• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo.rs

21.03.2019

14:52

NAPETO U DOLOVU KOD PANČEVA! Građani se okupili kod pekare zbog slika sa "albanskim orlovima"!

Politika

NAPETO U DOLOVU KOD PANČEVA! Građani se okupili kod pekare zbog slika sa "albanskim orlovima"!

Podeli vest

Meštani naselja Dolovo u Pančevu samoinicijativno su se okupili ispred pekare koja se nalazi u vlasništvu Albanaca, a povodom provokacije vlasnika i zaposlenih koji su navodno na društvenim mrežama objavili fotografije sa simbolom Albanije - raširenim rukama koje predstavljaju crnog orla

Foto: Informer

Gnev Dolovaca naročito je izazvala fotografija na kojoj Albanci drže puške.

Foto: Informer

- Prete nam na Kosovu i Metohiji, a sada hoće da se puškaraju i ovde. Provociraju i prete nam, dok nam prodaju hleb. Šta to znači, da je i Dolovo Velika Albanija - poručuju okupljeni na protestu i traže reakciju nadležnih.

Foto: Informer

Oni ističu da je nedopustivo da država ostane nema na ovakve pretnje i dopusti da se Albanci 20km od Beograda šetaju naoružani.

- Juče Kosovo - danas Dolovo! Čemu možemo da se nadamo, da li će nas i ovde ubijati, vaditi organe i maltretirati? Strahujemo za naše porodice i iskreno smo zabrinuti za bezbednost, jer oni na ovakav način direktno pozivaju na nasilje - zaključuju okupljeni na protestu u centru Dolova.

Kako saznajemo, na mesto događaja stigla je i policijska ekipa, a nakon toga su se građani razišli.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srbin iz srbije

pre 5 godina

Znaci da Srbi moraju da preuzmu rukovodjenje drzavom.

ljilja

pre 5 godina

ignorisite,nemojte kupovati hleb u toj pekari.

Dolovački

pre 5 godina

Ovo nije prvi incident koji se dešava u Dolovu. Letos su radnici, takođe Albanskog porekla koji rade kod njih u pekari, pratili maloletnu devojčicu, i kada su je sustigli pokušali su da je odvuku u mrak i siluju. Na svu sreću to se odvijalo u neposrednoj blizini njene kuće i uspela je da dozove oca, koji je odmah istrčao i oterao nasilnike.

Lule

pre 5 godina

To se lako resi. Zasto kupujete hleb kod njih. Nemojte da kupujete hleb i resen problem. Neka idu i rami prodaju hleb sa orlovoma

111

pre 5 godina

РЕШЕЊЕ,те шиптарчине одмах протерати у шитарију,решена провокација

englezii

pre 5 godina

Dokle vise ! zar nije dosta ! a jel nema niko drugi da otvori pekaru osim siptara !

Pidikanac

pre 5 godina

Komšije a zašto kupujete bilo šta u njihovoj pekari? Složno i organizovano SVI zaobiđite njihovu radnju u velikom luku pa da vidimo koliko dana će raditi ili će burek možda prodavati preko interneta. Čuo sam da Amazon baš traži nešto tako ...

Stojan

pre 5 godina

Pa budale jedne, zasto kupujete hleb od njih. Ne znate sta vam stavljau u hleb. Najverovatnije vas polako truju. Zar niste sposobni da shvatite koliku moc imate ne samo protiv tih nekoliko Siptara nego i protiv mnogih drugih neprijateljski orijentisanih drzava. Prestanite kupovati njihov hleb pa ce oni otici u roku od nekoliko nedelja jer bez prodaje hleba njima nema zivota tamo. Resili bi problem bez i malo uzbudjenja, bez bilo kakvih sukoba.

Pancevac

pre 5 godina

Proterati gamad...Drzavo katanac na vrata zbog uznemiravanja gradjana i pozivanje na nasilje,puske,provokacije,orao.Ne moze manjina da radi u Srbiji sta hoce.Pa ovde svi imaju veca prava od Srba.

Jebac

pre 5 godina

Zapaliti im sve sto imaju a njih nabiti na kolac!!!

Braco

pre 5 godina

Lako se ovaj problem moze rijesiti. Bojkot, nema vise kupovine hljeba i bilo kojih proizvoda u radnjama u vlasnistvu Albanaca i na kraju im nista drugo ne preostaje nego da pozatvaraju svoje radnje pa zbog nedostatka sredstava za zivot morace da se sele.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija