• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Agencije/D.N.

19.03.2019

18:01

(FOTO) VOJSKA ALBANIJE UŠLA NA KOSOVO! Zauzeli položaje na Kosovu Polju - ZAJEDNIČKA AKCIJA U TOKU!

Politika

(FOTO) VOJSKA ALBANIJE UŠLA NA KOSOVO! Zauzeli položaje na Kosovu Polju - ZAJEDNIČKA AKCIJA U TOKU!

Podeli vest

Pripadnici Vojske Albanije i Kosovskih bezbednosnih snaga nalaze se na zajedničkoj vežbi traganja i spašavanja u planinama, saopštila je albanska ministarka odbrane Olta Džačka

Džačka je na svom Instagram profilu napisala da se na taj način nastavlja saradnja Prištine i Tirane u raznim oblastima.

 

 

- Ponovo regionalna saradnja, zajedno sa svojim kolegama iz Kosovskih bezbednosnih snaga, obuka za planinsku potragu i spasavanje u Centru za obuku i spasavanje Pomozatin - napisala je ona.

 

 

Ova vežba se sprovodi u centru KBS za potragu i spasavanje u selu Pomozatin kod Kosova Polja.

(VIDEO) RUSKI RECEPT ZA POVRATAK KOSOVA! Lazanski otkrio PLAN! - Sukob sa NATO?! Srbi upadaju INKOGNITO, reaktivira se CIVILNA ZAŠTITA!

 

NATO NAM POTROVAO GENERACIJE MALIŠANA! Komisija potvrdila: Deca rođena posle 1999. PODLOŽNA MALIGNIM BOLESTIMA!

 

- Ovoga puta, pripadnici albanskog bataljona za podršku zajedno sa kolegama iz KBS na planinskoj obuci - dodala je Džačka.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
KiM

pre 5 godina

Takse i dalje ostaju? Vojska im je i dalje za dom spremna? Ne povlači se Američka vojska sa Kosova? Propala peticija talijanskih Srba za povlačenja talijanskog priznanja RK! Trepča je i zvanično njihova a Gazivode tek treba zvanično da potvrde? Kad zvanično uzmu Gazivode dižu Srbima cenu struje za 100% ko i takse?Ništa od razgraničenja separatističkog "Severa Kosova" ko nekada "Sao Krajne"? Ništa od ZSO? Ništa od povlačenja priznanja? Na redu su Sandžak sa 80% bošnjaka i Vojvodina sa 57%manjine? Svaki albanc po 5-10dece a Srbi izumiru i iseljavaju a Srpkinje rade abortuse? Kosovski generali i komandanti i dalje su na školovanju kod braće u Turskoj? Kosovska i Albanska vojska imaju zajedničke veže baš na Kosovo polje! Kažu hrvati dolazi im 12-15% više Srba u Lepu na letovanje ma kakav rat čoveče? Kako reče ministar ako se ne reši pitanje Kosova nema povećanja plata u Srbiji? Bunjevci nikako da postanu svoji kako je to zamisleo vojvoda Nikolić? Hrvatska plata posle pola porušene i obnovljene zemlje duplo veća od srpske pa KAKO?

Agrokori

pre 5 godina

Jedan od najbogatijih hrvata na svetu multimilioner Ljubomir Ronny Pecik želi da ga kupi i bude novi vlasnik Agrokora a u Hrvatskoj se diže već novi hrvatski Agrokor sa već 217 trgovačkih centara a zove se Tomi a gde su Srbi u celoj toj priči i onih 8 najboljih srpskih firmi za hranu u Agrokoru pa hoće li bar to da se vrati Srbima!

Milan

pre 5 godina

I nasa vojska treba da udje u Republiku Srpsku i da vežba sa policijom Srpske kod Doboja npr.

Banja

pre 5 godina

Pa šta ne uđe ako može??? Pa cela ta genocidna tvorevna RS ti je sa tri strane okružena sa katolicima i muslimanima koji samo čekaju da se zarati ma bilo gde da ti vrate za to 90ih ma ušla bi ta vojska ko u makaze i ne bi niko živ izašo pa nema Tuđmana da ih pušta u kolone...

hag

pre 5 godina

Ulazila je vaša vojska 90ih u BiH i zna se kako je prošla....zato se umiri i ne prizivaj vraga! Ako ti je do junačenja i ako si junačina bez tipkovnice,idi u Kosovsku mitrovicu i pokusaj da kazes Kosovo je srbija ;)

MEGAPRC

pre 5 godina

ERDOGAN UPOZORAVA: Ako se poljulja Turska, poljuljaće se i BiH ....Turska je ime poslednje luke u koju će se, kada im je teško, skloniti brojna njena braća od Balkana do Kavkaza, od Turkestana do Afrike, rekao je Erdogan....

SENDVIĆARI

pre 5 godina

Nemojte dozvoliti da hrvatski dres bude najbolji na svetu PRVI je a ima duplo više glasova od drgog Nigerijskog glasajte za Nigerijski jer je srpski tek 42............... https://www.marca.com/futbol/bar-budweiser/2019/03/19/5c8f91d7468aeb62238b4604.html

Anti

pre 5 godina

Srpski istoričari su sada i zvanično usvoji termin za zločine u NDH nad Srbima da više nije genocid nego samo pokolj... Novosti.rs Genocid u NDH - Pokolj

Knjiga

pre 5 godina

Posle knjige "Mit o Jasenovcu" i još jedne knjige "Razotkrivanje Jasenovačkih laži", izašla je nova knjiga u RH sada o srpskim logorima 90ih a naslov je baš svetski: "PUTEVIMA PAKLA Kroz srpske koncentracijske logore od 1991g...U 21 STOLJEĆE" Croative.net DA SE NE ZABORAVI: Srbijanski koncentracijski logori u Hrvatskoj i Srbiji 1991. – 1995. godine...Komisija Ujedinjenih naroda objavila je 1995. godine Završno izvješće u kojem je navedeno kako je, u razdoblju od 1991. godine pod srbijanskim nadzorom osnovano približno 480 logora u koje su internirane i vojne i civilne osobe. Još se niko iz Srbije nije javio da kaže kako je i ta knjiga ustaška laž ko i ona o Jasenovcu.

Zoran

pre 5 godina

Braco Srbi! Vreme radi za nas. Cekajte jos malo dok Rusi i Kinezi jos vise ojacaju! Desice se nesto gde ce Ameri izgubiti fokus na ovo jado Albanaca. Tada ceno im smanjiti broj da im veca teretorija nego sama Albanija nece trebati. Samo polako!

orao

pre 5 godina

Pa naravno kad Vučko i njegova izdajničko kriminalna banda sve to dopušta. Izdajnik kakvog Srbija nije do sada imala!!!

Branislav

pre 5 godina

A jel se setio neko od novinara da treba pitati predsednika sta kaze o ovome i o rezoluciji 1244 kad se busa u prsa?

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija