• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

30.01.2019

14:40

SRUŠEN ZORANOV ALIBI! Pronađen novi dokaz u Jeleninoj kosi, PODIŽE SE TREĆA OPTUŽNICA!

Vesti

SRUŠEN ZORANOV ALIBI! Pronađen novi dokaz u Jeleninoj kosi, PODIŽE SE TREĆA OPTUŽNICA!

Podeli vest

Protiv Zorana Marjanovića uskoro bi treći put trebalo da bude podignuta optužnica zbog sumnje da je brutalno ubio suprugu Jelenu Marjanović i to pošto je otkriven krunski dokaz!

Naime, nakon što je nova tužiteljka Jelena Biorčević preuzela slučaj Marjanović, otrkiven je ključni dokaz, koji potvrđuje da je Zoran u trenutku Jelenine smrti bio pored nje!

Dodatnim analazima utvrđeno je da blato iz kose ubijene pevačice se poklapa sa onim kojoe je posle zločina pronađeno na pantalonama njenog supruga, prenose beogradski mediji.

POLITIČAR BIO LUD ZA UBIJENOM PEVAČICOM! Srpski moćnik joj finansirao karijeru, PA SE RAZBESNEO KADA GA JE OSTAVILA!

- Nakon što je Jelenino telo pronađeno u kanalu, Marjanovićeva je ošišana prilikom obdukcije, a tek godinu dana kasnije stigao je zahtev da se isptiaju tragovi koji su pronađeni u kosi. Taj nalaz je ubrzo stigao, a poređenjem sa tragovima nađenim na Marjanovićevoj garderobi, reč je o blatu istog sastava - otkriva sagovornik.

ISTRAGA O JELENINOM UBISTVU LOŠE VOĐENA, MOŽDA I SABOTIRANA: Pravni stručnjaci žrestoko kritikovali tužilaštvo, zbog KATASTROFALNIH PROPUSTA!

Ovaj dokaz iz nekog razloga nije bio uvršten u spise predmeta, zbog čega se do sada nije naišao u optužnici, a ruši Zoranov alibi koji je sve vreme tvrdio da on nije silazio sa nasipa do kanala u kojem je pronađen leš njegove supruge.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija