• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.06.2018

13:24

STRAVIČNA PROPAGANDA TZV. OPOZICIJE PROTIV SRBIJE: Žuti dosovski lažovi optuživali državu za ubistvo Cvetkovića!

Politika

STRAVIČNA PROPAGANDA TZV. OPOZICIJE PROTIV SRBIJE: Žuti dosovski lažovi optuživali državu za ubistvo Cvetkovića!

Podeli vest

Takozvani lideri takozvane opozicije i njihovi NVO-medijski jurišnici sprovodili su u četvrtak i petak najcrnju propagandu na društvenim mrežama u vezi sa Cvetkovićevim nestankom, besramno, bez ikakvih argumenata optužujući vlast da ga je otela i ubila!

Tako je lider PSG Saša Janković juče pre podne već pozivao na proteste ispred Predsedništva Srbije, najavljujući svojevrsnu hajku.

printscreen

"Ko je ubio Olivera Ivanovića, gde je novinar Stefan Cvetković? Sutra (subota) u 12 časova grupa naših aktivista će postaviti pitanja ispred Predsedništva Srbije. I činićemo to i nadalje. Pridružite se svojim pitanjima. Pionirski park će brzo biti mali", napisao je Janković, a po istom šablonu oglasila se i Sanda Rašković Ivić:

printscreen

"Ubijen čuveni političar koji nije bio po volji režima, počinilac nije pronađen. Nestao novinar koji je istraživao ubistvo, takođe neomiljen od režima. Pucnjave, obračuni, sačekuše... Srbija je ušla u godine opasnog življenja".

Korak dalje otišao je Dragan Murar, glavni operativac za proteste Dragana Đilasa, koji je javno posumnjao da policija čini išta da pronađe Cvetkovića, uz nesumnjivu pretnju:

"Tražim da budu efikasni, kao i da to bude koliko danas. Ako ne, sutra ćemo organizovati proteste!"


Najluđi od svih možda je ipak bio lider marginalnog Pokreta za preokret Janko Veselinović, koji je izjednačio Vučića sa nacističkim ideologom i zločincem Jozefom Gebelsom!?


Konačno, ni ova sinhronizovana akcija nije mogla da prođe bez urednika BIRN-a Slobodana Georgieva, koji je uz sve ostalo, zapretio da će o svemu obavestiti evropske zvaničnike Johanesa Hana i Dejvida Mekalistera.

Tu je, naravno, i neizbežni Saša Radulović:

printscreen

Međutim, kada je Vučić objavio da je Cvetković živ i zdrav, a čitava otmica iscenirana, svi ovi "junaci" naglo su se ućutali.

NAJSTRAŠNIJI LICEMERI! Sad je jasno da žutim hejterima Vučić mora da bude kriv za sve!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kontesanera

pre 6 godina

Žuti su jedva dočekali priliku da optužuju vlast za otmicu novinara, a sada kada je pronađen, zavukli su se u mišju rupu i ćute jer nemaju šta da kažu.

Miloš Petrović

pre 6 godina

Opozicija nema konkretne predloge,nema plan,nema program i onda šta će drugonego da kudi one za koje su građani prepoznali da će podići ovu jadnu državu.

Nada

pre 6 godina

Sta reci, kada gube i kada ih niko ne podrzava, na sve su spremni za vlast.

nina

pre 6 godina

kaze, Pionirski park ce biti mali. Druze, bilo vas je 20ak (ako ne lazete kao Karleusa kad kaze da je bilo 20.000 ljudi u areni) mozete stati u Toi Toi na zeleznickoj stanici!

Maša

pre 6 godina

I na kraju ispadne da je novinar apsolutno se lagao i da je sve dogovor. A oni jedva dočekali da optuže vlast da je ubila novinara. Po svemu sudeći novianr je mislio da će dobiti koju kintu.

Miljan

pre 6 godina

Opozcija se trudi da samo optužuje vlast, i svaku priliku koriste za to. Ali nemaju argumente i uvek su lažno optuživali i napadali.

Dejan

pre 6 godina

Vidim imate dobru podrsku mozete da stanete u mini ven! I dosta vise sa prozivkama jedino to i znate da radite!

rina

pre 6 godina

Opozicija neargumentovano izaziva nemir i paniku... niko im nikad vise nece verovati.

Andrijana

pre 6 godina

Novinar je pronadjen, u dobrom je stanju to je dobro cak postoji i mogucnost da je sa nekim namestio laznu otmicu moguce da su to bili pojedinci iz opozicije kako bi na ruzan i nezakonit nacin s namerom da stvore haos u drustvu i destabilizuju drustvo u Srbiji.

Janko

pre 6 godina

Za opoziciju bi bilo bolje da je novinar mrtav kako bi mogla da optuzuje drzavu za ubistvo.

Klara

pre 6 godina

Opozicija ništa pametno ne zna da radi,već samo čekaju neku lošu vest kako bi dobili priliku da napadnu vlast.

Lidija

pre 6 godina

A gde su sada??Nema ih nigde!Maca pojela jezik,je li??Samo onaj Jankovic stoji sam izpred predsednistva i koristi ubijenog Ivanovica da se reklamira!Dripac i on i njegovi zuti pajtosi!!

slađa

pre 6 godina

Policija da ga pričvrsti i dobro ispita i o otmici i o navodima za ubistvo Olivera Ivanovića. Opozicija ima pravo da pita, ali nema pravo da insinuira o tome šta se desilo u oba slučaja i ko je glavni krivac.

Nina

pre 6 godina

Neverovatno koliko su spremni da napadaju na osnovu neproverenih informacija.

Sale

pre 6 godina

Sad cute... Kao i uvek... Nikada im sujeta ne dozvoli da upute bilo koju normalnu rec. Samo sramni potezi i sramne kampanje!

Buba

pre 6 godina

Ovo je odavno preslo svaku razumnu meru i granici se sa osnovnim ljudskim principima. Opozicija je definitivno izgubila kompas!

Marko

pre 6 godina

Ovo je za svaku osuda da se opozicija sluzi ovako ozbiljnim stvarima da bi rusila vlast i slicno bolje da su se na izborima pokazali ali narod zna ko su i sta su.

mirko

pre 6 godina

Kakvi su ovo neljudi, ovo je strasno.. Na sta su sve spremni zarad politickih poena, idu do te mere da koriste mrtvog coveka.. Ovo je dno dna sta radi 'elita'.

Marko

pre 6 godina

Sada ih nema nigde da komentarišu kada se saznalo da laže.

Lela

pre 6 godina

Ala su uklizli ovo iz opozicije , optuživali su predsednika a on se sve vreme skrivao kući

Dane

pre 6 godina

Režiseri zla još neznaju snagu Srbije.Brzo su se razotkrili,možemo zamislit šta Srbiji žele.Odmah početi sa posmatranjem,što su oni slabiji Srbija je sve jača a to njima nažalost smeta.

lekar

pre 6 godina

Još jednom opozicija ispala budalasta. Više nemaju rezona, počeli da ne razlikuju realno od iracionalnog, a to se narodski kaže ludilo.

ljuba

pre 6 godina

Od opozicije ni jedna normalna izjava se ne moze cuti.

Mia

pre 6 godina

Aktuelna vlast je na vreme reagovala i na pravi nacin i dokazala istinu!Zelim da pohvalim ovakav njen rad!

Tina

pre 6 godina

Neka pricaju zuti sta hoce,to su njihovi bolesni mozgovi!Narod zna pravu istinu i to je najvazniije.

Istina i samo Istina

pre 6 godina

Sanda Ivić Rašković, rokfelerov stipendista u Kanadi tkz. "Centar za psihosocijalnu pomoć." Dotična persona drži Srbima predavanje o demokratiji i ljudskim pravima. Sram te bilo Ivićka lažovu i manipulatore, plaćenice zapadnih agentura treba te proterati iz Srbije. Otac ti se okreće u grobu bednice bedna!

dača

pre 6 godina

Да ли делују заједно не знам ал да исти начин размишљања имају то се види. Киша пада крив Вучић , сунце сија крив Вучић и за све знано и незнано одмах окривите председника државе. срамота.

boki

pre 6 godina

Ekipa sve sama "elita " ne znaš ko je više poverenja zadobio kod naroda.

Mare

pre 6 godina

Stvarno me ne bi cudilo da je opozicija imala umesane prste oko ove lose organizovane lazne otmice.

Mia

pre 6 godina

Ovo nije nista novo!Opozicija se bori iznosenjem neistina u javnost,besmislenim protestima i sirenjem mrznje!Ona je bruka i sramota za Srbiju!

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!
Tenis

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!

Svetska antidoping agencija (WADA) uložila je žalbu na presudu Sportskog suda u Lozani koji je Janika Sinera oslobodio krivice za korišćenje zabranjenih supstanci na turniru u Sinsinatiju prošle godine. Ovaj potez se, naravno, nije dopao prvom reketu sveta, ali ni teniskom Savezu Italije.

28.09.2024

16:30

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija