• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.02.2019

22:45

OBJASNIO NEKE STVARI! Novinar nedeljnika "Vreme" postavio opoziciju na mesto!

Politika

OBJASNIO NEKE STVARI! Novinar nedeljnika "Vreme" postavio opoziciju na mesto!

Podeli vest

Radmilo Marković, novinar nedeljnika "Vreme", objasnio je kako stoje stvari za srpsku opoziciju

On je na svom profilu na Twiteru napisao kako opozicija nema konkretna rešenja za dve stvari: kako da bez izbora dođu na vlast i kako bi rešili pitanje Kosova.

Hana Adrović iz pokreta Dosta je bilo odmah je reagovala pitanjem.

Foto: printscreen Twitter

- Zašto bez izbora?

Da bi ubrzo dobila odgovor koji je jasno postavio opoziciju na svoje mesto!

- Zato što na izborima ne mogu da pobede - odgovorio joj je Marković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Alhemičar

pre 5 godina

Лепо им је објаснио човек, не могу да победе !!!

Nale

pre 5 godina

Opzicija sa takvim vodjama i ne moze da dodje do bilo kakvih resenja.

Nikoletka

pre 5 godina

Njima je sve sa bezizlaz,neizlaz,nedolaz a hoce da dodju,izadju i rese.Opozicija je u zacaranom krugu svoje bezizlazne ose.

Dragan

pre 5 godina

Opozicija nema ni politiku ni pravac ni smer jer je raspad u kom se nalaze veliki.

Janko

pre 5 godina

Oni su svesni da na izborima ne mogu da dodju na vlast pa zato i hoće da izazovu nemire na ulicama!

Janja

pre 5 godina

Opozicija nece biti buducnost Srbije,i takve gradjani nece podrzati.

slađa

pre 5 godina

Narod sve vidi. Srbija sve vidi. Vučić ih sve zna. Zato ne mogu da pobede na izborima. Mogu da gnjave protestima, da obećavaju šarene laže, da vuku Ustav koji su sami pogazili više puta, ugovore sa narodom, ali normalni ljudi u ovoj državi žele budućnost, rad, spokoj za svoje porodice. I ozbiljne ljude koji bar umeju da poštuju državne praznike i istoriju svoje zemlje. Na institucije i vraćanje sjaja institucija se pozivaju oni koji pljuju na sve. Na Vojsku Srbije, na SPC, na Pravni fakultet. Šta je sledeće? Petnica, Matematička gimnazija...Izbacuju spiskove za odstrel sudija. Čovek samo da se prekrsti kada vidi ovo ludilo.

mihajlo

pre 5 godina

Vučić rešava pitanje Kosova, radi marljivo i sada u Minhenu u interesu države Srbije!

Mirjana

pre 5 godina

Ima uvek rešenja za sve. Ako Vučić dopusti da se i opozicija pojavi na TV ravnopravno sa vladajućom parijom tj da Vučić ne bude na TV ekranu 182 sata a opozicija 0, možda bi u tom slučaju svi izašli na izbore pa ko pobedi...Ovako nije fer da se uopšte razmišlja o izborima u medijskom mraku..Pozivam i informer da se realnije odnosi prema trenutnoj situaciji u zemlji...

Danica

pre 5 godina

Ovo su kruciozna pitanja koja ne dotiču.. a zele da se popnu gradjanima na ledja i uzjašu nas ponovo - zar ce mo im to dozvoliti ?

Maja

pre 5 godina

Cilj jedne interesne grupacije polako se prepoznaje u drustvu koje ima svoje potrebe, svoje zelje, ciljeve na osnovu kojih percepcijski pristupaju realnosti. Bezciljnost i bezidejnost interesa drustva kumulativno se vracaju pojedincima . Sto je suludo.

Natasa

pre 5 godina

Kosovo nam je prioritet a opozicija ga i ne pominje!

Milan

pre 5 godina

Opozicija nema ništa,a pre svega nema podršku naroda

Nemanja

pre 5 godina

Obzirom da se medju organizatorima ovih protesta nalaze i oni koji su vec bili na vlasti u Srbiji, jasno je kako bi oni resavali pitanje KiM. Verovatno bi ga odavno vec za uvek izgubili da su ostali na vlasti .

Davor

pre 5 godina

Opozicija nikako da shvati da se vlast menja na izborima a ne na ulici.

Bota

pre 4 godine

Radmilo tvoje pisanje znači samo dve stvari. Prvo - da će te Žare otpustiti zbog nediscipline i tp pod hitno...- Drugo- da list VREME menja kurs i kreće,opet,u nekom drugom smeru,nije Žare lud,pametan je on.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija