• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

04.09.2019

15:11

IVANU JE DEČKO KRVNIČKI PRETUKAO, SKLONILA SE KOD SVOJIH NA SELO, a sada su joj stigli CRNA RUŽA i SMS OD NEPOZNATE OSOBE!

Vesti

IVANU JE DEČKO KRVNIČKI PRETUKAO, SKLONILA SE KOD SVOJIH NA SELO, a sada su joj stigli CRNA RUŽA i SMS OD NEPOZNATE OSOBE!

Podeli vest

Ivana Filipović (22) koju je 12. marta u Novom Sadu brutalno pretukao dečko Đorđe Lacković (24) u poslednje vreme je dobila više uvredljivih SMS poruka sa nepoznatog broja, što je prijavila i inspektorima u policiji

Tužilaštvo smatra da nema osnova sa pokretanje krivičnog postupka, dok u policiji kažu da će istražiti ko je slao poruke koje su devojku i njenu porodicu uznemirile, s obzirom na vezu sa krivičnim postupkom za nasilje u porodici koji se vodi u Osnovnom sudu u Novom Sadu.

- Ivana je više puta sa nepoznatog telefonskog broja SMS porukama upozoravana da pripazi kuda ide, šta radi, šta priča, da razmisli o izmeni iskaza na sudu, pa joj je čak i ponuđen novac da odustane od tužbe. Zbog svega je uznemirena, kao i njena porodica i ne znaju ko bi mogao da bude dušebrižnik koji je savetuje i upozorava šta je za nju najbolje - navodi izvor.

ĐORĐE JE IVANU PEKAO PEGLOM, PROBUŠIO JOJ PLUĆA I IZLOMIO PRSTE ZBOG ZELENAŠA I LAŽNOG PORNIĆA! Šokantno svedočenje monstruma iz Novog Sada!

Navodno je u jednoj poruci Ivani najavljeno da očekuje crnu ružu, koju je posle par dana i primila brzom poštom.

Takođe, nezvanično se navodi kako je i njen otac primio pismo od anonimnog pošiljaoca u kojem mu se preporučuje da ćerku posavetuje šta će reći na suđenju i o njoj piše ne baš biranim rečima.

Foto: Informer DN

Đorđe Lacković

Porodice Lacković i Filipović su prekinule kontakt nakon što je Đorđe brutalno pretukao Ivanu. Dok se Ivana, navodno, samo jednom čula sa porodicom svog dečka dok je ležala u bolnici i to pre nego što je on uhapšen, njeni roditelji su odmah prekinuli komunikaciju sa nesuđenim prijateljima.

- Pošto se nisu javljali na telefon, a porodica Lackovića je shvatila da nije najpametnije da im idu na kapiju, navodno su preko bliskih rođaka ponudili novac da Ivana odustane od tužbe, što bi za njega bila olakšavajuća okolnost na suđenju jer bi ga u tom slučaju teretilo samo tužilaštvo po službenoj dužnosti. Njena porodica je demantovala da se nagodila - navodi izvor Telegraf.rs.

Ivana Filipović je saslušana u okviru istrage koju vodi Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu i prema nepotvrđenim informacijama izjasnila se da se pridružuje krivičnom gonjenju koje je pokrenuto po službenoj dužnosti. Angažovala je i advokata iz Novog Sada.

Ona od kraja marta, kada je napustila posao u jednoj novosadskoj kladionici, živi u selu, kod roditelja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija