• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

28.12.2018

23:59

MILENA IVANOVIĆ: 2018. je bila prokleta godina, mome sinu je uzela oca A MENI SUPRUGA!

Politika

MILENA IVANOVIĆ: 2018. je bila prokleta godina, mome sinu je uzela oca A MENI SUPRUGA!

Podeli vest

Za udovicu Olivera Ivanovića, Milenu 2018. godina je, kako kaže, prokleta i jedva čeka da se već jednom završi.

- I sin i ja ćemo je pamtiti do kraja života sigurno. Uzela je njemu oca, a meni supruga i to je zaista teška situacija, ali uvek imate neki cilj i nešto za šta se borite. Moj Bogdan je moja najveća snaga i ja znam da bi moj Oliver od mene u ovom trenutku tražio da budem jača nego ikada i ja to i jesam i zbog njega i zbog Bogdana. Ostaje mi da se borim i najvažnije mi je da se otkrije ko stoji iza ubistva mog Olivera - navela je Ivanović gostujući u emisiji “Pravac” na Televiziji Pink. 

SUPRUZI OLIVERA IVANOVIĆA PREĆE SMRĆU! MILENA: Živim u strahu, stižu mi jezive poruke od Albanca

Ona kaže da stalno dobija neke nove informacije, jer razgovara sa svim ljudima koji mogu da joj kažu nešto u vezi ubistva njenog supruga.


- Mnogo stvari znam iz svog života sa Oliverom. Kada je uhapšen 2014. godine, tri i po godine je proveo u zatvoru i tada su svi neki kontakti i informacije išli preko mene. Nakon ubistva, odlučila sam da nezavisno od onih koji vode zvanične istrage sakupljam informacije i pokušam da ih uklopim u neku sliku ne bi li došla do odgovora ko je ubio Olivera- rekla je Ivanović.

Kako kaže, nada se da će istina pronaći svoj put, jer takve stvari ne mogu i ne smeju da ostanu neotkrivene, a najstrašnije joj je što mnogi zloupotrebljavaju i koriste tragediju koja se dogodila njenoj porodici.

Foto: Tanjug

"Ako ne misle na porodicu i na to kako se mi osećamo, treba da pomisle na Olivera jer on zaista treba da počiva u miru. Ovo što se sada dešava boli isto jako kao njegova pogibija. Ja sam sa Oliverom delila sve i vrlo dobro znam kakvo je mišljenje on imao o pojedinim ljudima. Znam da je bilo mnogo teških situacija i trenutaka za te tri godine dok je on bio u zatvoru. Boli me to što oni koji bi najmanje trebali da pričaju sada su najglasniji i sve znaju o Oliveru.

Uvek je lični interes po sredi, da li je da se neko medijski eksponira, prikupi neki jeftini politički poen, žele nekoga lažno da okrive... Nisam mogla da sanjam da ću posle tragedije koja nam se dogodila da se nađem u ovoj situaciji", rekla je Ivanović.

Osvrnuvši se na navode pojedinaca, da ona stoji iza ubistva Olivera Ivanovića, rekla je da prosto ne može da veruje da se neko drznuo da tako nešto kaže.

"Svi oni koji su u takvom kontekstu govorili o meni sigurno će odgovarati pred nadležnim organima. Biće tuženi i moraće da dokažu da je tačno to što su govorili", rekla je Ivanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branislav

pre 5 godina

Poštovana gospođo Ivanović pa vi pojma nemate sa kakvim ološem imate posla, sa ološem koji može napisati da je otac " spavao " sa sinom i ćerkom. Njima, ološu kretenskom ništa nije sveto, oni-ološ imbecilski ni Boga ne poštuju, nikoga oni ne poštuju osim dolare, funte i sledovanje droge kojim ih plaćaju da iznose najcrnje laži, klevete i uvrede.

Izbori 2024

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija