• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.02.2016

18:38

POLUDELA KAD SMO JE RASKRINKALI: Miroslava, GEOLOG, načisto izgubila kompas!

Politika

POLUDELA KAD SMO JE RASKRINKALI: Miroslava, GEOLOG, načisto izgubila kompas!

Podeli vest

Članica Saveta za borbu protiv korupcije Vlade Srbije Miroslava Milenović je, posle otkrića Informera da je po obrazovanju zapravo diplomirani inženjer geologije, načisto izgubila kompas!

Žena koja se godinama u Srbiji predstavlja kao veliki ekonomski stručnjak i "jedini finansijski forenzičar", sada na sva usta tvrdi da se oduvek ponosi tim što je 1984. završila "geofiziku".

EVO ŠTA JE KRILA ČLANICA SAVETA ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE: Miroslava stručnjak, al za geologiju!

 
printscreen


ON KRIJE MALDIVE, ONA KRIJE DIPLOMU! Miroslava Milenović i Balša Božović i dalje ćute

Ona pritom namerno prećutkuje da je punih devet dana krila svoju diplomu, sve dok je Informer nije konačno raskrinkao. Milenovićeva, inače službenica Vlade Srbije, međutim, ni tu nije stala, već je na Tviteru objavila niz suludih poruka upućenih lično premijeru Aleksandru Vučiću.

printscreen

- Diplomirani inženjer geofizike 1984, pre 30 godina. O FPN se ne govori, to vas žulja? Vučiću, da pitate Angelu Merkel šta je diplomirala? Možda je ova diploma (sertifikat za finansijskog forenzičara, prim. ur.) problem za Vučića i ostalo društvo iz njegovog kraja? - napisala je sluđena Milenovićeva.

MIROSLAVA MILENOVIĆ KRIJE BIOGRAFIJU! Tvrdi da je diplomirala 1984, a neće da kaže šta!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
smesna

pre 8 godina

Gospodja je promasila zwitter profil. To nije profil AVucica.

alan777

pre 8 godina

Pa to nije njen problem. Problem je ONIH koji su je zaposlili. A da se suludo ponasa to stoji.

buba

pre 8 godina

ko je nju postavio na tu funkciju...ko ju štitio sve te godine...

ljubisa

pre 8 godina

Dinkićev kadar koji se uvalio u državnu službu i sad uživa

Rade

pre 8 godina

Rasklinkao ju je informer, ne znam šta joj je Vučić sada tu kriv, pa napada čoveka bez veze. Mislim da su godine u pitanju, treba senilna baba da ide u penziju.

ja

pre 8 godina

gospodje se nepitaju za godine , tajkuni za prvi milion a politicari za diplome

Krstić

pre 8 godina

EEEEE ko nam rukovodi Agencijom za borbu protiv korupcije... sve korupcionaši i kobajagi borci protiv korupcije. Agenciju treba ukinuti kao rudement prethodnih vlasti jer nikada nije pokazala opravdanost svog postojanja. Agenciju su osnovali Žuti, da bi kontrolisali i imali zaštitu za svoje malverzacije. Znači da ako Agencija ne deluje i neobjavljuje rabote državnika i krimosa, to znači da korupcije nema. Pa dobro, ako to nije tako, kada je Agencija otkrila nešto nezakonito u vreme žutih. Naprotiv, za nju se znalo da postoji a šta radi,,,, ništa, ona koja je pre bila direktor, sebi pribavila stan i td... Agenciju treba raspustiti a zaposlene na fizičke radove po Vojvodini..

Saša

pre 8 godina

Dip. Inz... !?!... (Borbe protiv korupcije)!..Ma, bre!...BUNARKA - RAKA! Bre!...(PROKOP)... Tu, njenu skolu LOVCI u drzavi na lisice \"Jamarenje\" poznato u narodu!... Ne, da su DIPLOMIRALI... Doktorirali bre! Sa sve BOLONJOM pod miskom!...\n

Izbori 2024

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Sport

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)

Nemački velikan Borusija iz Dortmunda prvi je finalista Lige šampiona! Popularni "milioneri" večeras su savladali kao gosti Pariz Sen Žermen sa 1:0 (0:0) na "Parku Prinčeva" i sa ukupnih 2:0 plasirali su se u finale najjačeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu, gde će im rival na londonskom "Vembliju" biti ili madridski Real ili minhenski Bajern!

07.05.2024

22:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija