• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.03.2019

17:55

MARKOVIĆ RASKRINKAO CILJEVE ĐILASA, JEREMIĆA I OBRADOVIĆA: Ideja tzv. opozicije makedonski i ukrajinski scenario

Politika

MARKOVIĆ RASKRINKAO CILJEVE ĐILASA, JEREMIĆA I OBRADOVIĆA: Ideja tzv. opozicije makedonski i ukrajinski scenario

Podeli vest

Sekretar Gradskog odbora Srpske napredne stranke Beograd Aleksandar Marković kaže da jedini i isključivi cilj koji SzS ima je dolazak na vlast i to nasiljem, jer je evidentno, ističe, da podršku građana Srbije nemaju.

- Nasilje koje su sinoć sproveli Dragan Ðilas i Boško Obradović upadom u prostorije RTS, današnji divljački ispadi ispred Predsedništva Srbije, samo su još jednom ogolili ideju koju tzv. opozicija ima, a to su makedonski i ukrajinski scenario - navodi Marković u saopštenju.

Jedini i isključivi cilj koji SzS ima je, kaže, dolazak na vlast i to nasiljem, jer je evidentno da podršku građana Srbije nemaju, a skandalozno je, dodaje, što za sprovođenje tog cilja očigledno ne biraju sredstva.

- Kao otac dvoje maloletne dece, malo je reći da osuđujem postupke Ðilasa, Jeremića i Obradovića, jer divljaštvo, prostakluk i nasilje nisu vrednosti kojima želim da učim svoju decu, niti su vrednosti koje bi trebalo promovisati na bilo koji način - napominje Marković.

Kako navodi, ružna slika, koju SzS svakodnevno, sa svakog mesta, pa i danas ispred Predsedništva šalje svetu, predstavlja pokušaj destabilizacije Srbije i urušavanje napora koje predsednik Aleksandar Vučić, Vlada Srbije i grad Beograd ulažu u privlačenje investicija, otvaranje novih radnih mesta, stvaranje pozitivne slike Srbije u svetu i građenje društva u kome se razlike poštuju, jedinstvenost ceni, a demokratija i vladavina prava su iznad svega. 

(FOTO) POZIV NA UBISTVO PREDSEDNIKA OSVANUO NA ĐILASOVIM MEDIJIMA: STRELJATI VUČIĆA! PONOVITI RUMUNSKI SCENARIO!

 

(VIDEO) JOŠ JEDAN NAPAD NA POLICIJU! Pogledajte kako Đilas i njegovi pajtaši nasrću na organe reda!



- Poručujem Ðilasu, Jeremiću i Obradoviću da nas varvarstvom i primitivizmom neće uplašiti, i da će građani Srbije i dalje podržavati Aleksandra Vučića jer je on slika pristojne, moderne i napredne Srbije, a ne vi, sa vešalima i motornim testerama - poručio je Marković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija