• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.N.

20.03.2019

17:36

PAKLENI CILJ ZAPADA RAZOTKRIVEN U HAGU: PROGON SRPSKOG NARODA! KRAJINA ĆE BITI PRIMER! - Sledeće su Republika Srpska i Srbija!

Politika

PAKLENI CILJ ZAPADA RAZOTKRIVEN U HAGU: PROGON SRPSKOG NARODA! KRAJINA ĆE BITI PRIMER! - Sledeće su Republika Srpska i Srbija!

Podeli vest

Haški sud se još jednom razotkrio kao instrument Zapada za specijalni rat protiv Srba

Jedini cilj od osnivanja Haškog tribunala je progon čitavog srpskog naroda kroz optužbe političkog i vojnog rukovodstva Srbije, RS i krajiških Srba.

Srpska narodna partija u saopštenju za medije smatra da je osudom Radovana Karadžića na doživotnu kaznu zatvora Haški sud još jednom pokazao da je "lažni sud".

- Ovakvom presudom Karadžiću, lideru i osnivaču Republike Srpske, sada žele da ospore neupitnu i na velikim žrtvama izvojevanu slobodu srpskog naroda preko Drine, kojem je u osvit raspada bivše zajedničke države pretio novi progon i stradanje - navodi SNP u saopštenju.

Zapadnim zemljama je oduvek bio cilj da oslabe i ponize srpski narod na Balkanu, njegovu državotvornost i slobodu, progonom i presudama na svojim lažnim međunarodnim sudovima protiv srpskih predsednika, premijera i generala, konstatuje SNP te zaključuje da oni "žele večito da nas drže ucenjenim, slabim i uplašenim".

OGLASIO SE POSLE PRESUDE! Evo kako je Karadžić prokomentarisao surovu odluku haških sudija!



S druge strane, kako navode, a nasuprot drakonskoj presudi Karadžića, puštaju da se slobodno i mirno šetaju "osvedočeni ubica iz Srebrenice Naser Orić i kosovski trgovci organima i zločinci Hašim Tači, Ramuš Haradinaj, Kadri Veselji i Fatmir Ljimaj". 

 

KARADŽIĆEVA ĆERKA O PRESUDI: Stav sudija i rezultat glasanja od 3:2 sve govori!



U svemu tome cilj su im, smatraju u SNP, Bosna bez Republike Srpske i nezavisno Kosovo, te poručuju: "Srbija mora još odlučnije da štiti Republiku Srpsku i da se bori za Kosovo, čvrsto braneći svoj Ustav, Rezoluciju 1244 i Dejtonski sporazum".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kica

pre 5 godina

Oce da dogovorno preseljenje dva krvnika tudje I Slobe srpskim egsodusom prikazu jer ako te neko napadne ujutro a ti u 12 u podne vec kod vozda u predstonici beogradu I to na Traktoru onda tu nisu cista posla To moze da bude samo dogovorno iseljenje I predaja bez borbe Ali ako priznaju Cetnici I Ustase tu istinu onda Cetnik ne moze da glumi zrtvu a ustasa junaka A druga stvar onda valja priznati da je praljkova zdravicu bila u cast dogovora Tudjman milosevic da se BiH podeli I bosnjo ocisti

Miki

pre 5 godina

Bili smo mali, pa veliki. Opet smo postali mali na ivici istrebljenja, pasaluk veliki kao okean, i posle toga postali smo veliki. Evo nas opet sve manji, i nemamo kuda. Kao misevi u cosku samo mozemo da grebemo, a iza tog zida stoji Velika Srbija.

Dragi

pre 5 godina

Pa gde je sad Rusija? Kao i uvek, nigde. Zato braćo Srbi, u pamet se i pravac...NATO i EU integracije. Logika je: ako ne možeš protiv nekoga...pridruži mu se!

DEDA RAKA

pre 5 godina

Priseti se malo sirena , pogibija, rušenja - pa ona "grli" okupatore !

Anarhista

pre 5 godina

Ти си најгори србин, смеће. Како би волео да Руси за тебе гину. А волео би да будеш и подгузна мува страном освајачу. Обеси се. Живот једног мрава је вреднији од твога .

Suvetena

pre 5 godina

Ima li neki patriota da ode u Hag i oslobodi Karadzica?

gaša

pre 5 godina

Još gore .Oni planiraju da Srbija više ne postoji .

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17