• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.11.2017

15:15

JANKOVIĆ ZAKUKAO ZA DOJČE VELE i poručio ljudima iz stranke: OSTAVITE SE MOJE ŽENE...

Politika

JANKOVIĆ ZAKUKAO ZA DOJČE VELE i poručio ljudima iz stranke: OSTAVITE SE MOJE ŽENE...

Podeli vest

Zgrčeni lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković u bolu i besu zakukao je za Dojče Vele i poručio ljudima iz stranke da mu ne diraju ženu

Lider takozvane srpske opozicije kojeg iz sata u sat napuštaju čak i najverniji sledbenici "otvorio je dušu" odgovarajući na pitanje povodom tvrdnji da njegova supruga ima jaku ulogu u Pokretu iako nema zvaničnu funkciju.

Jankovićeva supruga UZIMA SAV KEŠ! Evo zašto je izbila pobuna u vrhu POKRETA SLOBODNIH GRAĐANA!

Janković je zakukako kao sinja kukavica i zamolio bivše i sadašnje članove stranke da njegovu ženu Slavicu, koja sanja da postane nova Mira Marković, ostave na - miru. 

- Slavica Janković je kao i mnogi drugi članovi uložila ogromnu energiju i vreme i svojim radom doprinela stvaranju ove organizacije. To što je ona žena i to što je moja žena je nažalost u našem društvu uvek povezano sa diskriminacijom žena koje - ako su im muževi poznati, javne ličnosti ili, usuđujem se reći, uspešni - bivaju viđene samo kao žene tih ljudi, a ne kao stručnjaci u svom poslu.... Slavica Janković nikada nije bila ni na kakvoj funkciji u Pokretu, bavila se stvarima koje zna i može da radi, kao i svaki drugi član Pokreta - rekao je besni i zgrčeni Sale i dodao:

- Druga perspektiva iz koje hoću nešto da kažem je moja lična: ovakav napad na porodicu, na suprugu bilo koga, toliko je podao, ružan, nedostojan, nečastan, da nemam šta drugo da kažem nego da ću ja svoju porodicu zaštititi. Mnogo mi je lakše bilo da štitim druge ljude, ali zaštitiću i moju porodicu. Ako nisam sposoban da štitim svoju porodicu, nisam sposoban da vodim ništa. Slavici Janković ne treba moja zaštita. Slavica Janković je, kao i svaka druga žena, sposobna sama sebe da štiti. Ali ne pada mi na kraj pameti da pustim da neko preko nje napada mene jer, suštinski, ona je za politiku u Srbiji potpuno irelevantna. Ja sam taj koji je cilj, i naravno Pokret slobodnih građana. Ne pada mi na kraj pameti da ispred sebe postavim svoju ženu i da moja žena - ili bilo čija žena ili bilo čiji muž - budu branik za napad koji nemaju hrabrosti da upere direktno prema meni

- rekao je Janković. da bi "maestralno" poentirao:


KO ĆE BITI NOVA MIRA MARKOVIĆ - Slavica Janković ili Nataša Jeremić?!

- Tako da, ostavite se moje žene, ostavite se moje porodice, stojim vam na raspolaganju, gledam vas sve u oči - stanite naspram mene i kažite ono što imate. To mogu da kažem svakome u ovoj zemlji, a posebno ljudima koji su napisali ružne stvari o njoj, a svaki dan su zavisili od njenog organizacionog i svakog drugog doprinosa Pokretu.

A šta su o tom njenom doprinosu i nedosanjanom snu o statusu Mire Marković rekli bivši članovi stranke, podsetite se ovde:

EKSKLUZIVNO! Ne daj Bože da Jankovići ikad dođu na vlast! INTEGRALNI TEKST OSTAVKE SRĐANA ŠKORA, BIVŠEG ČLANA PREDSEDNIŠTVA PSG!

TOTALNI RASPAD PSG! Oglasio se i Teodorović: Molim bračni par Janković da napusti pokret!

I NJIMA JE DOSADILO GRČENJE OD STRESA I BESA! Biljana Lukić i Kristina Kovač SHVATILE KO JE SAŠA JANKOVIĆ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!
Crvena zvezda

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!

- Od tog finala sa Zvezdom i osvajanja Kupa šampiona nijedanput više nisam otišao u Bari, a voleo bih da prošetam do stadiona „Sveti Nikola“, pogledam neku utakmicu, zašto da ne, i evociram prelepe uspomene koje nosim iz tog italijanskog grada. Ukoliko mi se u skorije vreme ukaže prilika svakako ću to da uradim – priča za Informer Slobodan Marović, član legendarne generacije Crvene zvezde koja je 1991. godine protiv Olimpika iz Marselja pokorila Evropu i otkriva šta mu je sve u tim poslednjim trenucima finala prolazilo kroz glavu, šta mu se dogodilo na dočeku u Beogradu.

30.04.2024

14:00

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija