• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

15.05.2019

12:36

PIJAN RANIO OBEZBEĐENJE U KLADIONICI! Pucnjava u Novom Sadu!

Vesti

PIJAN RANIO OBEZBEĐENJE U KLADIONICI! Pucnjava u Novom Sadu!

Podeli vest

M. P. (31) osumnjičen je da je sinoć u Novom Sadu nakon svađe pucao na I. L. (40) koji radi kao obezbeđenje u jednoj kladionici

Kako nezvanično saznajemo od očevidaca nemilog događaja, M.P. je uspeo da pogodi I.L, ali mu je srećom naneo lakše povrede.

M.P. je bio pijan i navodno je pravio probleme.

HULIGANI KRVNIČKI PALICAMA PRETUKLI TINEJDŽERA NA VOŽDOVCU! Ima prelom lobanje, LEKARI SE BORE ZA NJEGOV ŽIVOT!

Pretpostavlja se da je I.L. pokušao da smiri situaciju ali je tada došlo do svađe koja je kulminirala u vatrenim obračunom.

Prema navodima očevidaca M.P. je pobegao posle pucnjave, a policija prema nezvaničnim informacijama traga za osumnjičenim.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija