu. Medjutim da mi zena dodje i kaze da to sto je receno vom coveku ne bi mogao staviti ruku u vatru da i ja tako ne bi postupio. Ne znam zasto nazivate coveka monstrumom, pre ga nazovite budaom kada je sebi dozvolio da zivi sa monstrumom. Svaki dan ucim decu da je kod nas stanje u drustvu lose i da celokupna situacija pospesuje sve negativne strane kod pojedinaca, ali da i uprkos tome ima dobrih, trezvenih, pametnih, kulturnih i postenih ljudi i da oni trebaju da budu njihova ciljna grupa. Ucim ih i da u svojim izjavama trebaju da budu odmereni i da ne govore pre nego sto dobro razmisle sta ce reci, da svadju ostave za sutra i da se okrenu i odu jer je to najveca pobeda koju covek moze da dobije, borbu protiv svoga instikta da kaze glupost kada se posvadja sa nekim.

Ti

pre 5 godina

Si stvarno malo levo desno....ubio u afektu??? Pred detetom??? Sad ga interesuje jel otac???? Neka je laka zemlja pok. Bljani....

Marcco

pre 5 godina

Sta je tražila to je dobila. Ako imaš problema sa psihom, ide kod psihijatra i nemoj da se izivljavas na čoveku.

Pančevac

pre 5 godina

Baš me zanima da li bi ovako komentarisao da je ova ubijena žena bila tvoja ćerka? Naravno da je jasno da je bila sponzoruša ali je i njemu godilo da se šepuri sa mladom zgodnom ženom mada mu je sigurno sve vreme u glavi bilo pitanje "da li me vara" ... Sada igra na kartu smanjene uračunljivosti da bi se izvukao od zaslužene kazne, bednik i kukavica

Bolest

pre 5 godina

Valjda si hteo reći "Ako imaš problema sa psihom, ideš kod psihijatra i nemoj da se iživljavaš na ženi." Nikad mi neće biti jasne osobe (ni muškarci ni žene) koje ulaze u ozbiljne veze gde je razlika 20 i više godina!?

Milan

pre 5 godina

Jel vi to sažaljevate čoveka koji je ubio ženu? Da li ste vi normalni?

Mihajlo

pre 5 godina

Covek je ubica i prema tome treba dozivotno da lezi u zatvoru,opasan je po okolinu,ko garantuje da sutra ako ga puste nece napasti to dete,ne place dete bez razloga kad ga vidi,zna kakav je monstrum.

nh

pre 5 godina

brate, da mi zena kaze "deca nisu tvoja",..ne bi joj ga zabio, nego bi joj srce iscupao,..psiholozi, ne psiholozi,..nikada ne bi pomislio da ubijem coveka ili sta vise da nanesem cak psu ili macki bol a ne da ih usmrtim,...ali brate, za to i takvo kukavicije jaje bi joj srce kroz grkljan iscupao

Rade

pre 5 godina

Ako mu je stvarno to rekla, a uopšte ne sumnjam, da mu je to rekla. Ako je ubio gada. Treba čoveka osloboditi. Nakaradan zakon koji štiti žene, daje im za pravo da mogu apsolutno sve. Da vrđaju, da ponižavaju, da maltretiraju, da se izživljavaju, i.t d. nad muškim rodom. Što je nedopustivo. Biće ovakvih slučajeva sve više i više, jer žene, svaka čast izuzecima, pojedine, apsolutno, nemaju mozga....

Vladimir

pre 5 godina

Jadan covek.Meni ga je zao.Ova se kokala kako je stigla cim ima i dete iz proslog braka i jos coveku rekla pi... jedna ni dete nije tvoje.Ubila ga je i unistila psihicki i sta je drugo mogao da uradi nego da je posalje u pakao da je naskakuje ko stigne.Da sam sudija ja bih ovog jadnog coveka i mucenika oslobodio.

Izbori 2024

Vesti

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...
REMONT

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...

Na društvenim mrežama su se u proteklih nekoliko dana pojavile slike oštećenog vučnog lansera M903 sistema PVO "patriot", koji je iz Ukrajine prebačen u SAD radi popravke. Kako se navodi, lansirna platforma je na američki kontinent transportovana uz pomoć aviona An-124, koji je petog aprila poleteo iz poljskog grada Žešov i sleteo na aerodrom Harisburg u Pensilvaniji.

23.04.2024

10:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija