• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.03.2019

14:52

ĐILAS, JEREMIĆ I OBRADOVIĆ SPREMAJU VELIKO ZLO! O njihovim bolesnim namerama BRUJI CEO REGION!

Politika

ĐILAS, JEREMIĆ I OBRADOVIĆ SPREMAJU VELIKO ZLO! O njihovim bolesnim namerama BRUJI CEO REGION!

Podeli vest

Ugledni sarajevski dnevnik Avaz dramatično je najavio da će tajkuni Dragan Đilas i Vuk Jeremić, zajedno sa svojim pajtašem, fašistom Boškom Obradovićem - zapaliti Srbiju!

Nema više ni trunke dileme da takozvani Savez za Srbiju, koji vode dva tajkuna i jedan fašista, sprema Srbiji veliko zlo. Jasno je to i po činjenici da o njihovim zločinačkim namerama bruji praktično ceo region.

Ugledni sarajevski dnevik Avaz u svom online izdanju objavio je izjavu Vuka "roleks" Jeremića koji kaže da "neredi i nasilje koji su viđeni prošlog vikenda u Beogradu nisu ništa u odnosu na ono što će uslediti"!

(VIDEO) JEREMIĆ OPET TUĐU DECU HUŠKA NA NASILJE: Blokiraćemo puteve, institucije, fakultete!

S obzirom na to da znamo šta se dešavalo proteklog vikenda - divljaštvo, nasilje i huliganština, šta gore možemo da očekujemo? Krv na ulicama Beograda?! 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Živka

pre 5 godina

Pretnje, pretnje... nije Vučić trebao da pušta đubrad na slobodu, sada će se još osiliti pa će umisliti da su oni jako veliki i važni... Samo da ne ispadne da ih se Vučić još uplašio pa ih zato postio! Ne bi me iznenadilo da bagra to tako plasira...

Vla

pre 5 godina

Haide da vidimo I to, narode motke u ruke I udri fasiste

KiM

pre 5 godina

Takse i dalje ostaju? Vojska im je i dalje za dom spremna? Ne povlači se Američka vojska sa Kosova? Propala peticija talijanskih Srba za povlačenja talijanskog priznanja RK! Trepča je i zvanično njihova a Gazivode tek treba zvanično da potvrde? Kad zvanično uzmu Gazivode dižu Srbima cenu struje za 100% ko i takse?Ništa od razgraničenja separatističkog "Severa Kosova" ko nekada "Sao Krajne"? Ništa od ZSO? Ništa od povlačenja priznanja? Na redu su Sandžak sa 80% bošnjaka i Vojvodina sa 57%manjine? Svaki albanc po 5-10dece a Srbi izumiru i iseljavaju a Srpkinje rade abortuse? Kosovski generali i komandanti i dalje su na školovanju kod braće u Turskoj? Kosovska i Albanska vojska imaju zajedničke veže baš na Kosovo polje! Kažu hrvati dolazi im 12-15% više Srba u Lepu na letovanje ma kakav rat čoveče? Kako reče ministar ako se ne reši pitanje Kosova nema povećanja plata u Srbiji? Bunjevci nikako da postanu svoji kako je to zamisleo vojvoda Nikolić? Hrvatska plata posle pola porušene i obnovljene zemlje duplo veća od srpske pa KAKO?

zoran

pre 5 godina

bitange nesumnjajte da ce vam policija izlomiti sve kosti budete li opet pokusali da pravite haos...zasluzili ste i ranije dobre batine..to je za vas jedini jezik koji ce te razumeti..

sloba

pre 5 godina

naravno da ce napraviti neko zlo, jer kajo je najavljeno da se poreklo imovine obelodani oni su spremni i da ubiju.preprucljivo bi bilo da napuste Srbiju,jer ih verovatno ceka robija ,nek idu brate u Albaniju ili Crnu goru tamo ih niko nece pitati odakle im toliko novca.

Djole

pre 5 godina

Ova trojica i jos mnogi pored njih pocinili su u subotu i nedelju nekoliko teskih krivicnih dela. Za to bi vecmorali da budu pred tuziocima i u pritvoru. Koliko jos toga treba da ucine da bi tuzilastvo reagovalo?

Miroslava

pre 5 godina

Strašno! Nigde u svetu se ne pravi hajka protiv opozicije javno i nekažnjeno! Nečuveno! Takva agresivnost i mržnja prema svima koji ne misle kao aktuelna vlast! A aktuelna vlast je bila i devedesetih aktuelna. Aktuelni despot obukao košulju druge boje i misli da srpski narod pati od amnezije! Stotine autobusa aktuelna vlast zakupljuje u petak, radnim danom, da bi dovela na miting jadne ljude koji bi ostali bez posla ako ne dođu da podržavaju bezumlje jednog čoveka! Zemljo otvori se!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija