• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

02.11.2017

23:54

ŠIPTARI PALE MAKEDONSKE ZASTAVE: Teroristi Kumanovske grupe u Skoplju osuđeni na DOŽIVOTNU ROBIJU!

Politika

ŠIPTARI PALE MAKEDONSKE ZASTAVE: Teroristi Kumanovske grupe u Skoplju osuđeni na DOŽIVOTNU ROBIJU!

Podeli vest

Članovi porodica i drugi Albanci u Gnjilanu i Peći, javno su večeras zapalili zastave Makedonije, zbog odluke pravosudnih vlasti te zemlje da osude sedmočlanu grupu Albanaca, pripadnike takozvane "kumanovske grupe" na doživotne kazne zatvora

U paljenju makedonske zastave u Gnjilanu učestvovali su i navijači grupe "Jastrebovi", protestujući zbog izricanja kazne sedmorici Albanaca sa Kosova.

Na trgovima u Gnjilanu i Peći demonstranti su pozivali Albance da brane svoja prava, boreći se protiv, kako tvrde, "nepravde koju su učinili Slavomakedonci", prenose prištinski elektronski mediji.

Krivični sud u Skoplju osudio je sedam članova "kumanovske grupe" na doživotne kazne zatvora zbog terorizma. Ostali članovi su dobili dugogodišnje kazne zatvora.

Pripadnici "kumanovske grupe" i njihovi pomagači, njih 37, optuženi su za terorističke napade u delu Kumanova nazvanom "Divo naselje".

OPASNO, ŠIPTARI SPREMAJU RAT U MAKEDONIJI! Albanski teroristi će napasti kao u Kumanovu 2015!

SKOPLJE NA NOGAMA! Teroristi spremaju "Kumanovo 2"?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija