• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dnevne/mediji

08.02.2019

21:05 >> 21:08

VUČIĆ DOVEO DO LUDILA HARADINAJA I EKIPU: Prištinu izbezumila poruka predsednika Srbije da ne priznaje Kosovo!

Politika

VUČIĆ DOVEO DO LUDILA HARADINAJA I EKIPU: Prištinu izbezumila poruka predsednika Srbije da ne priznaje Kosovo!

Podeli vest

Ramuš Haradinaj, premijer samozvane države Kosovu, prenosi portal Kosova Info, da su nedavne izjave srpskog predsednika Aleksandra Vučića, date u Vranju preteće, agresivne i ratoborne, da, pazi sad, predstavljaju "ozbiljno su kršenje suvereniteta i teritorijalnog integriteta Kosova"

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ne priznaje granice nezavisnog Kosova kao njegovi prethodnici i dodao da se po tome razlikuje od njih.

- Kada im kažete pokušaćemo da spasemo nešto i sve što se spasti može, pre svega glave naših ljudi i da sačuvamo sve što možemo u Srbiji, oni kažu, mi hoćemo da imamo i ono što nemamo i ono što smo mi dali. Mi im kažemo nećemo da imamo granice na Jarinju i Brnjaku između Srba i Srba, oni kažu, ne, ne, ti bi da menjaš granice - rekao je Vučić u Vranju i dodao:

- Da, ja ne priznajem granice nezavisne države Kosovo kao što su oni napravili i po tome se mi razlikujemo. To su različite politike, ali naša politika nije politika neozbiljnosti i neodgovornosti - istakao je Vučić.

I ONDA SE U LONDONU SE ŽALE DA SRBI NE VOLE BRITANCE! Kosovo guraju u UN, PRAVE IM VOJSKU, bombardovali su nas, a i PRIZNALI SU LAŽNU DRŽAVU!

U saopštenju tzv. Vlade Kosova, na čijem čelu je Haradinaj, kaže se da se smatra da su ove izjave "otvoreni napad na suverenitet i teritorijalni integritet Kosova i da ugrožavaju mir, stabilnost i bezbednost na Kosovu, u regionu i šire".

SRBIJA IMA PUNU PODRŠKU SAD DA PRIZNA KOSOVO: Ambasadori Skot i Kosnet se najeli bunike, ILI SU MNOGO KVARNI!

Ramuš Haradinaj je ovom prilikom rekao da će "preduzeti sve ustavom i zakonom predviđene akcije da sačuva suverenitet i teritorijalni integritet Kosova, u skladu sa deklaracijom nezavisnosti od 17. februara 2008. i Ustavom republike Kosovo."


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lidija

pre 5 godina

Prištinski političari ponašaju se kao da žive na divljem zapadu.

milica

pre 5 godina

Albanci moraju da shvate da mi imamo svoje stavove od kojih necemo odustati.

Nikola

pre 5 godina

Haradinaja obuzima bes jer se situacija po pitanju pregovora menja u korist Srbije.

Marija

pre 5 godina

Srbija nikad nece priznati Kosovo jer kako se odreci dela svoje teritorije sa najvecim svetinjama za Srpski narod.

Sajber četrnaesti

pre 5 godina

Шиптари не заборави те да вам је Вучић Председник!!!

slađa

pre 5 godina

Aleksandar Vučić razmišlja realno. Haradinaj može da ludi koliko hoće. Njegov problem.

Mima

pre 5 godina

Ludaci u Pristini treba da znaju da Srbija nikada nece priznati Kosovo.

Nikoletka

pre 5 godina

Saterane u cosak pristinske zmije ostaju bez plena i trona.Sad je vec ozbiljno poljuljan polozaj ovakvih.

Penzioner

pre 5 godina

Zlocinac, siptar nepismeni i neobrazovani, jede govna i sanjari!!!

Sars

pre 5 godina

Kosovo je Srpsko i necemo ga se taka lako odreci!

Stoja

pre 5 godina

Haradinejava ekipa s emalo zaigrala. Mislili su da smo maciji kaslaj, ali su se presli!

Jasna

pre 5 godina

Kosovo je srpsko tako ce i ostati. Za razliku od ovih sarlatana, Srbiju vode ozbiljni ljudi

Stoja

pre 5 godina

Haradinejava ekipa s emalo zaigrala. Mislili su da smo maciji kaslaj, ali su se presli!

Veteran99

pre 5 godina

Sto bi rekli rusi adin raz dikari segda dikari.u prevodu jednom divljaci zauvek divljaci.oni jos nemaju nikakvu istoriju a nasu neznaju ,za kosovo se uvek prolivala krv, i opet ce,bilo je pod turcima 500 godina, pa nase tako ce i sad biti samo sennadam da ce to ubrzo biti.

moma

pre 5 godina

Pa dosta smo im cutali zarad mira i stabilnosti.

Nikola

pre 5 godina

Da izvinete i da je predsednik pr***o to bi izazvalo haos kao da je krenuo sa bombom na Kosmet.

nenad

pre 5 godina

Kada Tači kaže da jug Srbije ntreba da pripadne Kosovu onda je to u redu,a kada Vučić spomene Srbe na Kosovu to je nekakva pretnja.Haradinaja očigledno počinje da hvata panika i jedina slamka spasa mu je uvođenje takse,ali očigledno je da nas to ne može poremetiti u borbi za srpske interese-

Nikolina

pre 5 godina

Albanci su na lazima sagradili vrlo nestabilnu kulu od karata. Pocela su ozbiljna koskanja izmedju njihovih predstavnika i ocekujem da ce uskoro morati da povuku takse i krenu u pregovore sa Srbijom a onda ce njihova kula od karata poceti da se rusi.

Dec

pre 5 godina

Isti taj Vučić srbin je koalicioni partner Haradinaju i glasa za stabilnost njegove vlade. Nemojte da vredjate inteligenciju normalnih ljudi!

Biljana1

pre 5 godina

Revizija borabisnih viza i drzavljanstva od 1945 do 2019. Potvrda o polaganju zakletve za drzavljanstvo i polozenom ispitu. Ko ima ima a ostali napolje. Tako je to u celom svetu drago moji . Zaboravite na vase puste zelje jer KiMa su juzna oblast drzave Srbije. Casnim ljudima je zagarantovana jednakost bez onzira na njihovu nacionalnost a ovim krimosima je mesto iza resetska.

mihailo

pre 5 godina

Logičan stav. Dosledan stav. Ako nepriznaješ državu Kosovo kako možeš da priznaješ njene "državne" granice. To što granica realno postoji, e to je rezultat okupacije Srbije i politike svršenog čina okupatora. Legalno je boritise protiv okupacije i pravno i vojnički... Potpisano je samo nekakvo primirje i prestala su ratna dejstva ali mir nikad nije potpisan...Pravno još uvek rat traje.

Una

pre 5 godina

Teroristima Taciju i Haradinaju ne treba bas puno da se izbezume!

Boka

pre 5 godina

To je sasvim ocekivano i normalno Kosovo je Srbija.

Ana

pre 5 godina

Kosovo je Srbija i to tako ostaje.Nikada nećemo priznati Kosovo.

Jebac

pre 5 godina

A recite šta je to rekao vučić...on ne priznaje granice kosova!? Po tome se da zaključiti i to da bi on vrlo rado pomeri granice kosova i metohije malo na dole i tako ostatak priznao kao državu! To piše između redova! A vi zamenili ko će proći i mislite da je ovom izjavom rekao da ne priznaje kosovo....hahaha...pa njegova ideja i jeste to što i šiptari hoće---ti nama malo juga srbije mi tebi malo tvog šećera kosova i metohije i onda ti si dobio nešto od tvoga a mi sve tvoje i državu!!!!! O čemu vi blebećete ovde!!!!

Jovanka

pre 5 godina

Svi su pricali da ce Vucic da prizna Kosovo. Interesuje me sta ce sad da kazu, koju ce laz da smisle!?

peki

pre 5 godina

Stvarno nije mi jasno da su Haradinaj i Taci mislili da ce Vucic priznati Kosovo,ustav jasno kaze sta je sa nasom pokrajinom ali i rezolucija 1244 takodje,tako da od priznanja nema nista.

Svašta

pre 5 godina

A šta su Albanci očekivali? Da će Vučić da im kaže: "Izvolite! Kosovo je vaše!" Svašta

Iva

pre 5 godina

Albanci nikako da shvate da Srbija ima svoj stav i da nikada nece priznati nezavisno Kosovo.

Janko

pre 5 godina

Ovaj Haradinaj ne samo što je kriminalac negp očigledno nije ni mnogo inteligentan!

Laka

pre 5 godina

Srbija se nikada nece odreci Kosova,to treba Pristini da bude jasno.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija