• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnik

11.11.2018

17:42

TAČI "PROGANJA PUTINA":  Još jedan skandal u Parizu i na Mirovnom forumu ZLOČINAC IZA LEĐA PREDSEDNIKA RUSIJE!

Politika

TAČI "PROGANJA PUTINA": Još jedan skandal u Parizu i na Mirovnom forumu ZLOČINAC IZA LEĐA PREDSEDNIKA RUSIJE!

Podeli vest

Nakon skandala sa rasporedom sedenja na svečanosti u Parizu povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu, sada se Hašim Tači našao u prvom planu i na Mirovnom forumu.

Na fotografijama koje je agencija Rojters objavila sa Mirovnog foruma na kom se okupljaju svetski lideri, vidi se kako predsednik privremenih institucija na Kosovu i Metohiji Hašim Tači sedi u neposrednoj blizini ruskog predsednika Vladimira Putina.

Podsetimo, Tači se našao u blizini Putina i u rasporedu sedenja tokom svečanosti ispred Trijumfalne kapije u Parizu. 

Reagujući na ovaj neobičan protokol, predsednik Srbije Aleksandar Vučić zapitao se kako je to moguće.

- Možete misliti šta je neko mislio kada je Tačija stavio iza Putina, sa kojim se rukovao. Iza leđa je Putina došao Tači i pružio ruku, a tek kada je šef ruske države shvatio ko je taj čovek, okrenuo se drugima - objasnio je Vučić. 

(FOTO) ŠTA RADI OVA LJIGA IZA PUTINA? Skandalozan propust organizatora proslave završetka Prvog svetskog rata u Parizu!

ZNAM DA VAM JE SVIMA KNEDLA U GRLU! Vučić o kosovskoj zastavi i Tačiju iza Putina u Parizu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srbija

pre 5 godina

Vise nego cista,a to je smisljna PROVOKACIJA,nasih prijatelja Francuza? Vucic u mesto postovanja doziveo blamazu,za zaljenje je...

Laza

pre 5 godina

Lepo su mu svi govorili da ne ide ali hoce dupe da vidi puta i Pink da izvestava.

Lazni bot

pre 5 godina

Haha a da je ovaj nas šizoje u blizini njega to bi proglasili zaslugom njegovom.

Saradžogla

pre 5 godina

Само полако ... Чим амер по наређењу енглеза одбије да се албанцима нагузи ето белаја!Кога год су помагали на крају им је постао најгори непријатељ!Видећете да ће српска војска да спашава опкољене амере у Бондстилу од стране албанаца!Они не цене никакве законе и раде само у своју корист а новцем од дроге постаће господари Интерпола.Тиме ће имати све податке и радиће шта им је воља а господари су им енглези!

vlah alija

pre 5 godina

ajde bre kao kakva baba ko je gde sedio ponasaj se dostojanstveno predstavljas zemlju koja je izgubila preko milion ljudi u velikom ratu a ti kukas zato sto je taci dobio bolje mesto ,sramota bre

Money money

pre 5 godina

Kako nikome nije jasno? Siptari i Albanci debelo placaju ovakve stvari. U Albaniji marihuana i ko zna koje sve droge se proizvode, njihova dijaspora finansira kriminal, Zapad uzima pare cavama. Sve ima svoj kraj, tako da ce i svemu tome doci kraj. Zar ne?

Dexterilo

pre 5 godina

Francuzi mislili da Putin i ostali lideri hoće da gricnu neke semenke u pauzi, pa poslali ovog da prodaje "sport za zube".

Goran

pre 5 godina

Koliko li je plaćeno ovo mesto, kojim novcem i kome?

kerovi rata

pre 5 godina

Ono sot je Pasic rekao za engleza, odavno vazi i za francuze.

Marcco

pre 5 godina

Sve danas može da se kupi pa i mesto sedenja...

igor

pre 5 godina

Eno svi se smeju Vucku. Taci uz Putina a nas predsednik pored princa od Velsa ili Luksemburga ili Andore. Katastrofa. Ajao. E Srbijo na sta si spala.

Vo Nguyen Giap

pre 5 godina

Tipična pozorišna predstava francuskih cionista. Shvatili su da od Kosove Republjik u UN nema ništa, pa pribegavaju očajničkim potezima. Iz ovoga se može videti koliko su ti međunarodni kriminalci neodgovorni, nedostojni i cinični. Najsmešnije je kada kažu da "šire stabilnost". Za sada šire samo V.Albaniju i NATO. Videćemo ko će na kraju izvući deblji kraj. Skorašnje udaranje u cevanicu Kine (Iran, Makedonija...), nije im baš bilo potrebno. Nervozni su i sve češće prave greške. Kraj im je blizu.

mirjana

pre 5 godina

Putin je Srpski prijatelj.Ali Srpski cele Srbije,tako se i izjasnjava.Bez obzira ko je lider Srbije.On je to jasno i glasno podvukao nekoliko puta.Podvlacim:Putin je prijatelj cele Srbije i srpskoga naroda.

Shommy

pre 5 godina

Potpuno je i nepismenom jasno da su siptari platili narkomanskim parama nekoga iz protokola da smesti ovog njihovog u okruzenje gde je i bio. Daleko da je abecedni red ili vec neko drugo objasnjenje uticalo da se krvnik prljavih ruku nadje na tom mestu. Nista nije slucajno.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17