• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

31.01.2019

22:18

NOVA TRI TRAGA ĆE DOVESTI DO UBICE JELENE MARJANOVIĆ! Krvnik sa nasipa OSTAVIO POTPIS!

Vesti

NOVA TRI TRAGA ĆE DOVESTI DO UBICE JELENE MARJANOVIĆ! Krvnik sa nasipa OSTAVIO POTPIS!

Podeli vest

Advokat Nebojša Milosavljević smatra da tri ključna dokaza koja do sada nisu analizirana otkrivaju da li je pevačicu ubio suprug, koji je za sada jedini osumnjičeni, ili neko drugi

Ubica pevačice „Granda“ Jelene Marjanović ostavio je svoj potpis s druge strane kanala u naselju Crvenka u Borči, u kom je njeno telo pronađeno 2. aprila 2016, i to bi mogao da bude ključni dokaz koji je će u dopuni istrage izvesti tužilaštvo kako bi se utvrdilo da li je ubica Zoran Marjanović ili neko drugi, kaže za Kurir poznati beogradski advokat Nebojša Milosavljević.

- Prema mojim saznanjima, s leve strane obale je pronađen otisak stopala i tragovi krvi pokojne pevačice, što je praktično potpis ubice. Osim ovog traga, koji dosad nije detaljno analiziran, sporno je i pet DNK tragova koji su pronađeni na patici, trenerci i ruci Jelene Marjanović, a koji nisu tragovi Zorana Marjanovića. Bez obzira na to da li ovi tragovi mogu da dokažu nešto važno ili ne, oni moraju da budu provereni - kaže Milosavljević.

Prema rečima ovog advokata, da bi istraga, a potom i sudski postupak, ukoliko ga bude, mogla sa sigurnošću da odgovori na pitanje ko je ubio Jelenu, iako su prošle skoro tri godine od zločina, svi dokazi i tragovi moraju da budu detaljno i pažljivo provereni.

Prema mišljenju ovog advokata, ni analiza baznih stanica, odnosno prisustvo telefona na mestu na kom je ubijena Jelena ili u blizini do kraja nije razrešeno.

SRUŠEN ZORANOV ALIBI! Pronađen novi dokaz u Jeleninoj kosi, PODIŽE SE TREĆA OPTUŽNICA!

 

- Na baznoj stanici koja pokriva to mesto u vreme ubistva bilo je 11 mobilnih telefona koje je ona registrovala. Prema tome, istražitelji moraju da utvrde ko su vlasnici tih telefona - napominje ovaj advokat šta bi sve trebalo da bude urađeno pre nego što Više tužilaštvo u Beogradu odluči da li će podići treću po redu optužnicu protiv supruga pokojne pevačice.

Podsetimo, Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra 2017., a 10 meseci kasnije pušten je iz pritvora. Optužnica protiv njega bila je podizana dva puta, ali je oba puta vraćena na dopunu.

Poslednji put, donoseći odluku, Apelacioni sud je uvažio žalbe koje su Marjanovićevi branioci uložili i naložio tužilaštvu da dopuni istragu analizom brisa DNK uzetog sa ogrebotine na desnoj ruci osumnjičenog Zorana, veštačenje traga krvi pronađenog na zadnjem sedištu „mercedesa“ kojim su se odvezli sa ćerkom Janom na nasip, kao i novo saslušanje devojčice. Osim toga, naloženo je i da se uradi vremensko-prostorno veštačenje snimaka sigurnosnih kamera i mobilnih telefona, kao i da se kretanje svedoka sa nasipa Milana Radića u odnosu na kretanje Zorana i Jelene, kao i dopunsko telekomunikacijsko veštačenje kako bi se utvrdilo da li je Marjanović svesno isključio telefon.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 5 godina

E da vam je i sliku ostavio ne bi ga jos pronasli. Te novi dokazi, pa opet novi dokazi a sve stoji na mrtvoj tacci.

Maja

pre 5 godina

Svi ti tragovi su od ove nesposobne policije koja je golim rukama vadila i premestala telo, ostavljajuci svoje tragove. Pa zar toliko da budu nesposobni, to se nauci gledajuci filmove, a oni isli u skolu, plus praksa. Kako su onda obradili slozenije radnje u daljoj istrazi moze se zakjuciti iz takvih postupaka. Ne znam zasto portali ne objavljuju komentare gde ukazujem na to.

Igor

pre 5 godina

Meni je verovatnije da su panduri po necijem nalogu namerno tako uradili sa telo pevacice da se prikriju tragovi.Na primer taj Zoranov prijatelj policajac.To treba dobro da se ispita i sva ta bagra izad brave i baciti kljuc.Naravno zajedno sa Zoranom!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17