• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs/Informer.rs

27.02.2019

15:51

OKO MENE SU ODJEKIVALI RAFALI! Dramatična ispovest Milomira Stevanovića na koga su Šiptari pucali kod Kuršumlije!

Politika

OKO MENE SU ODJEKIVALI RAFALI! Dramatična ispovest Milomira Stevanovića na koga su Šiptari pucali kod Kuršumlije!

Podeli vest

Milomir Stevanović (45), iz Teslića opisao je dramatičnu situaciju u kojoj se našao u utorak, oko 17 časova, kada su Albanci zapucali. Sve se dogodilo u selu Rastelica, udaljenom dvadestak kilometara od Kuršumlije, na samoj administartivnoj liniji sa Kosmetom

- Rafali su odjekivali u mojoj blizini, pa sam uplašen krenuo peške ka Kuršumiji. Došao sam do mesta gde ima telefonskog signala i pozvao kolege koji su krenuli do mene. Rekao sam da požure, jer sam bio zabrinut za svoju bezbednost - rekao je Milomir.

GRUPA NAORUŽANIH ALBANACA UPALA U SELO KOD KURŠUMLIJE! Šiptari nastavljaju teror nad Srbima!

Stevanović, koji je izvodio poslova za potrebe preduzeća "Srbijašume", u trenutku napada nalazio se nadomak kontejnera u kojem su smešteni radnici, a samo pukom srećom nije povređen.

Slaviša Kostić, kod koga je zaposlen Stevanović, kaže nam da su česti incidenti, odnosno napadi Alanaca na njegove radnike:

- Oni gotovo svakodnevno upadaju na našu stranu administrativne linije i seku šume. Čujemo ih, iako su na 300- 400 metara udaljeni, jer su ovo brdsko-planiski predeli. Čak su 2. januara obili kontejner u kojem su radnici smešteni. Velika je šteta, oko 200.000 dinara, jer su tu bile motorne testere, lanci i ostala oprema. Sada sam još više zabrinut za bezbednost radnika.

Inače, pre par dana u selu Rastelica demolirane su sve kuće čiji vlasnici, koji uglavom žive u Kuršumliji, dolaze povremeno.

- I kuća su odneli sve što je vredelo, a iz naše su odneli i lovačku pušku sa municijom - priča jedan od meštana koji živi u Kuršumliji, a povremeno dolazi do ovog sela.

 
 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Veteran

pre 5 godina

Dok sam bio oficir našu granicu ni divlja svinja nije mogla da pređe...

miroslav moric

pre 5 godina

kakve granice veteranu zar koso i metohija nije u sastavu nezavisne drzave srbije.da istina nezavisnost dosla zahvaljujuci niksicaninu preds. drzavecrne gore.

milos44

pre 5 godina

divlje svinje si lovio ali zato ti se žvalavi šetali, krali traktore i sekli šumu bez problema.

Jack

pre 5 godina

Pa dobro bre kjudi a sta vi cekate.Ja sam vojsku sluzio na siptarskoj granici jos 84te godine.Svaki dan su pucali po nama dok jednog dana moj Kapetan Jovanovic Bog dusu da mu prosti nije rekao nama vojnicima a ovo su bile njegove reci kunem se "Drugovi vojnici pun mi je vise k...c ove bagre nego raspali majku im j...m.pa kom opanci kom obojci"ostao sam na granici jos celu godinu posto sam ja od onih koji je casno sluzio 15 meseci.Dajem vam rec da vise ni petardu za novu godinu nisu bacili.Oni su bagra koja je jaka samo dok im ne pokazes zube.Pozdrav svima.

Samosvsna građanska

pre 5 godina

A mini Šiptarima sa Kosova ni ,,a'' ne smemo da kažemo.

Zoran

pre 5 godina

Idemo u Republiku Srpsku, kolektivno da trazimo od Dodika drzavljanstvo, tamo su pravi Srbi, ovde vise Srba nema....Nasi preci iz prvog I drugog rata nam se prevrcu u grobu....

Zoran

pre 5 godina

Ajmo šiptari do Niša, ko nas j....kad smo p....

Jovan

pre 5 godina

Gde je zandarmerija???? Vojska??? Znaci svi koji zive u blizini administrativne linije treba da strahuju za svoj zivot, uzas!!!

Ljubo

pre 5 godina

Buducnost,naivne ,okupirane ,prodate ,izdajnicke Srbije .Koje sve na celu ,sta sve radi opozicija ne kaznjeno ,zalosno .I mi verujemo nekome i u nesto .Mi ,ko smo mi ....Srbija ima samo srbsko u imenu ,i nista vise sto su nam preci tezili ostaviti .

jova

pre 5 godina

Nije problem u nasim vojnicima i policajcima,ali ovi ministri.....,pa i generali...!

Petar JVetar

pre 5 godina

Jebo Migove ako ne možemo da sačuvamo "adm.prelaz".

Mir i stabilnost

pre 5 godina

"Apelujemo na sve da se suzdrze od nasilja!Sada su nam potrebni mir i ekonomska stabilnost,prosperitet!"-A Vulin citira AV!!! Umjesto da podigne MIG-ove i sprži to dole,oni hoce mir i stabilnost!!!Lazu onda za MIG-ove da su "na dugme".Marko Đurić,trčanje jutarnje, pa dole da to rijesi!Onako kao voda da uđe,a izađe kao da ga je poplava izbacila!Laze ovaj INFORMER,nevjerovatno!Ali su i zanimljivi,uveseljavaju siroke narodne mase,s obje strane Drine!Dozovite se pameti!Ali, nisam siguran!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija