• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

18.11.2018

08:04

SRAMNA PONUDA ZAPADA! Evo zašto je VUČIĆ ODBIO predlog licemernog aranžamana koji je poslala Evropa!

Politika

SRAMNA PONUDA ZAPADA! Evo zašto je VUČIĆ ODBIO predlog licemernog aranžamana koji je poslala Evropa!

Podeli vest

Zapadne sile poslale su diplomatskim kanalima nepristojnu ponudu predsedniku Aleksandru Vučiću po kojoj bi on trebalo da pristane na nastavak dijaloga u Briselu čak i ako Priština ne povuče odluku o povećanju carina za robu iz centralne Srbije, a za uzvrat bi našoj zemlji u decembru bila otvorena tri poglavlja u pregovorima za pristup EU, ali je on to odbio, pišu Novosti

Prema saznanjima lista, Vučić nije ni razmatrao ovaj licemerni aranžman, niti će ga prihvatiti.

Ovakvu ponudu u Beogradu smatraju apsurdnom, jer je uvođenjem takse na proizvode iz centralne Srbije Priština pogazila CEFTA sporazum u koji su ugrađeni neki od temeljnih principa EU, a koje sada gazi upravo Brisel, pišu Novosti.

List navodi da najnovija "šargarepa" ne treba da čudi, jer za ostvarivanje cilja aktuelne evropske administracije - da se do rešenja za kosovsko pitanje dođe do isteka njihovog mandata - ostaje sve manje vremena.

KONTRAMERE! Srbija i BiH ne idu u Prištinu na sastanak CEFTA!

Kako podsećaju, i sama visoka predstavnica u dijalgu Federika Mogerini je rekla da bi volela da se dijalog završi do maja 2019. godine kada će se odrzati izbori za Evropski parlament.

Novosti napominju i da za višemesečnu tromost pregovarackog procesa odgovornost nije na Beogradu, jer je Priština ta koja pet godina nije formirala Zajednicu srpkih opština "uz više nego očigledno gledanje kroz prste iz Brisela".

Takođe, pred svaku rundu dijaloga po pravilu su priređivali neku novu provokaciju.

Najavljeno je i da će se kada se formira tzv. vojska Kosova jedan njen garnizon rasporediti ka severu, što je suprotno dogovoru Beograda i NATO. Odgovor predsednika Vucicća na to je bio da će se dijalog nastaviti kada Prišitna povuče protivpravne odluke, zbog čega je i stigla ponuda iz Brisela kao pokušaj da se ovakav srpski stav smekša, navodi list.

MOSKVA SPREMNA DA PODRŽI PREDLOG BEOGRADA! Lavrov: Srpska braća se smelo PROTIVE PRITISKU!

Srbija je inače odavno spremna da otvori tri nova pogljavlja u pristupnim pregovorima sa EU, ali iz politickih trazloga pojedine clanice Unije to stopiraju.

Na čekanju su poglavlja 9 - finansijske usluge, 17 - ekonomske i monetarne odredbe i 18 - statistika.

U međuvremenu pripremljena su i poglavlja 2 - slobodno kretanje radnika, 4 - slobodno kretanje kapitala, 14 - transportna politika i 21 - transevropske mreže.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 5 godina

Jeste sramna, maliciozna, i nipodastava samu sustinu medjudrzavnih odnosa.

Saki

pre 5 godina

Ne treba dozvoliti da iko gazi po nama. Dostojanstvo nam je na prvom mestu.

loki

pre 5 godina

Pa EU će pre primiti Albaniju u svoje članstvo nego nas. Oni nas ne vole i želeli bi da nam zatru korene. Ali, to je samo njihova želja, koja je neostvariva, jer ko na nas krene iz mesta je nagrabusio.

Marija

pre 5 godina

Svi bi nesto preko ledja Srbije da ostvaruju i skupljaju bodove,a uz to jos misle da mogu naseg predsednika da ucenjuju e pa nece moci

Jovana

pre 5 godina

Svako ulaganje ima svoju ideju kako bi trebalo da se reši pitanje Kosova, ali predsednik ima svoj stav i drži ga se!

Mrrrr

pre 5 godina

Bravo Dosta je bilo ucena od Evrope.Pristini se ne postavljaju nikakvi uslovi dok se Srbiji postavljaju nerealni zahtevi.

roby

pre 5 godina

Zuri im se jer znaju da ce izgubiti izbore i da dolaze druge politicke opcije koje su naklonjenije Srbiji.Sada se ne sme nista popustati.

Mila

pre 5 godina

Nista drugo i nismo ocekivali od EU. Stalno nam daju do znanja da nam nisu prijatelji a mi i dalje trcimo za njima.

Mare

pre 5 godina

Dosta ste nas ponižavali vašim sramnim postupcima, Srbija više neće pristajati na manje od onoga što je zaslužila.

Smrad

pre 5 godina

Srbija nedovoljno ili sporo napreduje u ispunjavanju svojih obveza u procesu pristupnih pregovora s Europskom unijom i moguće je da ove godine više ne otvori niti jedno pregovaračko poglavlje iako se očekivalo da će u decembru, na međuvladinoj konferenciji, otvoriti čak tri. To je istina a ne ucene od strane EU

Boki

pre 5 godina

Svaka cast Vucicu, cuva cast i ugled svoje zemlje.

Dosta bre vise

pre 5 godina

Prekinite više te jebene pregovore! Niko ne želi u eu! Daj boze da se raspadne!

Deda

pre 5 godina

Ljudi sto pre shvatimo da sa njima dogovora nema ako nije Srbija ponizena to bolje za nas ,samo vojno jaka Srbija je garant nase sigurnosti i uspjeha i bolje je za nasu buducnost zaduziti se za moderno napruzanje nego ulupati na propale projekte jer ce nam se te pare vratiti kroz nasu sigurnost.Samo S400 obezbeđjuje da nam se ne desi 1999!,skup?da a zamislite koliko su nam stete napravili i zivota odnjeli

Brane

pre 5 godina

Više je i laiku jasno da sve što čini Priština izlazi iz Briselske kuhinje.

Ana

pre 5 godina

Vučić sigurno neće prihvatiti ono što nije dobro za našu zemlju.

zika

pre 5 godina

Zapad je sam po sebi sraman u svakom pogledu prema Srbiji.

Dika

pre 5 godina

Vucic ce sa svakim problemom da se suoci i resi, ni Zapad mu nista ne moze..

Aco

pre 5 godina

Vucic je sa pravom odbio takvu nerazumnu ponudu.

Milica

pre 5 godina

Bravo predsednice. I jos da im odmeris meru za drskost ponasanja i ponude.

HAHA

pre 5 godina

ISTRAŽIVAO GRAD JE BRANILO 1.800 LJUDI, JNA JE NAPADALA SA 30.000! Hrvatski istoričar: VUKOVAR JE SIMBOL ZAJEDNIŠTVA

Milos

pre 5 godina

Zar su misli da cemo pristati na ucene , pa neka hvala ne trebaju nam njihova poglavlja.

Slobo

pre 5 godina

Ovo je dokaz koliko nas cene i postuju , i misle da nas opet gaze i ponizavaju e nece moci gospodo iz Evropske unije.

Jasna

pre 5 godina

Zapad misli da može da ucenjuje Vučića i Beograd?! Mislim da prvo treba da porade na pritisku prema Prištini i da oni ispoštuju sve što je dogovoreno sporazmima i tek onda od Beograda i Vučića treba nešto da se očekuje i traži po pitanju nastavka dijaloga.

Joca

pre 5 godina

Predsesnik nece da dozvoli,da niko ucenjuje Srbiju

Kosta

pre 5 godina

Predsednik dokazuje kako je veliki i posten covek.

Jela

pre 5 godina

Kulturno i politicki opravdano se odbije i ostanes dosledan svom stavu..pa nastavljamo dalje a podrsku ima od svih

Djura

pre 5 godina

A sta je zamisljao kad je dosao na vlast da je sve med i mleko???!!!pa ovo se zna jos od 90-te...bojim se da polako pripremljen visegodisnji plan NATO s reci prelazi na dela...a najjvise kroz nase izdajnike...

bubasvaba

pre 5 godina

Najveca GLUPOST GLUPAKA IZ EU !!!!Dalije to smislio onaj pijani sto ga vode kao mecku bozanu covek u toku 24 h pijan je najmanje 26 h i sta od taskvih ocekivati ???

slađa

pre 5 godina

Predsednik Alesandar Vučić je u pravu što je odbio ovakvu vrstu ponude od Brisela. Nismo na pijaci. Svi ozbiljni napori državnog rukovodstva u sprovođenju proevropske politike države Srbije pretvaraju se u neozbiljnu igrariju zbog neodgovornog ponašanja prištinskih vlasti. Srbija se nikada nije vodila modelom ponašanja uzimala- davala. Političke ucene i pristrasnost, dvostruki aršini, neobjektivno sagledavanje i procena onoga što je do sada urađeno, a čemu se drugi ni izbliza nisu primakli, ozbiljno je uzdrmalo evroentuzijazam kod građana Srbije. Sada, zapravo po ko zna koji put, od Brisela zavisi kakvu poruku želi da pošalje.

Darko

pre 5 godina

Ovo je jos jedno u nizu tipicno ucenjivanje Srbije.Mislim da je ovo zaista sramna ponuda.Srbija zasluzuje da otvori nova poglavlja, nije uredu da nas ucenjuju. Svake pohvale Aleksandru Vucic sto je odbio ovu sramnu ponudu EU.

SS

pre 5 godina

Krajnje je vreme Vučiću da shvatiš, da sa zapada dolazi sve sramota prema nama,i tome neće biti kraja sem ako se EU raspadne.Nikad nam nisu želeli dobro pa ni sad.Moraš tražiti novi put za izlaz iz ovog mraka zapada.

Ema

pre 5 godina

Boze svasta ovi se ponasaju kao da smo mi svi skupa sa predsednikom ludi...naravno da je odbio...svaka cast...podrska predsesniki...

stefkA

pre 5 godina

Ponuda je sramna i bez ikakvih argumenata naravno da ce da odbijemo jel pod tim uslovima treba da saradjujemo

Aco

pre 5 godina

I pametno što je odbio,Srbiju niko neće ucenjivati,raditi kako oni hoće.

Marko

pre 5 godina

Vučić je još jednom pokazao da radi za svoju zemju i narod.

Sofija

pre 5 godina

Očigledno da nas ne poznaju ako su mislili da ćemo to prihvatiti.

pero

pre 5 godina

Pregovori sa Prištinom su oduvek bili besmisleni, kao i sa evropskom unijom. Pregovore treba voditi sa Amerikom, jer je ona izvršila aneksiju kosova i ona o svemu odlučuje. Ovo je samo zamajavanje.

Marija

pre 5 godina

Jos jedan licemeran predlog EU koje Srbija nikad nece prihvatiti.

Krunaa

pre 5 godina

Varaju se ako misle da sa Srbijom mogu kako oni hoce

Jelisaveta552

pre 5 godina

Zapad misli da se igra Srbijom,kao da je zaboravio da smo najopasniji kada misle da su nas porazili.

Jana

pre 5 godina

Nekako smo navikli da cemo uvek biti porazeni od zapadnih mocnika, ali danas jasno vidimo da imamo sposobne ljude koji vode nasu drzavu i da se ne predaju u toj diplomatskoj borbi. Uvek ce Kosovo i Metohija biti uslov broj 1, ali cemo i mi biti prva odbrana nasih granica.

Goga

pre 5 godina

Neka se zapad stidi svoje ponude. Srbija je ponosna zemlja .

Miško

pre 5 godina

Председник Вучић ће увек радити у интересу Србије и њених грађана.

Miss

pre 5 godina

Oni zaista misle da je Sebija toliko glupa da prihvata njihove ucenjivačke predloge. Malo su se prešli.

Jix

pre 5 godina

Zla evropa misli da moze tako sa Srbijom, pa nece moci konacno imamo nekoga ko se moze odupreti silama. Bravo precednice!!!

Deda Nole

pre 5 godina

I sta sad ko je ovde lud oni iz evrope koji krse opste evropske vrednosti,pristina koja se ponasa ko uvredjena snaha ili mi glupi srbi koji to sve mirno gledamo a svaki dan nam siptari otimaju imovinu kradu sve sto stignu i proganjaju nam narod!?

Ana

pre 5 godina

Srbija ima jasan stav i čvrsto stoji iza njega!

Dragojlo

pre 5 godina

Predsednik Vucic nikada nece izneveriti narod i potpisati nesto, kao prethodnici, da bi kasnije njegov narod ispastao. On ce pazljivo voditi razgovore sa albanskim zvanicnicima i ostalim pregovaracima koji budu ucestvovali u pregovorima. Sramna je ponuda koja je stigla na adresu predsednika Vucica jer on nikad nece pogaziti svoju rec.

Vladimir

pre 5 godina

Puna podrska predsedniku Vucicu sto je odbio tu ponudu.

Somborac

pre 5 godina

Ako ce nas tako uslovljavati, onda EU treba javno da kaze da sama gazi svoja pravila. I treba predsednik sve da odbije, tako se brane interesi Srbije.

Maja

pre 5 godina

Lepo receno, Beograd nije problem, non stop Pristina ima problem jer provocira i ne ponasa se shodno.

Luka

pre 5 godina

Условљавање поглављима је срамнa и безобразна политика према Србији.

Mila

pre 5 godina

To nije ponuda, to je vredjanje zdravog razuma.

Mila

pre 5 godina

Ovakava ponuda se daje onda kada se zeli da se neko ponizi ili da mu se da lazna nada.Naravno da nece Vucic nikada pristati na ucene,ako jednom se popusti onda nema kraja zahtevima zapada.

DEJAN

pre 5 godina

Vucicu je Srbija uvek na prvom mestu i ono sto je dobro za sve gradjane.Evropa je nama uvek davala mrvice,koje je smatrala kao ogromne ustupke.

Darko

pre 5 godina

Mi smojaka zemlja jasnih ciljeva i ne mogu da rade sta oni hoce

loki

pre 5 godina

Ponuda je uzasna da uzasnija ne moze biti. Pa kako su samo mogli tako nesto i da kazu?

dragan

pre 5 godina

Opredeljenje Srbije jeste mirno resenje Kosovskog pitanja i put Srbije ka EU. Ako treba da se na ovaj nacin otvaraju poglavlja hvala Vam i dovidjenja

007

pre 5 godina

Nece moci to sto su zacrtali .Srbija je jaka zemlja ima svoje ciljeve a ne njihove

Inna

pre 5 godina

Normalno da je odbio. To nije ponuda, nego čista uvreda.

Jaca

pre 5 godina

Strasno sta zapad radi.Treba da ih bude sramota zbog takvih ponuda,ali treba i da znaju da se mi ne prodajemo.

Dragan

pre 5 godina

Veoma sramna ponuda, treba imati jednakosti u svemu. Potpuno neskladna ponuda.

sanja

pre 5 godina

Stvarno je jako sramna i uzasna ponuda stigla, pa mi ne mozemo da verujemo da tako nesto hoce da uradimo.

Sanja

pre 5 godina

Do kad vise Srbija da popusta??? Uvek mi neke ustupke da pravimo.

olja

pre 5 godina

Stvarno nam je zao sto misle da cemo mi pristati na tako losu stvar.

ni slucajno

pre 5 godina

dosta je bilo ucena zapada.... trba im pokazati zube ili nas nece biti.

Bora

pre 5 godina

Covek zna koliko zasluzujemo, nece da se zadovoljavamo mrvicama!

maja

pre 5 godina

Ne prihvatamo da nas ponizavaju. Ispravna odluka Vucica.

vanja

pre 5 godina

Ne prihvatamo da nas ponizavaju. Ispravna odluka Vucica

Tamara

pre 5 godina

Ne prihvatamo da nas ponizavaju. Ispravna odluka Vucica.

Bojan

pre 5 godina

Predsednik Vucic najbolje zna sta je dobro za Srbiju. Nece dati na svoju zemlju niti pristajati na bilo kakve ponude koje nisu dobre za Srbiju.

Daliborka

pre 5 godina

Nas predsednik nece pristati na takve ucene. Brisel neka razmotri svoju ponudu.

bubica

pre 5 godina

Srbija nece nikada pristati na ucene .Predsednice Srbija je uz vas.

MAJA

pre 5 godina

Kako da ne odbije ovakve budalastine. Srbija ce istrajati u ovoj borbi.

Slavko

pre 5 godina

Upravo je jasan stav predsednika i cinjenica da on odbija svaku mogucnost trgovine sa nasim Kosovom ono sto ga cini drzavnikom istorijskih razmera.

Milos

pre 5 godina

Nasa je sreca sto imamo postenog i iskrenog predsednika koji je uvek na strani svog naroda i nikada ne gleda svoje licne interese.

ruzica

pre 5 godina

neozbilno su shvatili situaciju na Kosovu..mora se sve dici na visi nivo

Gavrilo Princip

pre 5 godina

Dijalog može da ima smisao samo ukoliko u njemu učestvuju dve strane, spremne za rešenje i kompromis,sve ostalo je loš pokušaj da se vrši pritisak na Srbiju.

ruzica

pre 5 godina

ocekujem da ce ponuditi nesto prihvatljivije...ovakva ponuda krsi njihove propise

Miki

pre 5 godina

Posle ovolikog Vucicevog truda i zalaganja, da prihvati ovu ponudu!? Znalo se da nema nista od toga!

AleksMache

pre 5 godina

Pametno, čovek razmišlja 3 koraka unapred!

Pavle

pre 5 godina

Pre svega čovek je Srbin pa tek onda političar.

Nikola

pre 5 godina

Zapad jedino i funkcionise na kvarno, poznati su po ucenama.

Ana

pre 5 godina

Pristina ima podrsku Brisela da ne ispunjava ono na sta se obavezala sporazumima. Kada se to promeni promenice se i stav Srbije.

Zika

pre 5 godina

Srbija nece odustati od svog cilja i borbe a ako zapadne zemlje misle da mogu da pokolebaju Srbiju na tom putu,veoma su se prevarili.

milab

pre 5 godina

Vucic to naravno nece prihvatiti, ne razumem cemu ova provokacija.

Miki

pre 5 godina

Politika ucena i ponizavanja Evropske unije se nastavlja, samo mi to necemo prihvatiti.

Rile

pre 5 godina

Srbija ima jasnu i cvrstu politiku. To je i odlicna reakcija, jer se na taj nacin stite interesi Srbije i njenih gradjana.

kaja

pre 5 godina

Ponuda aktuelne evropske administracije je apsurdna, protivpravna, besmislena, neprihvatljiva i decivilizacijska!

Mina

pre 5 godina

Ovakvu ponuda je apsurdna jer je uvođenjem takse na proizvode iz Srbije Priština je pogazila CEFTA sporazum u koji su ugrađeni neki od temeljnih principa EU, a koje sada gazi upravo Brisel. Svaka čast predsedniku zaista je ponovo pokazao da Srbija ima stav i dostojastvo.

Vesna

pre 5 godina

Sramota Evropo ! Gazite sopstvene sporazume i zakone zarad koga ? Čega ? Ne treba nam ni jedno poglavlje, ako je to način i put kojim se ulazi u EU.

Sta im je

pre 5 godina

Nije Srbija vlasništvo zapadnih sila da sa nama rade šta hoće. Nama se postavljaju uslovi koji ni jednoj državi nisu. Ne moramo ni otvarati poglavlja al necemo da budemo robovi EU.

Dasa

pre 5 godina

Na kraju ostaje da nam ponude ulazak u EU, a da pristanemo na priznavanje KiM-a kao drzave.

Strahinja

pre 5 godina

Treba da se okrenemo braci Rusima i da vise ne dozvoljavamo ovo ponizavanje Zapada. Ne daj se Predsednice!

Nevena

pre 5 godina

Svi dobro znamo sta su ucene, a sta pregovori. Na drugo smo uvek spremni, i rado cemo saradjivati, zarad mira i stabilnosti.

guru

pre 5 godina

Tuzno i sramno je ponasanje pojedinih drzava, to nije lepo i ljubazno sa njihove strane.

Ana

pre 5 godina

Krajnje licemerno ponašanje EU. Sramota šta se radi. Oni neće u EU da daju Kosovu vize, pa mi da ispaštamo zbog toga i da budemo ucenjeni.

Mija

pre 5 godina

Predsednik Aleksandar Vucic,brani interese gradjana svoje zemlje,i svog naroda.Naravno da nece prihvatiti ucenjivanje,niti nesto sto nije u korist Srbije i gradjana Srbije.

Ivana

pre 5 godina

Srbija nece podleci pritiscima Zapada, nastavicemo borbu kao do sada!

mala

pre 5 godina

Oni konstantno pokusavaju da nas ponize, ali to im nece uspeti.

Ana

pre 5 godina

Srbija ima svoj stav i neće dozvoliti da je neko ponižava.

Milica

pre 5 godina

Ni jedna iole ponosna drzava ne pada na ucene!

ivana

pre 5 godina

U zadnje vreme samo dobijamo sramne ponude i ponizenja, kad ce shvatiti svet da Srbija mnogo moze da ponudi i pruzi, ali i da treba da podrze Kosovo u Srbiji, nikako van nje!

rale

pre 5 godina

malog pericu svi redom tukli i maltretirali pa cak i ponizavali,dok je kao mali isao u skoli,ali to ga je ojacalo ,dalo mu snagu i doktrinu,smogao snage da ih sve natera da ga postuju,sramno su savijali glavu pred njim i kajali se za postupke i zla koje su perici naneli

Mima

pre 5 godina

Ovakva ponuda mora da se odbije, nema tu govora o bilo cemu drugom.

mita

pre 5 godina

Naš predsednik dostojanstveno brine o svojoj zemlji!Sraman čin zapadnih sila!

Pavle

pre 5 godina

Jos jedna potvrda da pojedine Zapadne sile nisu imune na " kofere siptarskog prljavog i krvavog novca " .

joka

pre 5 godina

Nadamo se da ce sto veci broj zemalja shvatiti da ulazak jedne lazne drzave u Interpol sramota za sve.

Kristina

pre 5 godina

Predsednik dobro zna sta je dobro za Srbiju,a sta nije.

Anja

pre 5 godina

Zapad bez ucena ne moze da funkcionise samo sto ucene za Srbiju nece moci.

Mile

pre 5 godina

Ovo je ponizna ponuda, drago mi je da je predsednik odbio ovu bruku za Srbiju

Kaja

pre 5 godina

Zasto se konstantno ucenjuje,naravno da ce odbiti.Jedina i ispravnja odluka predsednika.

Maki

pre 5 godina

Kako ih nije stid da tako nešto predlože? Gde su tu pravo i pravda?

Una

pre 5 godina

Ovo su grozne ucene i Srbija je mala zemlja ali ponosna sa jasnim stavom

mara

pre 5 godina

Srbija nije vise drzava koja pristaje na sve ucene i koju gazi ko stigne.

Lena

pre 5 godina

Vucic ima svoje stavove i ne prodaje se. Mi smo oduvek bili mala ali dostojanstvena i ponosna zemlja.

ninocka

pre 5 godina

Naisli su na tvrd orah,Vucic nepristaje na ucene licemera.

Deki

pre 5 godina

Pravi potez Vučića, sve je Srbija uradila što je EU tražila i opet smo krivi.

Stefan

pre 5 godina

Mi smo mali ali ne damo na sebe ,narocito se ne prodajemo za nekakve besmislene predloge ili ti ucene

Filip

pre 5 godina

Kako ih nije sramota da pređu preko CEFTA sporazuma? Bezobrazluk se mora sankcionisati.

GOGO

pre 5 godina

Naravno da je predsednik odbio. Ko iole poznaje trud, rad i zalaganje predsednika zna kakvo je njegovo misljenje i stav. A stav je da necemo pristajati na ucene. I da umemo da kazemo ne. I svaka cast na tome

Ana

pre 5 godina

I da se otvore sva poglavlja na kraju ostaje uslov svih uslova.Predsedniku je to jasno i povuko je pravi potez.

Luka

pre 5 godina

Запад највише воли да кориати језик уцена ,и условљавања ,а много пута не поштују оношто су већ договорили са Србијом. ,доле ће тако.

Serbinator

pre 5 godina

Naravno da je naš predsednik odbio ovako nešto, ovo je skandal.

Vladimir

pre 5 godina

Svako ima pravo da iznese ponudu i kaže svoje mišljenje,ali odluka je samo na nama.

Tanja

pre 5 godina

Verujemo da ce Vucic istrajati do kraja bez obzira sto ima pritske pojedinaca

Darko

pre 5 godina

U koliko bi se povisile cene uvoza, to bi bilo katastrofalno za citav odnos Srbije i Pristine.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija