• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

14.03.2019

15:20

(FOTO) OVO JE MONSTRUM ĐORĐE (24) KOJI JE UNAKAZIO IVANU (22)! Motkom joj probio pluća i slomio rebra, iskasapio joj lice i ispekao je peglom!

Vesti

(FOTO) OVO JE MONSTRUM ĐORĐE (24) KOJI JE UNAKAZIO IVANU (22)! Motkom joj probio pluća i slomio rebra, iskasapio joj lice i ispekao je peglom!

Podeli vest

Đorđe Lacković (24) brutalno je pretukao svoju devojku Ivanu Filipović (22) sa kojom je živeo u stanu u centru Novog Sada! Policija ga je privela i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega je uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici sproveden na saslušanje u tužilaštvu

U policiji su potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živeli.

 

Kako Kurir navodi, Đorđe je inače student Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu, a na društvenim mrežama mu piše da nije u vezi. Prema nezvaničnim informacijama, nemili događaj se odigrao u utorak, a navodno je mladić u napadu ljubomore najpre prebio, pa onda nastavio da maltretira svoju devojku.

(FOTO) MOTKOM PROBIO DEVOJCI PLUĆA, POLOMIO JOJ REBRA, NOŽEM JOJ ISKASAPIO LICE I ISPEKAO JE PEGLOM! Horor u Novom Sadu!

Osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća. Prema nezvaničnim informacijama, devojka je počela da ga moli da prestane, to je osumnjičenog razljutilo, pa je zagrejao peglu i opekao ruke, a potom uzeo nož i ubadao u butine i isekao lice.

 

Pretučena devojka je navodno sama otišla u Hitnu pomoć i prijavila šta se dogodilo, nakon čega je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirurgije.

Kako se saznaje u ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatovano da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.

Devojka se oporavlja i nalazi u stabilnom zdrastvenom stanju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goca

pre 5 godina

Gde su roditelji tog monstruma? Ja sam majka muskog deteta, koji je vaspitan na postovanju zena i starih lica., to mome sinu ni na pamet nebi palo. Jos jednom roditelji moraju dobro da procene svoje dete i u skladu sa tim da ga vaspitaju. Oni su jedini krivci.

nebojsa

pre 5 godina

20 godina robije, bez mogucnosti pomilovanja!

Mik

pre 5 godina

Takvo baby face ..u zatvoru ima da ti razcvetaju anus

Miki

pre 5 godina

E da je to uradio mojoj ceri danas bi bile pune novine vesti o meni!

Bane

pre 5 godina

Devojka izgleda nema oca ii brata..jer ovaj ne treba vise da zivi..

Marko

pre 5 godina

Ovo je jos jedan primer zbog cega treba uvesti smrtnu kaznu.Bez obzira da li ce biti osudjen 5,10,30 godina ,nakon odsluzene kazne on ce izaci na slobodu.Ko moze da garantuje da nece ponoviti ovo delo,ili sledeci put pociniti jos gore.

gvukoja

pre 5 godina

u Arapskim zemljama i Indiji ONA ima pravo da mu presudi kako ona hoce cime ona hoce cak i da ga ubije a moze i da mu oprosti al ona ima puno pravo

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija