• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

10.05.2019

12:40

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) OBRT U SLUČAJU MARJANOVIĆ! Mala Jana dala iskaz koji OBARA najnoviju optužnicu protiv Zorana!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) OBRT U SLUČAJU MARJANOVIĆ! Mala Jana dala iskaz koji OBARA najnoviju optužnicu protiv Zorana!

Podeli vest

Advokat Zorana Marjanovića (40) Veljko Delibašić podneo je Višem sudu u Beogradu prigovor na optužnicu koju je protiv njega po treći put podiglo tužilaštvo, zbog sumnje da je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio suprugu, pevačicu "Granda" Jelenu Marjanović (33)

U odgovoru na optužnicu Delibašić se poziva na iskaz Zoranove i Jelenine ćerke Jane, koja je izjavila da je kobnog dana bila sa ocem i da se nije odvajala od njega. U vreme zločina, podsetimo, devojčica je imala pet godina.

UNAKAZIO JOJ LICE PESNICAMA, PA JE UBO ŠILJKOM U GLAVU, ONDA MASAKRIRAO! Treća optužnica otkriva STRAVIČNE detalje o ubici Jelene Marjanović!

Više tužilaštvo je u optužnici navelo da su Zoran i Jelena sa ćerkicom došli na nasip i da je Jelena krenula da trči. Oni su peške pošli zemljanim putem, susreli se s njom i Zoran je ostavio dete samo na nasipu, spustio se sa suprugom do kanala, ubio je i vratio se do deteta.

- Jana je u svom iskazu u potpunosti dala alibi Zoranu. Kategorički je tvrdila da se od tate ni na trenutak nije odvojila. Tvrdim da je nemoguće da krivično delo bude izvršeno kako je to u optužnici navedeno, da on ostavi dete, ubije suprugu i vrati se do ćerkice - kaže Delibašić i tvrdi da u trećoj optužnici ne postoje novi dokazi u odnosu na prethodne dve optužnice, koje je isto tužilaštvo podizalo, ali nisu prošle provere Višeg suda, a potom ni Apelacionog suda u Beogradu.

- Činjenica je da tužilaštvo nije pružilo dokaze na osnovu kojih bi postojala sumnja da je Marjanović ubio suprugu. Očekujem da postupak protiv njega bude obustavljen - kaže branilac.

Posle podizanja treće po redu optužnice, Zoran Marjanović je rekao da nije iznenađen, kao i da i dalje veruje da će "jednog dana sve izaći na videlo".

- Posle svega što sam preživeo u protekle tri godine, ni kriv ni dužan, ništa me više ne može iznenaditi. Bog sve vidi, tako da će jednog dana na videlo izaći sve klevete, fabrikovanja i nameštaljke kovani protiv mene i moje porodice. Od istine niko nije uspeo da pobegne, jer Bog je istina i štiti pravednike - rekao je optuženi Marjanović.

U optužnici, koja je 19. aprila dostavljena sudu, kako je Kurir pisao, navodi se da je pevačica ubijena na svirep i podmukao način, kao i da je njen muž iskoristio Jelenino poverenje da je namami da siđu s nasipa, na kom je ostala njihova ćerka Jana. Kad su se, kako se navodi, s puta spustili na travnatu površinu pored kanala, Zoran je Jelenu najpre oštrim predmetom ubo u teme i desni lakat.

- Pokušala je da pobegne i tada su joj ispali patika, mobilni i gumica. Skrenula je ka kanalu, Zoran ju je sustigao i strgao joj gornji deo trenerke, ali je ona tada ušla u kanal - navodno se navodi u trećoj, kao i u prve dve optužnice.

U trenutku kad je zagazila u vodu, kako piše u optužnici, Zoran je stajao na travi i zadao joj udarce u glavu metalnim predmetom.

- Naneo joj je višestruke prelome kostiju lobanje, usled kojih je preminula, ali je pre smrti udahnula vodu iz kanala - piše u optužnici.

Prigovore na optužnicu narednih dana podneće i ostali Marjanovićevi advokati, Nikola Dumnić, Aleksandar Zarić i Stefan Jokić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dr

pre 4 godine

Rekao On da će biti rešeno uskoro. Rekao je još odavno. Ja mu verujem. Nadam se da će institucije uraditi svoje. Nadam se da će i sudbina biti milostiva i osetljiva prema novinarima Informera kao što su oni bili prema ovoj porodici. Bože pravde!

Vns

pre 4 godine

Obavešteni Informer ga je već proglasio krivim...

Stole

pre 4 godine

Lako je nagovoriti malo dete koje je izgubilo majku, pa u stahu da ne izgubi i oca, ponovice sve sto se od nje trazi. Ako i 3-ca optuznica padne, Zoran, kao "nevin" covek ima pravo da se kandiduje za sledeceg predsednika Srbije, jer je popularniji od svih dosadasnjih predsednika, jer se njemu posvecuje najvise prostora u stampi na prostorima cele Srbije i kao i dijaspore.

Saradžogla

pre 4 godine

Kantastrofa!Dno dna sudstva!Dete koje je u vreme smrti majke nosila cuclu u ustima ISPITIVANO.Pa,bre,tolikom detetu možeš da pitanjem sugerišeš po volji.Aloooooo,bre,državo,raspiši nagradu sa OHOHO količinom evra i eto ti rešenje ubistva? ... Još kao srednjoškolac sam saznao od pametnih ljudi da sudije sude problem iz oblasti koju ne poznaju? DESIO SE PROBLEM IZ OBLASI KUJU JA POZNAJEM.Ne budem lenj i napišem toj sudskoj ustanovi DA ĆE SUDITI KAKO IM FIRMA NAREDI A RADNIK NIJE KRIV.Za tri dana dobijem poziv sa rečima POMAGAJ?Opišem u detalje i na suđenju sudija je briljirao znanjem.Advokati koje je angažovala firma su ostali kao POPIŠANI jer nisu uspeli da kontriraju sudiji.Danas pripremam odbranu za jednog mladića jer sam otkrio malverzacije dvojice direktora na štetu pomenutog mladića.O TOME ĆE I NOVINE DA PIŠU!A ja nisam advokat već seljak sa Višom konjičkom školom.Ali,bato,imam od boga znanje,pamet i hrabrost.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija