• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.03.2019

10:07

(VIDEO) MUČENI MILOJKO, KAKO TE NIJE SRAMOTA?! Đilasov, Boškov i Jeremićev podrepaš vređao izbegle Srbe i RATKA MLADIĆA PROGLASIO ZLOČINCEM!

Politika

(VIDEO) MUČENI MILOJKO, KAKO TE NIJE SRAMOTA?! Đilasov, Boškov i Jeremićev podrepaš vređao izbegle Srbe i RATKA MLADIĆA PROGLASIO ZLOČINCEM!

Podeli vest

Miloko Pantić, koji je po završetku televizijske karijere potpuno izgubio kompas, pa sad radi sve što mu kažu Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, napao je na TV Naša izbegle Srbe i generala Ratka Mladića

Gostujući u jutarnjem programu Jeremićeve TV Naša, čiji je direktor Zoran Bašanović, blizak prijatelj i saradnik tajkuna Đilasa i fašiste Obradovića, Pantić je brutalno napao Srbe koji su izbegli sa ratom zahvaćenih područja, a generala Ratka Mladića proglasio krivcem za ratne zločine!

(VIDEO) ĐILAS, BOŠKO I JEREMIĆ SE ODREKLI KOSOVA! Poslali mučenog Milojka Pantića na Bašanovićevu televiziju DA PLJUJE PO SRBIJI!

Jasno je da mučeni Milojko iz ko zna kojih razloga mora da radi ono što mu se kaže, ali nismo očekivali da se spusti tako nisko. Ustvaro, možda i jesmo. Jer, kad se malo bolje analiziraju bljuvotine koje je ovaj podrepaš izneo o srpskom heroju, jasno je da iza svega postoji cilj - a to je da se Boško Obradović "opere" od Ratka Mladića, što mu je potrebno za novi imidž koji mu kreira Zapad.

Samo što se to neće desiti. Jer su - provaljeni!

POGLEDAJTE BRUKU I SRAMOTU MILOJKA PANTIĆA:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Uros

pre 5 godina

Ne trebaju nama neprijatelji sa vana, pored ovakvih koje gajimo u svojim redovima .

Marko

pre 5 godina

Gospodine Panticu, mogu ruku u vatru da stavim da niti jedan general bivse Jugoslavije ne bi ni u snu naredio da se streljaju deca ,zene,starci bilo koje narodnosti, pa svakako ni general Mladic. Na zalost bilo je idiota, kriminalaca, psihopata koji su na svoju ruku pocinili zverstva, ali jedan general ne moze da kontrolishe, pa sve i da hoce, celokupnu teritoriju sa hiljadama vojnika, a i nekih samo-organizovanih jedinica.

Perica

pre 5 godina

Ovaj izgleda kad je trezan nezna šta priča a kad je pod gasom svi ga znamo.

Koki

pre 5 godina

Ovaj drug apsolutno nije svesta sta prica. Dozvoliti sebi da dajete komentar na dogadjaje o kojima nije ni slovo procitao, velika je sramota. Milojko ocrnio si se...

brana

pre 5 godina

Opoziciji su heroji Taci, Haradinaj i Naser Oric.

Miloš

pre 5 godina

Milojko je izgubio kompas, dotakao je dno. Tone zajedno sa lažovima i lopovima koje predstavlja!

Strahinja

pre 5 godina

Milojko je potpuno izgubio kompas, samo pravi cirkus.

Jovan

pre 5 godina

Njima je najmanje stalo do srpskih heroja i njihovih Stradanja.

milos

pre 5 godina

Boze,sta je sa ovom opozicijom,poludeli nacisto.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija