• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

21.12.2018

11:02

(VIDEO) NOVA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE KOD NIŠA! Na operacionom stolu preminula žena, lekari se bore za život deteta, životno ugroženo najmanje 10 osoba!

Vesti

(VIDEO) NOVA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE KOD NIŠA! Na operacionom stolu preminula žena, lekari se bore za život deteta, životno ugroženo najmanje 10 osoba!

Podeli vest

Jeziva saobraćajna nesreća kod Donjeg Međurova uzima nove žrtve! Broj nastradalih se povećao na četiri, jer je na operacionom stolu umrla jedna žena, a čekari se bore za život sedamnaestogodsišnjeg dečaka

Suze, strah i bes preplavili su na desetine građana čiji su najmiliji, posle sudara voza i autobusa “Nišekspresa”, prebačeni u Urgentni centar Niškog kliničkog centra. KC Niš prepun je ljudi. Svi zaposleni vanredno su pozvani na posao, osoblje se razletelo kako bi svima pružilo pomoć. Hospitalizovano je 26 osoba, 10 -12 osoba je životno ugroženo. Među povređenima je desetoro dece i imaju teške povrede. U toku je pet hitnih operacija kako bi se pomoglo onima koji su najugroženiji.

- Deset do 12 je životno ugroženih pacijenata. Među povređenima je sigurno desetoro dece i to su izuzetno teške povrede, politarume, povrede više sistema. Smešteni su u Urgentnom centru, na reanimaciji klinici za anesteziju. Kolege sa drugih klinika su došle ovde i imali smo svu ljudsku i medicinsku pomoć - rekao je doktor Miodrag Lazić, direktor Uregentnog centra.

(FOTO) POGLEDAJTE JEZIVE FOTOGRAFIJE SA MESTA NESREĆE KOD NIŠA! Lekari u šoku: OVDE KAO DA JE BIO RAT!

Hodnici i čekaonice vrve od zabrinutih članova porodica. Strepnja i nezvesnost su ih ophrvali, nervozno očekuju svaku informaciju. Kada su čuli za sudar voza sa autobusom neki su doleteli pravo u Urgentni centar, a neki otišli na mesto nesreće. 

Foto: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIĆ

- Sin mi je bio u autobusu, krenuo je na posao - rekao je reporteru “Novosti” Radovan Jovanović koji živi u selu kod Donjeg Međurova. - Odmah sam u šoku krenuo na mesto nesreće, strepeći za njegov život. Prizor koji sam video me je užasnuo, ono je strašno. Moj sin srećom nije životno ugrožen, povređena mu je samo ruka. Mogu samo da zamislim kako je ovim ljudima ovde koji strepe za živote svojih.

Foto: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIĆ

U autobusu “Nišekspresa” bilo je srednjoškolaca, koji su, kao i svakog dana, pošli u školu. Neki od njihovih roditelja su ispred Urgentnog, neki u hodniku. Nervozni, uplašeni, strepe za svoju decu. Zaposleni ih teše, umiruju.

Foto: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIĆ

Podsetimo, stravičan udes dogodio se oko 7.30 sati, u selu Donje Međurovo kod Niša kada je na pružnom prelazu voz udario autobus. U užasnoj nesreći je poginulo četvoro ljudi, troje odraslih i jedno dete. Povređeno je najmanje 30 osoba.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SRBIN GEDZA

pre 5 godina

Ко оно беше на челу министарстава за саобраћај????Ко баци онолике паре на промашај у изградњи делова коридора једанаест???? Нема 2.000 евра за рампу на пружном прелазу???? Колико кошта људски живот???? Ко ће да поднесе оставку????

Ivan

pre 5 godina

Gde je sad “agencija za bezbednost saobracaja” Uzose silne pare sto na uvezena vozila sto na toboz silni atesti a za rampu nemaju pare! Stidi se srbijo nego dok god cutimo tako ce nam i biti na ulice svi trebamo svaki namet koji dignu narodu odma protesti !!! Ajde gde su sad iz agencije lopovsko udruzenje sa otimanje narodu kazu smanjili su broj nesrecnih slucajeva ma koga bre vise lazu!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija