• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.02.2019

17:59

INFRASTRUKTURA ŽELEZNICA SRBIJE: Nepažnjom vozača automobil udario u voz!!

Vesti

INFRASTRUKTURA ŽELEZNICA SRBIJE: Nepažnjom vozača automobil udario u voz!!

Podeli vest

"Infrastruktura železnica Srbije" je, povodom snimka objavljenog na tviteru sa putnog prelaza u Mladenovcu, gde je automobil udario u voz, danas saopštila da je do toga došlo zbog nepažnje vozača putničkog automobila

- U četvrtak, 21. februara, u 7:25 sati, na putnom prelazu obezbeđenom drumskom signalizacijom u Mladenovcu, kod stočne pijace, na pruzi Beograd-Niš, velikom nepažnjom vozača putničkog automobila, putnički automobil udario je u putnički voz - navodi se u saopštenju.

"Infrastruktura železnica Srbije" navodi da su taj događaj, u kome srećom nije bilo povređenih, zabeležile i njene sigurnosne kamere na putnom prelazu ''Pijaca'' u Mladenovcu, i da se na snimku može videti da se automobil nije zaustavio pre putnog prelaza, iako su ga na to obavezivali znaci vertikalne drumske signalizacije.

Kako se precizira, u trenutku naleta automobila na putnički voz, uređaj putnog prelaza još nije bio u funkciji, pošto su u toku bili završni radovi na njegovoj automatizaciji, tako da je putni prelaz bio obezbeđen znacima vertikalne drumske signalizacije. 

- To znači da ni rampe, ni signalizacija još uvek nisu bili u funkciji, pa su zato rampe bile podignute, a signalizacija pokrivena. Tek 25. februara u 14:30 završen je tehnički prijem ovog putnog prelaza i on je pušten u rad - dodaju "Infrastrukture železnice Srbije".

"Infrastruktura železnica Srbije" je snimke sa sigurnosne kamere na ovom putnom prelazu dostavila je nadležnim državnim organima.

- I ovaj put apelujemo na učesnike u saobraćaju da poštuju signalizaciju i saobraćajne znake, jer je to jedini način da se izbegnu nesreće i sačuva bezbednost saobraćaja na putnim prelazima - dodaje se u saopštenju.

(HOROR VIDEO) NOVA ŽELEZNIČKA NESREĆA! RAMPA PODIGNUTA, VOZ PROLAZI, A AUTO NALEĆE NA NJEGA! Teška tragedija ČUDOM IZBEGNUTA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija