• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2019

19:42

PERJANICA VUKA JEREMIĆA I ĐILASOVACA, SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ, U NIŠU PLJUNULA NA SVE ŽRTVE NATO BOMBARDOVANJA! Čujem da vam u nedelju dolazi putujući cirkus!

Politika

PERJANICA VUKA JEREMIĆA I ĐILASOVACA, SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ, U NIŠU PLJUNULA NA SVE ŽRTVE NATO BOMBARDOVANJA! Čujem da vam u nedelju dolazi putujući cirkus!

Podeli vest

Đilasovoj, Boškovoj i Jeremićevoj ekipi ništa nije sveto i zarad pokušaja da se bilo kome dopadnu na svojim promašenim skupovima, u stanju su da izgovore sve

Tako je večeras, na slabo posećenom mitingu Saveza za Srbiju u Nišu, Jeremićeva funkcionerka Sanda Rašković Ivić pljunula i uvredila sve žrtve zloglasnog NATO bombardovanja.

Pominjući obeležavanje godišnjice početka zloglasnih udara na našu zemlju, kada će državni vrh Srbije boraviti u Nišu, Sanda Rašković Ivić je, ismevajući žrtve srpskog naroda i građana Srbije, izgovorila podrugljivo “Čujem da vam u nedelju ovde dolazi putujući cirkus!”

Jasno je da Đilasu, Jeremicu i Bošku Obradoviću ništa nije sveto, ali da im je obeležavanje jedne od najvećih nepravdi i tragedija koje su zadesile našu zemlju, cirkuska predstava, ipak nismo mogli da pomislimo nikada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jela

pre 5 godina

Kao sto znate oni su likovali to bombardovanje takoda me ne cudi sto tako kazu

srdjan991

pre 5 godina

Nema vaspitanja u bilo kojij izgovorenoj recenici te druzine

mihajlo

pre 5 godina

Dali bi na vlasti bila ili jeste , bilo koja stranka, genocid nad našim narodom se desio sigurno, kada to već ni svet neće da prizna, pa opozicija mora svakako da bude protiv Vučića, bilo šta ali samo da bude protiv!!!

mima

pre 5 godina

Cirkus ove države ste upravo vi, samo još malo održavaćete svoje predstave ali bez publike.

mila

pre 5 godina

PERJANICA VUKA JEREMIĆA I ĐILASOVACA, SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ, U NIŠU PLJUNULA NA SVE ŽRTVE NATO BOMBARDOVANJA

Nikoletka

pre 5 godina

Ona je sramota za Srbiju.Na zrtve stradanja se obrusili kako bi skupili poene.

Goran

pre 5 godina

Odavno je prešla sve granice političkog ukusa i ovu su već ozbiljne provokacije .

Marko Lučić

pre 5 godina

Gospođu Rašković-Ivić nema većeg cirkusa od vas koji tumarate Srbijom i obmanjujete narod.

Baki

pre 5 godina

Sanda, idi u Hrvatsku i tamo se izbori za pravdu.

Leka

pre 5 godina

Nista ne postuju i nista im nije sveto. Zalosno!

Miki

pre 5 godina

Ništa im nije sveto pa ni žrtve NATO bombardovanja!

aca

pre 5 godina

Neodoljiva želja za vlašću utiče negativno na lidere iz opozicije.Izgubili su svku realnost!

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Sramota, pljunula je na sve žrtve ,na sve hrabre borce koji su se borili protiv 19 najmoćnijih zemalja na svetu.

Lorazepan

pre 5 godina

Pa koliko ovde ima sendvicara ili je to samo jedna koja sedi u Informeru i "namesta" ove komentare. Kakva zamena teza, Informer na silu poistovetio "putujuci AV cirkus" sa NATO zrtvama? Urednice Informera da li si ti dobro?

Živomir

pre 5 godina

Matora babetina u bundi od nerca. Propala ambasadorka. Menja stranke ko ciganka bunde.

nela

pre 5 godina

Opozicija i jeste likovala kada smo bombardovani tako da od njih ništa bolje i ne možemo očekivati.Oni nas samo blate i pljuju po svom narodu.Sramota.

Dmitar

pre 5 godina

Gospođo Sanda ovakvo Vaše ponašanje nedolikuje jednom lekaru kao što ste Vi. Sećam Vas se dok ste bili u Komesarijatu za izbeglice i tada gradili ali nesagradili izbeglićko naselje od 20 dvojni kuća u Hrtkovcima. Tu ste delimično izgradili ali infrastrukturu niste ni započeli a kamoli izgradili a to je cesta. trotoari, kanali za odvodnjavanje i dr. To ste sve ostavili i nikad se više niste pojavili u Hrtkovcima iako ste to obećali u Domu kulture Sveti Sava Hrtkovci a to pouzdano znam jer sam tada bio predsednik MZ-e Hrtkovci koja je to sve i uradila a VIi ste pare komesarijata volšebno prebacili samo neznamo i nećemo znati kuda, ali po sumnji znamo gde ste ih prebacili zajedno sa tadašnjom načelnicom Društvenih delatnosti nOpštine Ruma. I ja sam jedan od proteranih iz R. Hrvatske a pre toga pratio sam sve mitinge Vašeg pokojnog oca o kome sve najlepše ali o Vama ne.

Kljuc

pre 5 godina

Bas me zanima koliko ce naroda glasati za ove debile posle ovakvih njihovih ponasanja???

RINGISPIL

pre 5 godina

Neka ide tamo odakle je dosla. Sjebali su svoju krajinu sada hoce i SRBIJU. Znam da necete objaviti ovaj post . Ona je dosla iz vukojebine da meni ovde u Beogradu siri svoju jebenu kulturu i ubedi moje dete kako je njegov put evropa. I ovaj sada ima slicno poreklo.

Mihajlo

pre 5 godina

Nije ih sramota . Ovoj Sandri nista nijee sveto!

Milja

pre 5 godina

Stidi li se od oca i porekla? Kad je prisla ovim lopovima pokazala je sve o sebi!!!

Keops

pre 5 godina

Gospođo Rašković otac Vam se u grobu okreće i krsti , zbog gluposti koje govorite

Poslanica

pre 5 godina

Sanda,Boško,Jeremić i drugi su pali na najniži mogući nivo.Pljuvanje po sopstvenim žrtvama je najgnusnija moguća stvar.

Mija

pre 5 godina

Sta se moze i ocekivati,od ove elitne huliganke?Dok je narod ginuo,ona se baskarila u Rimu,i kupovala najskuplje bunde.Treba da se srami.Na zalost takve osobe kao sto je ona,nemaju obraza.Nema postovanja,ni prema zrtvama.Sta reci?

dejan

pre 5 godina

Ova žena je nemerljivo glupa...uvek me je nervirala...ona nije ni svesna šta je izgovorila...

Avram

pre 5 godina

Ovi me ne iznenadjuju,ali ova Sanda je razocarenje,tesko

Heroj

pre 5 godina

Ne razumem, čemu toliko čuđenje ovakvoj retorici opozicie - pa da li ste očekivali da će CIA i MI6 plaćenici koji mesecima pokušavaju da destabilizuju zemlju, uzmu vlast i prodaju nas NATO govore bilo šta drugo? Oni bi koliko sutra potpisali saglasnost da NATO ponovo bombarduje Srbiju da bi smenili Vučića.

Pravda

pre 5 godina

Prodane duse, za saku albanskih dolara su izdali svoju zemlju i svoj narod.

Mašnica

pre 5 godina

Sramota je kakve izjave daju pripadnici opozicije.

Petar

pre 5 godina

Prokleti bili i oni i NATO zločinci... Bog će im suditi

Nesa

pre 5 godina

E, Sanda Raskovic, pomislis li ikad na oca i na to sto ga izdajes svojim postupcima. Mislim da mu se nebi svidelo u sta si se pretvorila. Trbalo bi da se stidis sta osta od onakvog oca.

Boban

pre 5 godina

Ovo je stvarno sramota. Svim žrtvama treba da se oda počast i ne smemo ih zaboraviti.

Dzokica

pre 5 godina

Najvise volim ove novine, koje svih ostalih pljuju, a samo Vucka podrzavaju ???, sramite se...

Zagor

pre 5 godina

PRESEDNIK VUČIĆ JE JOŠ I DOBAR, VAMA TREBA KIM JONG -UN, I MOTKA,

Dzokica

pre 5 godina

A gde je dokaz? Samo zelite da ne pobede ljudi kojima je dosta vise kradje od strane Vucica...

jovica

pre 5 godina

Reče osoba koju ko mečku Božanu vodaju sa sobom!

Aksman

pre 5 godina

Propala politicarka,losa ambasadorka u novom pokusaju zauzimanja fotelje. Ali,malo morgen. Vrati se tamo odakle si dosla,tamo gde si rodjena,prohodala.progovorila,tamo je tvoj zavicaj. Tamo najavljuj cirkuzante. Da nesto vredite,ti i tvoji sefovi,bilo bi i publike. Ovako,nema vas ni za cirkusku satru.

Izbori 2024

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Sport

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)

Nemački velikan Borusija iz Dortmunda prvi je finalista Lige šampiona! Popularni "milioneri" večeras su savladali kao gosti Pariz Sen Žermen sa 1:0 (0:0) na "Parku Prinčeva" i sa ukupnih 2:0 plasirali su se u finale najjačeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu, gde će im rival na londonskom "Vembliju" biti ili madridski Real ili minhenski Bajern!

07.05.2024

22:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija