• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.08.2018

14:38

EKSTREMISTI DOBILI POJAČANJE! I Nenad Čanak napada Vučića zbog ideje o razgraničenju sa Albancima!

Politika

EKSTREMISTI DOBILI POJAČANJE! I Nenad Čanak napada Vučića zbog ideje o razgraničenju sa Albancima!

Podeli vest

Grupa ekstremista koja sebe naziva srpskom opozicijom, predvođena ultradesničarom Boškom Obradovićem, tajkunom Draganom Đilasom i NATO Vukom Jeremićem, a potpomognuta Natašom Kandić i Sonjom Biserko, danas je dobila novo pojačanje u brutalnim napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića - lidera LSV Nenada Čanka?!?

Onima koji su Kosovo i Metohiju defakto predali Albacima u ruke, a danas besramno napadaju Vučića zbog nastojanja da trajno reši problem KiM, pridružio se i Čanak tvrdnjom da bi nove promene granica na Balkanu dovele do novih ratova?!?

Za razliku od Obradovića u koji zajedno sa Đilasom i Jeremićem poziva Vojsku i policiju da uhapse Vučića zbog zalaganja za razgraničenje s Albancima na KiM, Čanak, najavljuje nove ratove i etnička čišćenja.

Podsetimo, reč je o istim onim ljudima za čije vlasti je 2008. Kosovo dobilo "nezavisnost", istim onim ljudima koji su se izglupirali pred Međunarodnim sudom pravde 2009. i gotovo omogućili legalizaciju te "nezavisnosti", isti oni koji su 2011. postavili carinu na Jarinju i tako jasno pokazali da su se Kosova odrekli.

O tome kako su Đilas, Jeremić, Obradović, Kandićka, Biserko, Čanak i njima slični čuvali Kosovo i Metohiju i brinuli o sudbini Srba dok su bili na vlasti najbolje je pitati ljude koji žive u Mitrovici, Gračanici, Ranilugu, Šilovu, Leposaviću i Zvečanu, koje zbog svoje zauzetosti brčkanjem u luksuznim letovalištima ni ove godine nisu imali vremena da vide.

Za razliku od njih, predsednik Vučić, koga pokušavaju da uklone kako bi se ponovo dokopali vlasti i državne kase, uvek ide da razgovara sa svojim narodom, i kada je to veoma teško, ali uvek radeći u najboljem interesu ljudi koji žive u našoj južnoj pokrajini gradeći i škole i stanove i bolnice za Srbe.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
KIMI

pre 5 godina

Ovo suplje lonce(CANAK) ponovo se proserava.A sta bi sa" autonomijom i nasim novcima.".On bi nezavisno kosovo (kako su ga nacrtali Kardelj i kompanija) da posle i on nesto ucari a 30 godine zivi kao bubreg u loju na narodnoj grbaci kao poslanik i prodaje maglu i muda za bubrege..jbt boze..

ACA

pre 5 godina

CITAM KOMENTARE JEDINO U SRBIJI ZIVI DUH KOMUNIZMA I BRATSTVA I JEDINSTVA.....LJU OKANITE SE TE PRICE....VREME PROSLOSTI....NETREBA MRZETI VEC RELATIVIZOVATI KAO DA NEPOSTOJE ......

Ena

pre 5 godina

Neprijatelji evo su tu odmah do nas,nema potrebe da ih trazimo.

Sejo

pre 5 godina

Nista novo, stari izdajnici i jos stariji razlozi.. Srbima ne trebaju neprijatelji, imaju sami sebe!! Treba usvojiti zakon da sve stranke i NVO koje se finansiraju od strane drugih drzava budu oznacene kao agenturne ispostave njihovih obavestajnih sluzbi!! Dosta dugo ova grzava i njeni poreski obveznici placaju izdajnike

Julija

pre 5 godina

Samo plase ljude i pominju rat, resenje ce proisteci iz pregovora i nikako drugacije. A oni mogu samo da lupaju gluposti.

Sasa Marinkovic

pre 5 godina

Svi koji su protiv podele ili ne shvataju svet u kojem zive ili im nije stalo do svog naroda i svoje zemlje.

mitar

pre 5 godina

Pa drzavo hapsi vec jednom petu kolonu da se ne ponovi 5. oktobar a onda ce biti kasno

Branko

pre 5 godina

"TACNO SE VIDI DA SA OVOM EKIPOM DIRIGUJU IZ VANA, SVI NASTUPAJU KAO JEDAN I SVI IDU I USTOM PRAVCU I TO PROTIV INZERESA SRBIJE I SRPSKOG NARODA, SVI SU PROTEV SRBIJE I SPROVODE POLITIKU KOJA ODGOVARA ZAPADU I SLABI SRBIJU, NIKADA NISU RADILI U INTERESU SRBIJE VEC SVOM LICNOM ILI ZAPADNOM INTERESU"!!????STAV ZAPADA JE DA SE LAKSE VLADA SA SLABIM DRZAVAMA, PA SU ZATO I NAPRAVILI OVAJ IZDAJNICKI BATALJON!!!!!???????

MareSrbija

pre 5 godina

Ko radi protiv drzave i naroda zatvor.Ovi svi sto se javljaju su placenici siptarski i oni zele celo Kosovo za siptare ,za to im je placano godinama.A Canak se javlja jer zeli celu vojvodinu za sebe odnosno za autonomase, ako dodje do toga nedaj boze.

Maja

pre 5 godina

Od ove ekipe Srbija ne može očekivati ništa dobro,to je već provereno!

Fiko Halimić

pre 5 godina

Čanak je uvek podržavao Kandićku i Biserko proverene mrzitelje Srbije i njenih građana.

Sara

pre 5 godina

Da li je moguce da nemate ni mrvu savesti i srama, Vi, koji ste ovu zemlju bukvalno zakopali? Takodje, da li stvarno mislite da cete time sto napadate, optuzujete i pljujete onoga ko je na vlasti, nebitno ko to bio, dobiti neciju podrsku, prigrliti nekoga sebi, uraditi nesto ZA Srbiju?! Da li stvarno mislite??? P.S. Neizmerno se stidim sto sam u delu svog zivota podrzavala nekoga od vas!!!

Dane

pre 5 godina

Njihov jedini zadatak je da oslabe Srbiju.Jer u slaboj Srbiji oni mogu pljačkat.Najbolje bi bilo promena Ustava ko državni para više od 100 dinara pronevjeri"doživotna" da vidimo ko je a ko nije za takav ustav.

Viktorija Vikica

pre 5 godina

Sve bolji od boljeg. Ovo već počinje da vređa ljudsku inteligenciju.

milun

pre 5 godina

Sve skupa u bajbukanu buvaru bih i stavio da imam moc.

lale

pre 5 godina

U kom vremenu oni zice.Nisam znao da jos ima BUNIKE.

Domentijan

pre 5 godina

Kandic, Biserko, Canak... veciti protivnici svega sto je srpsko.

Milena

pre 5 godina

Predsednik Vučić uvek misli na svoj narod i hoće da nas zaštiti.

Kokan

pre 5 godina

Ovaj covek zna iz cista mira do dvaput godisnje da provali nesto,cisto radi medijske paznje,Ali to po pravilu bude gomila gluposti.

Ljiljana

pre 5 godina

Predsednik Srbije mora da misli na stabilnost i mir u državi.

Elena

pre 5 godina

Nenad Čanak neka ćuti. Ili bolje da nam kaže šta je on uradio za Srbiju?!

acaacaic

pre 5 godina

Jos jedan propali politicar i osudjivani prestupnik je odlican dodatak za opoziciju koja je u prethodnom vremenu devastirala drzavu.

pppp

pre 5 godina

Canak, nece razgranicenje, jer se zalaze za celovitost nezavisnog Kosova.

bole

pre 5 godina

Narodu je dovoljno da vidi ove prokisle face, da ne kažem pokvarene.

prestolonaslednikovica

pre 5 godina

Ma kakvi ekstremisti,to su sve sitne jajare koje pokusavaju da usicare neku korist za sebe preko nase muke.

Stojko

pre 5 godina

Ekstremiste i izdajnike poput Canka udaljiti iz politike jer samo stete Srbiji

Kostadin

pre 5 godina

Ovaj čovek se izgleda u sve razume, Samo jedno nikad neće znati, a to je kako ostati častan, pre svega čovek , u politici.

Jovan

pre 5 godina

Smesna je tvrdnja da je danasnja opozicija izgubila KiM. Setite se ko je bio na vlasti devedesetih kada je Kosovo izgubljeno. Isti oni koji su danas na vlasti sa zadatkom da zavrse ono sto su zapoceli devedesetih. Da je Djilas npr. danas na vlasti i da predloži razgraničenje, mogu da zamislim kako bi Vučić grmeo - izdaja, i busao se u patriJotska prsa. Pozdrav.

Deki

pre 5 godina

Od Canka me nista ne iznenadjuje. Iznenadio bih se kad bi on nesto korisno uradio za Srbiju.Olosi se uvek povezuju, samo sto zaboravljaju da je peti oktobar davno za nama. Mnogo veliku cenu smo platili, sto smo te bandite tada podrzali.

Tamara

pre 5 godina

Bilo je pitanje vremena kada će se pomenuti gospodin javiti da kaže nešto pametno.

Dea

pre 5 godina

Mogu oni da se udružuju i svašta pričaju, vidi se i oseća koliko je Predsednik Srbije uz svoj narod ...

Miki

pre 5 godina

Ne vredi im pojačanje jer građani znaju da ovi ekstremisiti ne misle dobro Srbiji i zato ih niko neće slušati.

stribor

pre 5 godina

Nikakvo iznenadjenje ,bilo je samo pitanje vremena kada ce ucenik i savremenik Josipa Broza da se oglasi i "zastiti" ideju BRATSTVA I JEDINSTVA i politiku "Srbije na kolenima" koju je copavi bravar zdusno sprovodio sve do svoje smrti.Samo malo strpljenja ,uskoro ce se oglasiti i onaj drugi autonomas koji je "u i me svih nas iz pedeset i neke za zakletvu TITU spevao stih",dace i on svoj doprinos u ovim napadima na Srbe i Srbiju i to verovatno sa neke bine iz "lijepe njihove".

Maja

pre 5 godina

Svako ko bude video spisak onih koji se protive razgraničenju,odmah će shvatiti da je razgraničenje pravo rešenje za Srbiju.

Milan Savić

pre 5 godina

Ala se skupilo lepo društvo, ne zna se ko je od koga gori.

Anja

pre 5 godina

Zulja ga stolica zbog prvelikih dimenzija, pa bi i Canak u fotelju

Perakaže

pre 5 godina

Po stoti put pitamo gde su tužioci i sudije. Zašto ta bagra nije smenjena već odavno. Zašto izdajnici Srbije nisu već u zatvoru. Hiljadu Zašto.

Mašnica

pre 5 godina

Neprijatelji su među nama, nema potrebe da ih tražimo.

Rade

pre 5 godina

Vučko, molimo te, hapsi govna dok nije kasno ! ! ! ! ! !

Čitalac

pre 5 godina

Jel ovo slika-reklama za neku svinjsku paštetu?

Mito

pre 5 godina

Pitam sve ove mislioce, kada bi nam svet danas vratio Kosovo, puno kriminalaca svih fela, puno ISIL-ovaca, natovario jednu kvazi političku i ekonomsku državu, a mi se borimo sa posustalom ekonomijom, a posebno što bi morali da procesuiramo ubice svih nivoa, što bi otvorilo pandorinu kutiju na ovim prostorima. Pogledajmo se u ogledalu, jer mi i danas pokušavamo da rehabilitujemo svoje izdajnike iz II SR, (to niko u svetu ne radi osim Hrvata, a mi im se rugamo) pa nam zbog ličnih političkih frustracija i primitivizama UEFA kažnjava klubove rigoroznim kaznama, pošto vreme ne provodimo u bogatim arhivama, već zbog sitnosopstveničkih interesa smo u stanju da pogazimo sve ljudske i moralne principe, koje tražimo od drugih. Muka mi je od vas.... Napomena nisam da se Kosovo pokloni Šiptarima, već za realno sagledavanje situacije... Nadam se da nikoga ko odobrava ovaj tekst nisam uvredio. U zadnje vreme komentari u Informeru prolaze, samo odabrani. Izvinite gospodine glavni uredniće, ali vi se zalažete za slobodu izražavanja. Ovo je moj stav i ne duvam u ničiju tikvu. S poštovanjem

Ja

pre 5 godina

Jos jedan. Kog djavola ce nama spoljnji neprijatelj kada imamo sve ove koji pokusavaju da nam uniste drzavu iznutra?

nd

pre 5 godina

Tajkunska opozicija se ponovo ujedinila protiv sopstvenog naroda! Sram ih bilo!

Voja

pre 5 godina

Sakupilo se društvo spinera i hejtera, agituju protiv države, naroda i pameti. Samo gledaju kako da im padne neka kinta ili glas. Besposličari.

Dušan

pre 5 godina

Čekaj ovaj separatista Čanak kritikuje Vučića? Pa dokle ćemo da trpimo takve stvari.

Miloš

pre 5 godina

Da nam je predsednik Erdogan, napunio bi tu sliku i još neki album sa ovakvim smr..., a onda bi im kupili prugasto odelo za više godina.

mala

pre 5 godina

Ako Canak ima neko bolje resenje eto, neka proba da resi problem oko KiM.

Jana

pre 5 godina

Vučić je jedini koji misli na svoj narod, a što se tiče ,,ostalih" samo plase ljude i pominju rat, resenje ce proisteci iz pregovora.

zvonko

pre 5 godina

to su sve ljudi bez morala,i taj djilas i taj canak,predsednik koliko je uradio stvari treba a taj nas pmu biti zahvalan.

milamila

pre 5 godina

Svakako će biti napada i osuda šta god se rešilo...ali ljudi dajte da se ovo reši mirnim putem i konačno više

Milica

pre 5 godina

Ekstremisti bi i dalje da pljackaju i urusavaju drustvo i drzavu, ali taj film nece da gledaju !

Savko

pre 5 godina

haha ala su uporni ovi lopovi iz opoziceije,ja ne mogu da verujem koliko su bahati,mogu oni da pricaju sta hoce ali je Vucic napravio i tek treba da bude jaca i snaznija nasa Srbija,ja svoju zemlju volim,kome se ne svidja neka se pakuje,na voz posto je obnovljena pruga ,pre ce pobeci ili na avion ,posto je i aerodrom takodje u fulu,Vucic je dokazao da je uz svoj narod,istinski,bez laznog skrivanja,samo napred

Jure

pre 5 godina

Kosovo je izgubljeno kada je Milošević krenuo u rat posle Bosne. Prva raketa kada je kresnula na tlo Srbije.

bubasvaba

pre 5 godina

Dobra slika za sve pekare, prodavnice prehranbene robe ,mlinoveITD i ITD jednostavno stavite ove slike u magacine i ne palacate DERATIZACIJU I DEZINSEKCIJU OVA STRASILA SA SLIKE SU EFIKASNIJA OD OVIH RADNJI .

Maganik

pre 5 godina

Ništa novo. Gospodin ponovo pružio čanak, napunili mu ga strendžeri malo kešom kao i ranije pa se "aktivirao". Ne može da zaboravi vreme vlasti kad je bio "car" i pljačkao svoje u Vojvodini puneći svoj čanak neograničeno. Nema više. Mnogo mu veliki čanak koji niko više neće neograničeno da puni pa se bori da dodje na vlast nebi li ga sam nekažnjeno punio. Radi, plati porez pa puni svoj čanak. Nema više pljačkice. Nego Mr. Čanak:"Di su naši novci"?????

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija