• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso/Informer

30.01.2019

18:11

SERGEJ ĆE GA SI*ATI USKORO! Šešelj brutalno odgovorio na Trifunovićeve uvrede: On je tu da glumi bezveznjakovića i spadalo!

Politika

SERGEJ ĆE GA SI*ATI USKORO! Šešelj brutalno odgovorio na Trifunovićeve uvrede: On je tu da glumi bezveznjakovića i spadalo!

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj odgovorio je na uvrede koje mu je uputio novoizabrani lider PSG Sergej Trifunović

Sve je počelo nakon što je lider radikala Vojislav Šešelj na društvenoj mreži Tviter objavio stihove pesme koja poziva na njegovo ubistvo.

- Kakvu to pesmu čujem iz Novog Pazara: "Prva mi je i poslednja žeolja da zakoljem vojvodu Šešelja". Utom dunu malo jača košava sa Dunava, pa zvuci nove pesme nadjačaše nad gradom znamenitog Srbina Isabega Isakoviča:"Ide Šešelj, nije dobre volje, pa pred sobom i torcidu i ekstreme kolje".

Odmah se u raspravu uključio Trifunović, i napao Šešelja rečima:

- Pa što si*o ne ideš u u Split i kolješ Torcidu? Gde ih čekaš? U parovima? Ili na farmi?

Foto: printscreen Twitter

Šešelj se na pitanje da prokomentariše uvrede koje je na njegov račun izneo Sergej Trifunović na društvenoj mreži Tviter, samo nasmejao i rekao:

"Sisaće ga on, sisati uskoro".

Lider radikala se potom osvrnuo i na na izbor Trifunovića na mesto lidera PSG.

- Mislim da je to jedna budaletina koja će samo sprdnju uneti na političku scenu. Kao da te sprdnje do sada nije bilo - rekao je Šešelj.

Šešelj je zaključio da Trifunovića ne doživljava kao ozbiljnog političkog protivnika.

- Ma kreten jedan. Ko je njega ikada ozbiljno tretirao? Glumio je u nekim filmovima kada je trebalo da se glumi neko spadalo, neki bezveznjaković ili ubica, psihopata i slično - rekao je i Šešelj i dodao:

- Ja ga ne doživljavam ni kao pravog glumca.

 

TOTALNO SE ZGRČIO ZBOG SERGEJA! Saša Janković se zbog Trifunovića iščlanio iz PSG!

 

OVAJ SERGEJ STVARNO MOZGA NEMA! Novi lider "slobodnih građana" opet vređa teško obolele osobe!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tika

pre 5 godina

Trifunović će ovakvim nedoličnim, drskim i bezočnim ponašanjem izgubiti veliki broj obožavaoca. Treba da zna da mu ova uloga nikako ne pristaje, da nije ni malo dorastao da bude političar.

Dragojlo

pre 5 godina

Seselj je upravu, tako se odgovara Sergeju na uvrede .

ana

pre 5 godina

Seselj ga dobro spustio,tako treba Trifunovica spustiti da zna gde mu je mesto.

Rade

pre 5 godina

Lepo je rekao Seselj, niko Sergeja vise ozbiljno ne shvata ni kao coveka ni kao glumca a pogotovu ne kao politicara

Danilo

pre 5 godina

Uhuuu samo prsti. Šešelj u svom stilu i naravno oštrom jeziku.

Vlaki

pre 5 godina

Bivsi glumac hoce sad malo da glumi politicara i da vredja ,sramota !

Kaja

pre 5 godina

Fali nam jos Šojić pa da slika bude kompletna!

Lala iz Banata

pre 5 godina

Sta Vam je ljudi...SRBIN je vitez PRAVOSLAVLJA....SRBIN je ratnik pod zastavom SVETOG SAVE a ne koljac niti....zlikovac...! Mi nismo pod vlascu SOTONE niti smo sotonski ratnici...Nikada bili...Oni koji su kao cetnici cinili zlocine, to nisu niti SRBI NITI PRAVOSLAVCI NITI SVETOSAVCI...To je otpad i sljam...od srpskog oruzja koje je uvek imalo CASTAN ZADATAK , - braniti nase svetinje i nas.... - SRPSKI NAROD.... Sve drugo sto govorite ili pisete su vase besmislice i trebalo bi da Vas je sramota, jer ne znate istorijske cinjenice...Ne brkajte CETNIKE i RAVNOGORSKI POKRET.... NE BRKAJTE srpske KOMITE i KRALJEVU VOJSKU U OTADZBINI....NE BRKAJTE KOSTU PECANCA i DRAZU MIHAJLOVICA...Morate nesto i da znate pre nego bilo sta napisete...!

Marko

pre 5 godina

Ima vas spadala na sve strane, dok se ozbiljni ljudi bave problemima ove zemlje.

Dexter

pre 5 godina

Koliko god da sam protiv Seselja, sada mu skidam kapu.

Zaks

pre 5 godina

I od Seselja vajda ovih dana. Tako se odgovara, samo jako!

Cicika

pre 5 godina

Sergej psihopata i ubica koji zna samo da vredja

Vanja

pre 5 godina

Sergej je prevrsio svaku meru! Na početku je a već mu se nazire kraj.

nikola

pre 5 godina

Udario glumac na pogresnog.Seselj nikome nije ostao duzan.Glumac nikako da se opameti,hoce u politiku,a nastavlja po starom.

Tijana

pre 5 godina

Ko moze njih smatrati ozbiljnim politicarima?

Goran

pre 5 godina

Мора да буде и безвезњака! Народ процењује ко колико вреди!

rolex

pre 5 godina

GRENZA je regionalni šu..k.A sto spominje split?nije mi jasno.Ovo je rasprava izmedju navijaca N.Pazara,građana Srbije i dr.Seselja.I sta sad?Da li to on sme otici u split medju torcidu.hahahahhhha,jos jedan dobar vic,on moze samo na N1 kod svog mentora,jer za ostaLO nema dovoljno mozga.

nikica

pre 5 godina

Svo ovo ponasanje opozicije na politickoj sceni Srbije,samo jos vise poboljsava situaciju aktuelne vlasti i narod jos bolje moze videti da sadanja vlada jedino zeli dobro Srbiji...

Janko

pre 5 godina

Baš tako,ovaj SerGej je novi Preletačević samo što je ovaj drugi i od njega pametniji!

Nidza

pre 5 godina

Sergeja više niko ozbiljno ne shvata, jedino je stručnjak kad treba neki cirkus da se napravi.

Zoki

pre 5 godina

Sergej drugi jezik i ne razume osvim jezik vredjanja.

Milorad

pre 5 godina

Sergej nije nikakav politicki protivnik a na zalost nije vise interesantan ni kao glumac.

dragana

pre 5 godina

Upravo tako , glumi dosadnjakovića i spadalo!

Gogi

pre 5 godina

Hahah ovo je vrh, spustio ga Seselj lepo. Trifunovic je stvarno uziveo u ulogu politicara.

Tile

pre 5 godina

Ako si mu rekao,dosta nam je ludila ovog Sergeja.

aca

pre 5 godina

Sergej ne mora da glumi bezveznjakovića i spadala, on to i jeste.

Ex bitan

pre 5 godina

Sergej se malo popalio i tripuje i šmercuje. Šeki se izgleda rehabilituje u vlas t, čim ga Informer podržava. Možda sutra na Pinku, pa kod Đuke u fotelju, pa u vlast. A tamo je najslađe. Nije bitno ko ima mozak, važno je dograbiti se moći i privilegija. * beš obraz, narod brzo zaboravlja.

Milenko

pre 5 godina

Sergej svakog dana pada sve dublje i dublje .

Dragiss

pre 5 godina

Mozes i ti Seselj da ga cokis niko ti ne brani ti si sisao po Hagu imas praksu.

milos

pre 5 godina

Jedna dvorska luda uvek mora da postoji,a to je Sergej.

Biljana

pre 5 godina

Ovaj Trifunovic stvarno nema mozga,sam sebi stvara neprijatelje na politickoj sceni.

Mitar

pre 5 godina

Sergej je samo jedan propali glumac cija predstava ne bi prosla ni u cirkusu.

Emil

pre 5 godina

Ko na njega obraća pažnju?Krađe Šešeljeve manire.U njegovoj okolini dobio je nadimak staljince,po Staljinu.Sta mu trebaju ovi dripacki fazoni?

miroslav moric

pre 5 godina

pevajte vi dr seselj borbene 12 metara je 12 metara.ne bjese stele kao za zenicu cinimi se 6 mj.

danilo adzovic

pre 5 godina

rijaleti igrac dr seselj.njegov rujaleti huskanje i loziona desetine hiljaa srba oduvao kao kosava sa dunava.hrvatska i kosovo pola bosne ode srbin na pazar da se vise nikad ne vrati.danas u americi pijevaju o kordunu i lici a ima ih i u norveskoj ali se vecina vratila u srbiju.

joks

pre 5 godina

nije seselj sav svoj,a tek ova budaletina od trifunovica,blesinger kerl kreten original.

Glumac

pre 5 godina

Sergej ima samo dve predstave u pozoristu mesecno i za to prima platu 100, 000 dinara , verovali ili ne, ko ne veruje neka proveri ako je u mogucnosti.

Dejan

pre 5 godina

Brutalno!?????Odgovorio mu je kao obican prostak..gospodin Trifunovic mu je kulturno rekao da je obicna kukavica,koja glumi laznu opoziciju.

Maganik

pre 5 godina

Kako droga može da uništi mladog čovjeka to je čudo jedno. Bio on u Americi pa ga istjerali. Neće niko sa njim da ima bilo kakava posla. Šteta. Multitalentovan a obična budaletina i pajac. Pogubio se skroz.

Rudar

pre 5 godina

Sto se loze ovi glumci da postanu politicar nije mi jasnoi.Setite se Neda A.,Branislav L sad i ovaj,svako ko popusi za ulogu aj u politiku.Bolje da idu i rijalite da malo tamo ove edukuju nego sto se kace narodu na grbacu.Dosta nam je svih ovih u proteklih 30.godina.Aj malo da se smanji ta bolumenta na politickoj sceni i u parlamentu koja je iz kombi stranke spala na biciklisticku a sisaju nam krv godinama.Pun mi je k... vise podela naroda nikako da skapira da je on taj sa jedne strane a da ko god dodje na scenu sa druge.I da mi trba da kontrolisemo njih i da im postavljamo uslove a ne oni da igraju igru i da se samo pregrupisu i tako godinama uzimaju kes a mi glodjemo .... .Vecina uvek bira a kad se izabere ko god onda narod treba da im sedne na grbacu.

ceda

pre 5 godina

G Šešelj ja sam se Vama divio dok sta bili u onom kazamatu, vašoj brilijantnoj odbrani naroda i sebe rugajući se celom svetu ! Često nisam spavao zbog Vas, pažljivo Vas slušajući i osećao sam se nekako ponosno. Zameram Vam od kad ste se vratili da ste izgubili kompas da lutate što mi je veoma žao. To Vam nije bilo potrebno . Narod bi bio uz Vas ! Da sam u pravu to na najbolji način pokazuju izbori gde praktično nestajete kao ličnost i stranka! Da li sam u pravu, recite Vi. Ne pripadam ama baš nijednoj opciji, stranci, penzioner sam sa malom penzijom i skromno živim.

miroslav moric

pre 5 godina

pusio si ti dr seselj 12g moravu nisku bez filtera u zemlji lala zar ne?doticni glumac nece sigurno jer 12m je uh uh ipak dug period ili ne?kako za koga!?

batan

pre 5 godina

A šta da radimo sa krađom u crkvi.Nestalo milion eura kod patrijarha,pojavio se porno pop u Rumi o tome se ćuti,a crkva traži od države novac da plati penzisko i invalidsko osiguranje svojih popova.Koja ironija.

Dr Jakov Zlatar

pre 5 godina

Puši ga Šešelju, ti si psihopata.jebo te Vućićevićev Tata

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija