• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.N.

18.03.2019

22:26

(VIDEO) RUSKI RECEPT ZA POVRATAK KOSOVA! Lazanski otkrio PLAN! - Sukob sa NATO?! Srbi upadaju INKOGNITO, reaktivira se CIVILNA ZAŠTITA!

Politika

(VIDEO) RUSKI RECEPT ZA POVRATAK KOSOVA! Lazanski otkrio PLAN! - Sukob sa NATO?! Srbi upadaju INKOGNITO, reaktivira se CIVILNA ZAŠTITA!

Podeli vest

Novinar i vojno-politički analitičar Miroslav Lazanski otkrio je na koji način bi Srbija mogla da zaštiti svoj narod na Kosovu i Metohiji

Lazanski je podsetio na metod koji su Rusi primenili kako bi povratili Krim pod okrilje svoje države.

IZRAELSKI EKSPERT OTKRIO AMERIČKI PLAN ZA RAT PROTIV SRBA! Turski islam model za Balkan! Ako Zapad najavi OVO - Sledi vam VOJNA INTERVENCIJA!

HARADINAJ, TAČI I EKIPA ODLUČILI DA SPREČE SVAKI DIL SA SRBIJOM: Platforma je samo deo zavere PROTIV BOGRADA!

 

- Marić i ja da pređemo u patikama, farmerkama i košuljama, je l' to sukob sa NATO? Nije! Hajde malo da učimo iz nekih drugih, svetskih primera. Evo, recimo, Rusi na Krimu 2014. godine nisu uopšte imali oznake ruske vojske. Je l' mogao neko da ih optuži? Niko! Naravno, ruska pozicija je znatno drugačija - rekao je Lazanski za TV Happy.

Lazanski ističe i poseban adut, a to je reaktiviranje civilne zaštite u južnoj srpskoj pokrajini kao i da su toga Albanci na Kosovu i Metohiji toga svesni, i to im uliva strah.

Lazanski se osvrnuo i na platformu Prištine, nazivajući je ultimatumom. 

- Beograd je jasno rekao da nema daljeg dijaloga bez ukidanja taksi, a platforma je to samo još više "zakucala". I takse i platforma, sve je to doneto da se ne bi razgovaralo. Teško je Albancima da povuku takse, to ima refleksiju na njihovu unutarpolitičku scenu. Oni su se zacemetirali u svom stavu, a Amerikanci vidimo da nisu nešto zainteresovani  - istakao je Lazanski.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aca Kralj II

pre 5 godina

Sve ili ništa.. Ja dole ne idem ako ne dođem do Prizrena jel vam jasno... Ako nije šta vam ja mogu...

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Dobar vojni plan je uvek tajna i o njemu se nikada ne priča izvan kruga onih koji su neophodni da za taj plan znaju.

miroslav moric

pre 5 godina

bog gore lazanski dolje.hvala velikom manitu sto ga stvori i podari srbiji i srpskoj.

Suverena

pre 5 godina

Zašto Srbija ne koristi rezoluciju 1244? Da ulazi inkognito pored Rezolucije 1244? Koja glupost!

hogar

pre 5 godina

A hahahahhahaha koji cirkusant :) Koliku platu dobija ovaj klovn??? Da li je većća od plate Informerovih novinara?

Đuro

pre 5 godina

Lazanski bi uvukao srpske civile (civilna zaštita) na Kosovu u rat protiv Albanaca kao što je to učinila Rusija u Ukraini. Mislim da bi u tom slučaju rat završio za jedan dan.

jura

pre 5 godina

Lazanski uvijek izgleda kao da nije kenjao tjedan dana.

Spuvanac

pre 5 godina

Može tako samo da Albanci swede i gledaju i ne rade ništa sem da puštaju "vetriće iz guzicve"....idiote?

Kralj

pre 5 godina

Mi bismo trebali da Srbiju osudimo na karantin, sve dok se virus koji ona nosi ne izbriše – David Gompert za bombardovanje Srbije 99g! Pa eto to i rade sa EU i NATO paktom su lepo okružili Srbiju da ne mrdne. A već je EU zapretila da će naplaćivati svaki prelazak granice sa po 7E i eto samo to im je dosta! Inače ko to u svetu može da podržava mirno deljenje zemlje ko ovo Dačino i Vučićevo "razgraničenje" pa kakva bi to budućnost bila da političari mogu sami da crtaju granice sa dogovorom ili mafijom ili političkim likvidacijama a ne ko do sada sa ratom i genocidom iako ni to ne znači da se mogu menjati?

SuverenaAnonimka

pre 5 godina

Зашто Резолуција 1244 и Устав Србије не дају право Cрбији да иде легално на своје? Је ли ово замајавање народа? Мисле да смо правно неуки? ДОЛЕ ЛАЗАНСКИ - ДА ГА НЕМА - ДОЛЕ AVAV!

Mirko

pre 5 godina

Bivsa asistentica Marica je bila super voditelj u odnosu na ovu tvrdu i kamenu zensku spodobu. Hvala

Milan

pre 5 godina

Šteta što ovog stručnjaka Lazanskog nije bilo 1999 kada je trebalo da pometemo bandu na KiM, da nam svojim vrhunskim analizama donese pobedu. Tajkuni su doterali su ovakvu veličinu da piše članke, a mogao je doneti prevagu 1999 samo da je bio tu

Miloš Milošević

pre 4 godine

Ništa se neće ovo "stanje" rešiti bez rata.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17