• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbija Danas

24.12.2018

18:30

(VIDEO) LAZANSKI OBJASNIO ŠTA ĆE SE DEŠAVATI NA BALKANU TOKOM 2019. GODINE, a onda progovorio o uticaju Vatikana na Kosovo!

Politika

(VIDEO) LAZANSKI OBJASNIO ŠTA ĆE SE DEŠAVATI NA BALKANU TOKOM 2019. GODINE, a onda progovorio o uticaju Vatikana na Kosovo!

Podeli vest

Novinar, pisac i vojno-politički komentator Miroslav Lazanski rekao je u emisiji "Vo centar" da će se kriza na Kosovu i Metohiji i u Makedoniji nastaviti i u 2019. godini

- Kosovska "armija" u odnosu na srpsku oružanu silu je minorna. Kosovska "vojska" je inferiorna u odnosu na srpsku vojsku, ali mi ne mislimo da intervenišemo vojskom na Kosovu, ima drugih načina za odbranu Srba – rekao je Lazanski.

Podsetio je i na dogovor Srbije i NATO da vojne snage Prištine ne mogu da uđu na sever pokrajine.

- Pre svega, mi imamo dogovor na NATO da bilo kakve vojne specijalne snage Prištine ne mogu da uđu na sever Kosova. Po Rezoluciji 1244, jedina oružana snaga na Kosovu je Kfor – rekao je Lazanski i dodao da, ako Priština i Zapad svesno krše međunarodno pravo, onda i Srbija može napustiti Briselske sporazume.

On je rekao da postoje dvostruki aršini jer su Amerikanci izabrali Albance kao strateške partnere, jer su mlađi kao nacija i jer su lojalniji. Lazanski je dodao i da je ucenjivački kapacitet Albanaca veći, jer imaju kapacitet da stvaraju probleme.

On je dodao da "hameri" koje je Priština dobila od Amerikanaca nisu ništa posebno jer ih i Švarceneger ima privatno. 

(VIDEO) MIROSLAV LAZANSKI O MOGUĆEM NAPADU NA SEVER KOSOVA: Ako Srbi urade ovo, KFOR i Šiptari ĆE BITI NEMOĆNI!

 

Govoreći o odnosu Srbije i Makedonije, Lazanski kaže da je Srbija najveći prijatelj Makedoniji. 

- Jedina država koja nema teritorijalne, niti bilo kakve, aspiracije prema Makedoniji je Srbija, a svi drugi imaju neke aspiracije - rekao je Lazanski. 

Dodao je da se Bondstil smanjio i da nema više od 500,600 američkih vojnika, ali se saglasio sa  novinarom Vaskom Eftovom kad je rekao da Albanci mogu biti američka armija. 

Lazanski predviđa da će se kriza na Kosovu i Metohiji i u Makedoniji nastaviti i u sledećoj godini, te istakao da je poniženje za Makedoniju da menja ime i to zbog pristupa EU koja se, kako tvrdi Lazanski, raspada. 

On se saglasio sa Eftovom da postoji veliki uticaj Vatikana na Kosovu i podsetio da postoji velika katolička crkva u Đakovici.

Smatra da su Makedonci spasili svoju dušu i da je narod pokazao svoj ponos.

- Makedonci su vrlo ponosna nacija - zaključuje on.

LAZANSKI: OJ DONALDE, PIŠI DRUGO PISMO, JER NI PRVO PROČITALI NISMO!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 5 godina

Hahahahahaaaaaaaahaahahaahahaha!!!!!!!! Lazanjski? Hohohohohoohhohoho!!!! Jeste l' normalni, bre?

Mita

pre 5 godina

Haha-ho-ho - koji je savet glupoj curi - nabaci kez i niko neće primetiti tvoju glupost

Miki

pre 5 godina

Ako je neko procitao ono sto sam pisao u predhodnim i slicnim clancima. Siptari ne stvaraju vojsku zbog severa Kosova, vec zbog Makedonije. Znaju oni dobro koliko je Srbija jaka i nadmocna. Prvo ce udariti na prolece na Makedoniju. Makedonija je oslabila ekonomski i politicki. Pa tamo za koju godinu Albanci cine vecinu. A onda Makedonci mole Grke i Srbe da im pomognu. Srbija naravno ulazi u rat ali samo radi Kosova ne zbog Makedonije. Ipak je interes interes. Tesko Makedoncima ta drzava nece postojati. Rascepkace se na tri dela. Srbiju Grcku i Albaniju. Ponovo dolaze Dusanove granice.

Dec

pre 5 godina

Srbija ulazi u rat i onda nas izbombarduje nato. Baš si ti neki pametnjaković. Nadam se da nisi vlast.

lakomije neuki

pre 5 godina

Zanimljivo. Jedino Srbiju zameni Bugarskom .

slađa

pre 5 godina

Srbija zaista nema nikakve aspiracije prema Makedoniji. To je iskreno i jasno. Narod u Makedoniji je pokazao ne samo ponos, već i zdrav razum na referendumu. Spasili ste dušu, definitivno. Još da promenite odnos prema Srbiji, ne samo politički, već ukupno. Jer svetski inženjeri pokušavaju na sve načine da preprave narode, nacije, države, pa i samog čoveka, prema svojim potrebama. Kao projekte bez bića i smisla. Ali to je već naišlo na žestok otpor i u državama članicama EU. Pokazuje se sve više, na različite načine. I ne naziru se ni kraj ni forma tog otpora.

Ljubo

pre 5 godina

Ne samo da ce da se nastavi kriza u sledecoj godini vec u narednih minimum cetrdeset godina Srbi nece imati mira i spokojnog sna .Kao i svi oko Srbije ,jer ZLO je napravilo drugi Bliski istok ,bice tu sukoba ,terorisanja ,provokacija ....sve samo ne mira .

Marko

pre 5 godina

Ma što forsirate tu budalu od lazanskog. Teški jugoslovenčina, to su tempi pasati ali nažalost vi ste još uvijek u 90 tima, i sa tom pameti a da niste ništa naučili. Nema Vam pomoći, trulite u svojoj bijedi i nemoći.

Zoran

pre 5 godina

Očekivana transformacija ili upgrade sposobnosti.. Ona baba Vanga je mala beba za Lazanskog. Čovek je multipraktik. Uskoro postaje i beli mag, vidar i prof dr fizike i primenjene umetnosti.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija