• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.03.2019

16:13

OGLASIO SE POSLE PRESUDE! Evo kako je Karadžić prokomentarisao surovu odluku haških sudija!

Politika

OGLASIO SE POSLE PRESUDE! Evo kako je Karadžić prokomentarisao surovu odluku haških sudija!

Podeli vest

Goran Petronijević, advokat Radovana Karadžića, preneo je za RTRS prve reči bivšeg predsednika RS nakon izricanja presude, kojom je osuđen na doživotnu kaznu zatvora

- Ovo nema veze s pravom, ovo je njihova pravda - rekao je, prema rečima Petronijevića, Karadžić.

DOŽIVOTNA ROBIJA ZA RADOVANA KARADŽIĆA! Žalbeno veće Haškog suda izreklo najsuroviju kaznu!

Podsetimo, Žalbeno veće Mehanizma za krivične sudove u Hagu izreklo je kaznu doživotnog zatvora bivšem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vla

pre 5 godina

Sta drugo ocekivati od korumpiranih I poslusnih sudija

VLADO

pre 5 godina

Sta je sto se nisi ugledao na Prlica pa postao heroj?????

Mladen Mladenovic

pre 5 godina

Mene a, pretpostavljam, i sve one koji imaju koji gram mozga i zdravog razuma, uopšte nije iznenadila ovakva odluka. Čitam ovih dana mišljenja pojedinih "stručnjaka" i velikih pravnika, kako govore da postoji mogućnost da ovaj sud, oslobodi Karadžića?! Pitam se zašto ljudi vole da zabijaju glavu u pesak, poput nojeva, zašto vole da se samoobmanjuju, kao da ne znaju koja je uloga ovoga suda ili, bolje rečeno, ove sudske skalamerije, kojoj je jedini cilj bio da do kraja ispuni zadatke dobijene od svojih sponzora odnosno vlasnika suda, a to su, SAD i Velika Britanija. Njima je Haški tribunal poluga pomoću koje mogu da ostvare neke svoje prljave političke ciljeve i projekte na Balkanu. Ovaj sud u Srbiji treba da zovu "Haški tribunal za osudu Srba i Srbije", uprkos tome, što se, kako zvaničnici ovoga suda, tako i njegovi vlasnici , retorički zalažu za ličnu odgovornost. Prema tome, presuda je očekivana a nama ostaje da sačuvamo zdravi razum i ne dozvolimo svetskim globalnim zlikovcima da ovladaju našim umovima i preko fingiranja "lične odgovornosti" utovare kolektivnu krivicu srpskom narodu kao i Srbiji i R. Srpskoj. Sve je ovo samo deo davno skrojenog plana, kojim SAD i V. Britanija, pokušavaju da kontrolišu Evropu preko, svoje monstruozne tvorevine stvorene na tlu Srbije, pokušavajući da stvore utisak kako su na strani muslimana a ne "malih Rusa". Siguran sam da će sledeći pokušaj država članica ZLOČINAČKOG UDRUŽENJA odnosno, da budem precizniji, onih država koje su bombardovale Srbiju,m ili u bombardovanju učestvovale na bilo koji način, biti da se donese zakon kojim se ne smeju negirati "zločini" srpskih političara, policajaca i vojnika, posebno onih koji u srpskom narodu uživaju popularnost. Tako će, zahvaljujući ovom sudu, Biljana Plavšić ostati ratni zločinac a Naser Orić "golub mira"?! Mislim da je ovaj sud više doprineo popularnosti srpskih osudjenika nego svi njihovi zločini ili "zličini" počinjeni u ratu. Siguran sam da je ovaj sud, planski i po nalogu, prokopao takve rovove medju narodima na Balkanu, a posebno u BiH, da oni više nikada neće biti prevazidjeni.

kako nama tako neka je i njima

pre 5 godina

najbolje seto se mere prema drugim svojim presudama prema Srbima hteli su da kazu KORISTILI SMO SRPSKI ARŠIN a ne hr i musl jer nisu merili relativno prema presudama drugima. Da su prvom drapunuli smrtnu pobili bi celu Srbiju. Sve sto rade sebi rade.Kako ide ono sa treptajem krila leptira na sta sve utiče...

frale

pre 5 godina

Neznaš više ko je korumpiraniji ovi naši ili ovi belosvetski

jova

pre 5 godina

Ljudski haški sud na zemlji je Karadžića osudio na doživotni zatvor, što je navodno izvršio ubijanja u Srebrenici, haški sud je završio suđenje Karadžiću. Sada počinje Božje suđenje. Bog zna svu istinu, ko je koga ubio i Bog će suditi, Naseru Oriću,Karadžiću,Mladiću, i ostalim,Tužiocu, Sudijama haškog tribunala, i majkama Srebrenice, lažovi i ubice,u tom sporu,će sigurno dobiti od Boga smrtnu kaznu. Ja lično mislim da ni Karadžić ni Mladić nisu učinili nikakvo masovno ubijanje, i da je to političko suđenje, Karadžiću savetujem da bude smiren,jer uskoro svetsku vlast preuzima 8.Kralj i tada će se suđenje obnoviti i doći će do prave istine. Ali dok to ne dođe, najbitnije je Božje suđenje, Božji sud je Pravedan šta su učinio to ćeš i dobiti, Božja kazna je smrtna za lažove i ubice ne samo u BiH nego u celom svetu.

Natio

pre 5 godina

Jovo Pristajes li da ti se desi ,,politicka sudjenje,, za tragedije u tvojoj porodici, nista dalje. Pozdrav

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija