• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Beta

26.11.2018

12:52

ZLO SE SPREMA! HARADINAJ I RAMA U PEĆI PRAVE "VELIKU ALBANIJU"!

Politika

ZLO SE SPREMA! HARADINAJ I RAMA U PEĆI PRAVE "VELIKU ALBANIJU"!

Podeli vest

U Peći je održana zajednička sednica vlada Kosova i Albanije

Predstavnici vlada Kosova i Albanije su, nakon zajedničke sednice održane danas u Peći, potpisali devet sporazuma kojima se očekuje dalje unapređenje odnosa.

Potpisani su sporazum o priznanju vozačkih dozvola, o zajedničkoj carinskoj kontroli na graničnom prelazu Morina, kod Vrmice, o javnom dugu i zajedničkoj saradnji sa međunarodnim financijskim organizacijama, o ukidanju rominga, saradnji iz oblasti omladine, o saradnji iz oblasti zdravstva.

Takođe su potpisani i sporazumi o priznanju fitosanitarnih i veterinarskih uverenja, sporazum o stvaranju zajedničke Privredne komore Kosova i Albanije i sporazum iz oblasti priznanja industrijske svojine.

Foto: Printskrin: Facebook/Ramush Haradinaj

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj rekao je danas, otvarajući zajedničku sednicu s vladom Albanije, da će potpisivanjem devet sporazuma i protokola predstavnika kosovske i vlade Albanije dovesti do približavanja u budućnosti, sve dok se dve ekonomije ne ujedine.

- Znam da ljudi na Kosovu i Albaniji očekuju više od ove dve vlade i odavde ćemo nastaviti da radimo i bavimo se suočavanjem sa mnogim izazovima - ukazao je kosovski premijer.

Foto: Printskrin: Facebook/Ramush Haradinaj

- Danas je Kosovo strana za kontakt sa EU, SSP, koja istovremeno ispunjava sve kriterijume za liberalizaciju viza i očekuje da se naše pravo poštuje od institucija EU - rekao je Haradinaj, a prenose albanski mediji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
hogar

pre 5 godina

Htjeli ste veliku srbiju....Sada ćete imati veliku albaniju sa polovicom srbije u njoj ;) Zlo se vraća,zlo se plaća......

distorzija

pre 5 godina

Da se nadamo da Srbi više nikada neće spasavati Evropu od ludila i pri tom ginuti i poginuti. Ginuli su na pravoj strani a krvavo plaćaju od onih koje su oslobađali i kojima su konstantno praštali i okretali drugi obraz.

Smrad

pre 5 godina

Koga ste vi spasili, ni sebe ne možete spasiti a kamoli druge

hag

pre 5 godina

Ne lupaj?Koga spašavali?Započeli prvi svjetski rat a vlada se odmah stavila na stranu okupatora! WW2 svi bili u četnicima i 45 navukli partizanske unoforme Posljednji osvajački ratovi koje je srbija pokrenula i sve izgubila,počinivši pri tom genocid i nezapamćene ratne zločine.Htjeli veliku srbiju....dobit ce veliku albaniju...i to je to!Zlo se vraća a srbija plaća. Ćuti i pokrij se glupim ušima!

Ikica

pre 5 godina

Od uvek je Rama tako nastupao ali su mu to tolerisali.Sada je malo drugačije vreme i to tako više neće ići.

Milan

pre 5 godina

Staće neko i toj velikoj Albaniji na put,samo polako.

SANI

pre 5 godina

Nema od njihove ,, Velike Albanije ,, ništa.Samo provociraju

007

pre 5 godina

Ovo je pod pokrovitelstvo EU i Vatikan,A jedino e OPASNO za NEslozno pravoslavie na celo so Popovi-Lopovi.Albanci se sprdaju za Srbiju,Makedoniju,C-Goru,a Grcku ostaju za na kraju.Oni znaju da ako pobede Srbiju {uzme mu josh Preshevsku dolinu}Onda lesno ce da prodze sa Makedoniju i CG,a za neku deceniju ce da udre na Nishu sve do BG-pashaluk,a onda ide Grcka i tako redom do voskresenje Iliride.Pravoslavci ako se ne vrazume i bradski medzusobno se priznaju i poshtuju-NESTACE SA Balkana,a onda ce i shiptari da Nestanu,jer ce da zarate sa Katolicki organizovani svet.

Obrad

pre 5 godina

Neko ovo mora da spreci, dok jos uvek moze da se spreci.

Jasa

pre 5 godina

Nismo ni ocekivali da ce doneti neku razumnu i normalnu odluku.

Milan

pre 5 godina

Kazes javno da ponistavas sve sporazume pa i kumanovski.. Proglasi KiM okupiranoj teritorijom i da svakog vojnika koji nije srpski proglasavas neprijateljski.... Ili da cutimo i tiho priznamo nezavisnost... Jedina dva mogu dv a scenarija

katarina

pre 5 godina

To je veliko zlo što oni planiraju da urade.

mici

pre 5 godina

Nadam se da ce zvanicnici EU sto pre reagovati i prepoznati pretnju stvaranjem ovakve povezanosti Kosova i Albanije.

Blizanac

pre 5 godina

Mi smo socijalizovan narod! Do cilja mirnim putem!

UROS

pre 5 godina

NEMA STA DA SE SPREMA ZLO, KADA STE TO VAS DVOJICA!DVA ZLIKOVCA, OSVESTITE SE KOSOVO JE SRCE SRBIJE UVEK I ZAUVEK!!!

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Pod hitno očistiti čunkove i naloziti PEĆ!!!

boris

pre 5 godina

Amerika je Evropu prevorila u svoju igraonicu u kojoj mali delikventi rade sta im veliki gazda naredi.Pojela je maca jezik Merkelovoj,Makronu ili Kurzu?

Dragan

pre 5 godina

Ne pitaju se tu oni nista, oni samo rade sta im kazu Ameri i Englezi.

Kafe

pre 5 godina

Mogu samo da sanjaju da ce napraviti Veliku Albaniju.

peca

pre 5 godina

Zar ovo nesmeta EU, zar pravljenje nekih paradržavnih tvorevina nije u suprotnosti sa principima evro-integaracija. Na sva ova pitanja trebala bi EU da donese neke odgovore

Her

pre 5 godina

Od njihov og spajanja nema nista. Ima se pomlate kao dve najgora naroda. Niko nikoga ne trpi.

Veljo

pre 5 godina

Zlo, koje vodi ka destabilizaciji celog regiona.

Mirko

pre 5 godina

Haradinaj i Rama nisu u stanju da naprave i najjednostavnije stvari a jos manje Veliku Albaniju, ali ako iza njih stoje planovi i intaresi, zapadnih sila na celu sa Amerikom, onda je sve moguce .

Marija

pre 5 godina

Na ocigled EU oni otvorno prave veliku albaniju ,a da mi slucajno spomenemo VELIKU SRBIJU odma eto bombi

Branislav

pre 5 godina

Samo neka prave ali u Tirani, Kosovo je srpsko. Cak ni ovaj vid provokacije nece uciniti da Srbija napravi gresku i krene u sukob.

Tomica

pre 5 godina

Mogu oni da dogovaraju i da spremaju šta god hoće,velike Albanije neće biti.

Cobra

pre 5 godina

Pa vi se ne pitate nista kako ce ziveti Albanska nacija, takodje da Albanci nema sta da pita kako ce ziveti Srpska nacija.

Mina

pre 5 godina

Teže da provokacijama protiv Srbije, uruse mir, i da što pre stvore Veliku Albaniju, ali su se malo preračunali, Srbija je jaka i stabilna zemlja, koja ce se uvek boriti za interes svoga naroda.

RINGISPIL

pre 5 godina

Zasto srpska lista ne obori Kosovsku vladu sta se ceka. Zasto se ne proglasi okupacija Kosova. Sta se ceka sa Savetom bezbednosti i UN om. Kakvo je to prekrajanje HELSINSKOG ugovora i formiranje novih drzava. Ko narusava svetski mir. Ameri cute i mute ali ni ovi nasi ne ZAOSTAJU, nesto se posle susreta Putina i Tacija cudno desava.

avanturista

pre 5 godina

Sve što prevazilazi zdrav razum je beskorisno i štetno,zato treba eliminisati isto

ludilo

pre 5 godina

Haradinaj peva Rami: Kad sam sreo druga svog prijatelja jedinog najsrecniji bese dan jer sa tobom stvorih plan! Ej Ramo Ramo, Ramo, druze moj Ramo, Ramo, druze moj da li cujes jecaj moj U tami sad zivim sam propade mi ceo plan jer ti si otisao bolji zivot nasao. Ali ipak nadam se i zovem te vrati se vrati mi se Ramo ti sudbine smo iste mi!

Nena

pre 5 godina

Nazalost sve im je dopusteno,sve moguce organizacije cute.

Sloba

pre 5 godina

I sta gospoda u beogradu namerava da radi proiv toga sede ukrstenih ruku kao uvek i samo bla bla zasto nije srska vojska na noge i na granicu da se stvara pritisak

Jana

pre 5 godina

Ne bih se prerano radovala da sam na njihovom mestu. Nismo mi narod bez korena pa da nas čupa i otima kako ko želi. Ako nas pritisnu da nazad nema kud, napred moramo, naši preci su to najbolje osetili.

ceca

pre 5 godina

šta drugo od njih očekivati nego pretnje,ucene,teror

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija