• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

13.03.2019

15:45

VESNA PEŠIĆ UKOPALA SERGEJA! Lupim ja ponekad, ALI SAMO SI TI BIO ORTAK S LEGIJOM!

Politika

VESNA PEŠIĆ UKOPALA SERGEJA! Lupim ja ponekad, ALI SAMO SI TI BIO ORTAK S LEGIJOM!

Podeli vest

Verbalni "nuklerani" udari po društvenim mrežama između pripadnika opozicije samo pršte. Novi lider PGS Sergej Trifunović je ponovo pokušao da ispadne pametan, ali ga je Vesna Pešić prosto zakucala za zemlju

Poznat po tome što druguje s nasilnicima, Sergej je bezobzirno stao na muku brutalno pretučenoj Kseniji Radovanović i poručio joj na tviteru kako bi trebalo da ude u Brus i predvodi proteste protiv Milutina Jeličića Jutke. A da podsetimo, upravo je Sergejev drugar bezočno napao Kseniju pre nekoliko dana.

IDENTIFIKOVAN NAPADAČ NA KSENIJU RADOVANOVIĆ! BLIZAK JE PRIJATELJ SERGEJA TRIFUNOVIĆA I ODRANIJE POZNAT POLICIJI PO NASILNIČKOM PONAŠANJU!

Na ovakav Sergejev bezobrazluk reagovala je jedna od korisnica tvitera poručivši mu da je ono što sada radi "online nasilje nad ženom koja je već pretrpela fizičko nasilje", a na to se nadovezala i sociološkinja Vesna Pešić koja je poručila da u opoziciji "ne znaju šta da rade sa napašću kao što je Sergej, jer on nišrta ne razume".

Foto: Twitter printscreen

A kada joj je Trifunović odgovorio, očigledno u privatnim porukama, kako ni ona nije nepogrešiva i podsetio je na njene "grehe", Vesna Pešić mu nije osta dužna. Naprotiv. Ukopala ga je za sva vremena:

Foto: Twitter printscreen

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sasa

pre 5 godina

Sergej je omrzen kod zena , to je sigurno idiot

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Сергеј само зна за насиље и мржњу, као да му неко намерно говори да се тако понаша.

grckizet

pre 5 godina

Srbija je puna sa albacima i grcima kao ovaj Serge. Oni nisu Srbi i nemaju pravo da zive u ovaj zemlji.

Tresimesi1

pre 5 godina

Zna se zašto su oni sarađivali.Pa čak je i Legija znao o kakvom se ološu i prevarantu radi,pa ga je morao držati na bližoj distanci.Prijatelje drži blizu,a neprijatelje još bliže.

Hana

pre 5 godina

Isplivalivava prljav ves Sergeja trifunovica...

mihajlo

pre 5 godina

Ne smiruje se Trifunovićev bezobrazluk, kako ga samo nije sramota svih žena, što bi Cankar rekao i njegova majka je žena!!

Miki

pre 5 godina

Drago mi je da je, Vesna Pesic, kao socioloskinja ustala u odbranu zenskih prava.

Dragan

pre 5 godina

Sergej je ne samo nekulturan već i neobrazovan.

mimi

pre 5 godina

nista nas to ne cudi sto je bio ortak sa legijom,ponasa se kao pravi ulicar i kabadahija

nikola

pre 5 godina

Opa,novi momenti.Sta li ce sve isplivati,samo neka se svadjaju i vredjaju.

Milica Milicic

pre 5 godina

Sergej moze samo da pokusava da ispadne pametan i nista vise.

Laza

pre 5 godina

Sa njim tako i treba, on ne bira više kog napada

Mrvica

pre 5 godina

Vesna Pesic je to sve znala da je on "drugovao" sa Legijom i sa kojekakvim drugim beogradskim hohstaplerima i tzv biznismenima. Otkud sad to da se sad javlja i ona sa kojekakvim komentarima kada je u nekom svojim tekstovima i izjavama pricala lise o ovoj sadasnjoj vlasti, a sada je i kao jednoj od pripadnica opozicionih partija navodno smeta i propali glumac S Trifunovic. Ocigledno rasulo u opozicionim grupacijama udruzenjima gradjana i novoformiranim partijama.

Nadja

pre 5 godina

Pa, da, Sergej je oduvek bio u drustvu nasilnika, ubica i mrzitelja.

elvira

pre 5 godina

Žena je iskrena kao da narod nije dovoljno upoznao ovog ološa.

Slavica

pre 5 godina

Pa neka i njega neko postavi na svoje mesto! Sta je on vise umislio?! Nije mi jasno kako ga nije sramota?

Ana

pre 5 godina

Trifunovic ocigledno nema nameru da se vrati u normalu i bude kulturan, nego nastavlja sa vredjanjem i bezobrazlukom.

Mia

pre 5 godina

Trifunovic je uvek bio u pogresnom drustvu, a sada je pogresan covek na pogresnom mestu i sa suludim idejama.

Miki

pre 5 godina

Sergej Trifunović misli da nas pamćenje ne služi!

DJORDJE

pre 5 godina

Dokle cemo da gledamo ovu blentu ? Kome još znače njegove bljuvotine? Molim, ako je moguće bez ovakvih spoboda, ubuduće.

Denis

pre 5 godina

Ovo što Sergej radi više nema nikakve veze sa politikom i političkim ubeđenjima niti sa demokratskim pravom na drugačije mišljenje. Više nema nikakve dileme, Sergej Trifunović je ozbiljan psihijatrijski slučaj sa svim simptomima ozbiljne ŠIZOFRENIJE i psihopata. Ni najmanje me neće iznenaditi da vrlo skoro napravi nešto užasno

Vesna

pre 5 godina

Sergej bolje da odustane i ucuti, jer inace nista pametno i dobro nece uraditi.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija