• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

09.01.2019

15:57

RUSKI SPECIJALCI STIGLI U BEOGRAD! Nebo se zatvara za letove, srpske TAJNE SLUŽBE u pripravnosti: Stiže NAJZAŠTIĆENIJA META BR. 1 NA SVETU!

Politika

RUSKI SPECIJALCI STIGLI U BEOGRAD! Nebo se zatvara za letove, srpske TAJNE SLUŽBE u pripravnosti: Stiže NAJZAŠTIĆENIJA META BR. 1 NA SVETU!

Podeli vest

Ulice kojima bude prolazio ruski predsednik biće zatvorene, šahtovi zavareni, na zgradama će biti ruski i srpski snajperisti

Prvi čovek Rusije Vladimir Putin, koji će se sledećeg četvrtka sastati u Beogradu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, dolazi sa 250 ruskih bezbednjaka. Deo njih je već stigao u našu zemlju, dok drugi deo dolazi sa njim.

 

 

Oni ga prate na svim putovanjima, a u saradnji ruskih agenata i pripadnika srpske policije i službi bezbednosti, mere obezbeđenja biće podignute na najviši nivo.

Foto: Tanjug

 

To se podrazumeva, kako objašnjavaju bezbednosni stručnjaci, da nebo za sve letove bude zatvoreno uoči dolaska predsedničkog aviona Putina, kog će po ulasku u srpski vazdušni prostor pratiti avioni srpske vojske do sletanja na beogradski aerodrom. Procenjuje se da će biti angažovano od 4.000 do 7.000 policajaca, uz pripadnike specijalnih jedinica MUP i Vojske Srbije, BIA, VBA i VOA.

ČEPURIN ZAPUŠIO USTA HEJTERIMA: Vučić je prvi Srbin koje dobio orden Aleksandra Nevskog u naše vreme!

Ulice kojima bude prolazio ruski predsednik biće zatvorene, šahtovi zavareni, na zgradama će biti ruski i srpski snajperisti, a građanima koji stanuju na tim trasama biće naređeno da zatvore prozore i navuku zavese.

VUČIĆ ZA FAJNENŠEL TAJMS: Samo dogovor sa Prištinom može doneti trajan mir regionu!

Sve bezbednosno interesantne osobe biće proverene, ali i pojačaće se i kontrola kretanje pešaka, naročito na prometnim mestima - železničkoj i autobuskoj stanici, aerodromu i prilazima Beogradu, kuda će biti raspoređeni pripadnici Žandarmerije u punoj opremi. Internet komunikacija Srbije i inostranstva biće oštrije nadgledana.

Foto: Beograd.rs

 

Član Svetske asocijacije šefova policija Marko Nicović objašnjava da se uz te zastarele metode zaštite koriste i visokosofisticirane mere obezbeđivanja Putina, koji je, kao jedan od najmoćnijih lidera, hodajuća meta broj jedan u svetu.

SAMO TETKI DA ODNESE LEK! Komandantu OVK pozlilo pred odlazak u Hag, a lečio ga Tači! POZIVI PLJUŠTE: Na redu još JEDAN KRVNIK!

- Zato je Putin najzaštićenija meta broj jedan u svetu. Sve se proverava. Ljudi iz njegovog obezbeđenja su još pre nekoliko meseci bili u tzv. izvidnici kako bi do do detalja pripremili plan zaštite. Sa njim uvek ide tim od 250 specijalaca, stručnjaka za fizičku zaštitu, ali i iz oblasti farmacije, medicine, hemijskog i elektronskog oružja... Oni proveravaju i eliminišu opasnosti od trovanja hranom, pićem, aparatima za klimu, dodirom s predmetima... Već četiri-pet puta su mu spasli život - priča Nicović.

Foto: printscreen

 

Dodaje da se obezbeđenje vrši u saradnji sa domaćim službama.

LAZANSKI: Orden Aleksandra Nevskog Vučiću je fantastična stvar - PUTIN NIJE SLUČAJNO DONEO ODLUKU BAŠ NA BOŽIĆ!

- S tim da ruska škola neguje pravilo da se ne možeš osloniti ni na jednu službu, sem na svoju, bez obzira na to da li je reč o posetama u prijateljske države.

Foto: Informer

 

Profesor Fakulteta bezbednosti Zoran Dragišić objašnjava da je Putin, uz američkog predsednika Donalda Trampa, najbolje čuvana ličnost na svetu.

- Baš kao i prilikom prethodne posete Beogradu, i ovom prilikom će biti preduzete maksimalne mere bezbednosti, a to znači da će njegova putanja kretanja biti unapred raščišćavana, šahtovi će biti zavareni, snajperisti raspoređeni duž trase... I, naravno, mnoge mere se drže kao strogo čuvana tajna. Pored naših službi, u obezbeđivanju Putina učestvuju i ruske službe, bezbednjaci FSB, i svakako nijedan detalj neće biti ispušten.

EKSKLUZIVNO! PUTIN URUČUJE ORDEN VUČIĆU 17. JANUARA U BEOGRADU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Branislav

pre 5 godina

Putin je najštićenija LIČNOST-ČOVEK na svetu, a ne meta.

Djoka Vatreni

pre 5 godina

Nadam se da ce biti Sonja Biserko i slicnih izdajnika udaljen od Beograda.

SS

pre 5 godina

Pripazite na hiljade šiptara u Srbij koji su počeli i parolice po Beogradu da ispisuju,a da ne pričamo o izrodima naroda.Valjda će te im bar staviti nanogice.

milovan

pre 5 godina

Hajde sada zuti provikatori neka probaju uleteti kolima u Putinovu kolonu i da mu preseku put. Kao sto su to cinili Vucicu. A ovo je prilika da nasi nesposobni bezbednjaci nesto nauce. Kako se stiti zasticeno lice,a ne da se sa njima sprdaju kriminalci. Neka sada probaju. Hoce,ali malo sutra. znaju gde je cupavo i gde su skolovani specijalci.

Cika Sale

pre 5 godina

Vala kakve bagre kod nas sve ima nije ni cudo sto ga toliko cuvaju ali ja mislim da treba vise da ga cuvaju od nasih izdajnika i prodanih dusa nego od Siptara i mdzahedina !. A CIA bi da iskoristi priliku i posle svali ljagu na nas ali nece moci.

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija