• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.03.2019

09:37

VUČIĆ UPUTIO TELEGRAM SAUČEŠĆA GUVERNERKI NOVOG ZELANDA:  Moramo da budemo jedinstveni pred izazovima i okrutnošću terorizma!

Politika

VUČIĆ UPUTIO TELEGRAM SAUČEŠĆA GUVERNERKI NOVOG ZELANDA: Moramo da budemo jedinstveni pred izazovima i okrutnošću terorizma!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća generalnoj guvernerki Novog Zelanda Petsi Ridi, povodom pucnjave u kojoj je 40 osoba ubijeno, a više od 20 ranjeno u kome se kaže:

"Primite moje iskreno saučešće povodom nemilosrdnih napada na džamije u Krajstčerču, u kojima je stradalo mnogo ljudi i to dok su tražili mir u molitvi.

Ova tragedija šalje snažnu poruku svetu da moramo da budemo jedinstveni pred izazovima i okrutnošću terorizma, jer, u svojoj nameri da vlada strahom, terorizam nema granice i ne poštuje ljudske vrednosti", naveo je predsednik Vučić i dodao:

(JEZIVI VIDEO) UBICA UŽIVO PRENOSIO POKOLJ! Stravičan snimak terorističkog napada na Novom Zelandu: VERNICI PUZE PO PODU I VRIŠTE, A ON NE STAJE SA RAFALIMA!

"Na nama je odgovornost da jače štitimo zajedničke vrednosti i pravo na život u slobodnom svetu. Srbija će uvek biti na strani prava i pravde, zalažući se za jednakost svih nacija i religija.

"Molim Vas da izraze mog dubokog saosećanja prenesete porodicama i prijateljima poginulih, a ranjenima želje za brz oporavak", navodi se u telegramu predsednika Vučića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mila

pre 5 godina

Ova tragedija šalje snažnu poruku svetu da moramo da budemo jedinstveni pred izazovima

Stanko

pre 5 godina

Terorizam je zlo protiv koga ceo svet treba da se bori.

caca

pre 5 godina

Iskreno saucesce!Sloga i jedinstvo su jedino sto moze da nas odrzi u ovakvoj situaciji!!!!

dana

pre 5 godina

Ova tragedija šalje snažnu poruku svetu da moramo da budemo jedinstveni pred izazovima.

Mara

pre 5 godina

Velika tragedija...tuga...saucesce porodicama...

SOM

pre 5 godina

Prvite samo razliku izmedju terorizma u gerile .. ako niste svesni razlike .. vec ste gotovi ..

Aaaa

pre 5 godina

Moramo se boriti protiv terorizma jer nema granice i ne postuje ljudske vrednosti.

Aaaa

pre 5 godina

Predsednik razume kakav je osecaj kada se unistava nesto za sta se borite.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"
Fudbal

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"

Teške reči uputili su ruski treneri na račun legende srpskog fudbala Saše Ilića (46)! Tek što je preuzeo klupu ruskog kluba Nižnjeg Novgoroda, tamošnji treneri ostrvili su se na njega i poručili da on nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

05.05.2024

12:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija