• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Agencije

08.03.2019

17:29

(VIDEO) HITAN POZIV PUTINU! Šešelj najavio dolazak RUSKE VOJSKE na Kosovo - Ovo se više ne može trpeti!

Politika

(VIDEO) HITAN POZIV PUTINU! Šešelj najavio dolazak RUSKE VOJSKE na Kosovo - Ovo se više ne može trpeti!

Podeli vest

Predsednik SRS Vojislav Šešelj rekao je, komentarišući da je Platformu za dijalog kojim je Priština praktično srušila pregovore sa Beogradom, da Srbija mora da preduzme odlučne korake i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić mora da hitno kontaktira predsednika Rusije Vladimira Putina

Ovo što je danas uradila odmetnička skupština u Prištini govori da iza svih albanskih separatističkih poteza stoje Zapadne sile, pre svega Amerika, pa čak i iza ovih uvođenja taksi od 100 odsto na robu iz Srbije i BiH.

Sa druge strane, igrali su igru i davali izjave koje kao traže da se te takse ukinu. Nije nimalo slučajno što su američki zvaničnici promenili retoriku, pa više ne kažu da se takse ukinu, nego suspenduju.

Još jednu stvar smo primetili poslednjih dana iz izjava nekoliko američkih zvaničnika, da oni očekuju da pregovarački proces na svom kraju ima uzajamno priznanje Prištine i Beograda, tj. Srbije i (tzv.) Kosova. Uzajamno priznanje!

Dakle, oni tretiraju Srbiju kao da nije međunarodno priznata država, kao da nije članica UN.

 

(FOTO) DOKAZ DA SU ŠIPTARI OTELI TREPČU! Crno na belo kako je Priština preotela srpski rudarski gigant!

Ovo je vrhunac te antisrpske politike, koja zapravo zahteva kapitulaciju srpske države i ja zahtevam od predsednika republike Aleksandra Vučića da hitno kontaktira ruskog predsednika Vladimira Vladimiroviča Putina i kineskog predsednika Si Đinpinga i da zahteva prvo da se ozbiljni kontigenti ruske i kineske vojske što pre uključe u Kfor, da se rasporede na Kosovu, posebno tamo gde žive preostali Srbi.

Zahtevam da se zakaže hitna sednica Narodne skupštine Republike Srbije koja bi opovrgla našu orijentaciju ka neutralnosti i podnela zahtev vojnom savezu pod rukovodstvom Rusije koji se formalno naziva ODKB i zatražila puno učešće Srbije.

Još tražim da se omogući da Rusi na teritoriji Republike Srbije i Republike Srpske formiraju vojne baze koje bi bile dragocena zaštita od eventualnih nasrtaja NATO.

Nama Albanci nisu nikakva opasnost ako ne dođe do mešanja NATO pakta, a oni neće nijedan antisrpski ozbiljan vojni, ratni potez napraviti ako ne dobiju saglasnost NATO.

 

MAĐARIMA DODELJENA KONTROLA VAZDUŠNOG PROSTORA KOSOVA: NATO je zadovoljan kako to Budimpešta radi, produžio im ugovor na neodređeno!

Dakle, oni su instrument, oni su javno priznali da su instrument, sam Haradinaj je rekao da njihovu svojnu politiku vodi Amerika. Srbija je ovde bila maksimalno popustljiva, Srbija je neprekidno iskazivala dobru volju, Srbija je ispunila sve ono što je Briselskim sporazumom uspostavljeno kao obaveza, a jedina obaveza Albanaca o ZSO nije ispunjena. Ne možemo više to da trpimo i treba odlučne korake da pravimo. Moramo se na vreme obezbediti – rekao je Šešelj za TV Pink.

Podsetimo, Kosovski parlament usvojio je većinom glasova Platformu za dijalog o, kako se navodi, konačnom, inkluzivnom i pravno obavezujućem sporazumu za normalizaciju odnosa Beogada i Prištine.

Reč je o platformi koju je Beograd ranije ocenio kao dokument koji dokazuje da Priština ne želi nastavak dijaloga sa Beogradom.

Dokument je usvojen u odsustvu dve najuticajnije opozicione partije, DSK i Samoopredeljenje.

Prethodno, parlament je takođe većinom glasova usvojio zakon o “zadacima, odgovornostima i nadležnostima” prištinske delegacije u procesu dijaloga.

VOJSKA SRBIJE KO ZAPETA PUŠKA: Načelnik generalštaba Mojsilović razgovarao sa komandantom KFOR-a o situaciji na KiM!

ŠIPTARSKA PREVARA: Priština usvojila platformu o dijalogu, a protiv njega




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlado

pre 5 godina

Samo što dalje ovog ... Šešelja, jer tamo gde je on bio više nema Srba!!! Prestani već jednom da prodaješ maglu! Putin će da ratuje za Kosovo? Evo od sutra kreće, pa će stići baš u isto vreme, kao i onaj tvoj ruski brod Liman 1999. godine, kojim ste zamlaćivali narod, pa će izbiti treći svetski rat!

Mikan

pre 5 godina

Seselj je u pravu.hitno nam je potreban savez sa rusijom i ruske baze inace nestacemo kao nacija.zapad nas stalno ponizava.

Mile lala

pre 5 godina

Па добро бре, г.Шешељ, зар стварно мислиш да ће било ко други исим Срба и Србије да гине за Српске интересе. Само ми можемо да вратимо КиМ. Хвала Русима да нас заштите у СБ и од западних сила, да би смо могли Шипце да почистимо са КиМ. Сами морамо да ставимо свој живот у одбрану оног што је наше, нико то место нас неће урадити,НИКАД. Исто као што је у I св.рату Србија чејала да јој помогну савезници и онда је српска војска морала да одступи, под најтежим условима птеко Албаније, јер су је тадашњи зспадни савезници оставили на цедилу. Само усе и у своје кљусе, наравно и пуно хвала оном ко помогне. Ал туђа рука свраб не чеше. Живела слобода Србије. За слободу све, слободу ни за шта.

arsa

pre 5 godina

А реци ми препаметни, зашто су ови из НАТО спремни да гину за шиптаре.Да нису можда религијски и духовно везани за шиптаре.Кад ми одговориш на ово питање, одговор ће ти се сам покаати.

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Sve što Šešelj kaže, sve je obična smejurija i obično laganje a sve to poštenim ljudima stvori pakao od života.

VLADO

pre 5 godina

Jebo vam mater PUTKO, tako vam je citav zivot samo se kriete iza drugi i onda se hvalite kao oslobodioci.FUJJJJJJJJJJJJJJJ

Rade

pre 5 godina

Koliko se ja sećam Šešelj je već sa svojim učenikom branio Srbiju od Srpske Krajine pa do Kosova sa izvanrednim rezultatima. Molio bih vas novinare da nas poštedite ovih velikih srpskih patriota.

arsa

pre 5 godina

РЕДАКЦИЈИ. Поштовани, зашто правите од нас идиоте са овим ''Нисам робот''.Да ли стварно мислите да је српска нација толико болесна.

tadija64ZEMUN

pre 5 godina

sve je covek u pravu,aerodrom SOMBOR ,RUSIMA za bazu,sto pre se uclaniti u ODKB,nikad EU!!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija