• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

10.08.2019

09:23

PROKLETO SELO JABUKOVAC POD OPSADOM! Policija saslušava komšije koje su bile u zavadi sa ČETVORO UBIJENIH!

Vesti

PROKLETO SELO JABUKOVAC POD OPSADOM! Policija saslušava komšije koje su bile u zavadi sa ČETVORO UBIJENIH!

Podeli vest

Četiri beživotna tela pronađena su u petak oko 14 časova u mestu zvanom Valja Vratna, između Jabukovca i Vratne kod Negotina. Policija i dalje intenzivno radi na rasvetljavanju ovog zločina koji je šokirao Srbiju, a kako saznaje Telegraf.rs, Jabukovac je u opsadnom stanju, dok nadležni saslušavaju sve redom, a pogotovo komšije sa kojima su nastradali bili u zavadi

Pronađena su tela poljoprivrednika Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić i sestričine Dragane.

Kako saznajemo, na mestu zločina nije pronađeno oružje, što ukazuje na to da nisu u pitanju ubistvo i samoubistvo.

Prema nezvaničnim informacijama, ubistva je počinjena pištoljem.

Policija je blokirala Jabukovac i pokušava da otkrije ko stoji iza ovog monstuoznog zločina.

Ministar policije Vladimira Rebić rekao je kako su tela nastradalih stajala skoro dva dana pre nego što ih je pronašao slučajni prolaznik.

(FOTO) POTERA ZA UBICOM! 10 LJUDI UHAPŠENO! HELIKOPTERI NADLEĆU JABUKOVAC! Čeka se poligraf iz Beograda!

- Procena je da su gotovo dva dana prošla od ubistva do trenutka kada ih je slučajni prolaznik pronašao - rekao je Rebić za RTS.

Foto: Informer

On je istakao kako policija intenzivno radi na otkrivanju počinioca ili kako je rekao počinilaca ubistva.

- U ovom trenutku nismo sigurni ni kada se ubistvo desilo, zato što je to selo koje je zabačeno od glavnih puteva - rekao je Rebić.

OTKRIVEN MOTIV MASAKRA KOD JABUKOVCA?! Postojala je porodična TAJNA! Kriminalac uhodio Dragicu i Raju?! HELIKOPTER NADLEĆE SELO!

Policija i nadležno tužilaštvo intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti i pronalaženju tragova.

- Ja se nadam da ćemo ovo ubistvo brzo rešiti, naša statistika je veoma pozitivna po pitanju rasvetljavanja krivičnih dela ubistava i kreće se više od 95 odsto, tako da verujem da ćemo i ovog puta biti na visini zadatka - rekao je Rebić.

Foto: Informer

Tela nastradalih su poslata na obdukciju.

Prema informacijama medija, Rajina sestra Ljubinka, kao i njena ćerka Dragana pre tri nedelje su došle u posetu porodici iz Nemačke u kojoj žive.

Inače, kako su meštani ispričali, Raja je važio za prekog i "ne baš omiljenog čoveka u mestu", ali i sposobnog, pošto je sam odgajao stoku i imao je 20 krava i 40 ovaca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija