• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.03.2019

16:40 >> 16:46

IZETBEGOVIĆ PRETI SRPSKOJ - NEĆE BITI DANA RS KAD PRORADI BIH! Alijin mali smislio vic veka, Srpska se sad sigurno trese od straha, PARDON SMEHA!

Politika

IZETBEGOVIĆ PRETI SRPSKOJ - NEĆE BITI DANA RS KAD PRORADI BIH! Alijin mali smislio vic veka, Srpska se sad sigurno trese od straha, PARDON SMEHA!

Podeli vest

Lider Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović poručuje da ne zna da li će iduće godine biti obeležen 9. januar kao Dan Republike Srpske, ali i da to neće biti moguće kad "proradi pravna država"

Ne znam ja hoće li oni to iduće godine ponovo napraviti, sledećih možda još pet godina. Kad proradi pravna država, neće, jer se njima neće baviti samo Ustavni sud BiH nego bosanskohercegovački sud, rekao je Izetbegović povodom odluke Ustavnog suda BiH da proglasi neustavnim odredbu o 9. januaru kao Danu RS.

On je upozorio da "aktivno suprotstavljanje presudama Ustavnog suda BiH nosi velike zatvorske kazne".

AMERI ŠOKIRALI HRVATE - SRBIJA JE DALEKO ISPRED VAS! Ako im je za utehu SRBIJA JE ČUDO I ZA NEKE DRŽAVE EU - Mađarsku, Rumuniju i Bugarsku na primer!

- Ova je aktivnost suprotstavljanje i bojkotovanje presuda Ustavnog suda BiH - tvrdi Izetbegović.

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović poručio je juče da će se 9. januar i dalje slaviti u Republici Srpskoj i najavio da će parlament uskoro naći adekvatan odgovor na odluku Ustavnog suda BiH.

Kako Srbi obeležavaju dan svoje Republike pogledajte u sledećem video zapisu!!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Banja Luka

pre 5 godina

Kad proradi bih,to znači nikad a možda ni tada

Stojan

pre 5 godina

Da li ce se te poturice ikad smiriti? Ko njih placa da prave haos, zar ne vide da jedino mogu da budu vojska nekim tamo bogatasima i da ginu za njih. Pa kako do sada nisu mogli to da shvate.

Maganik

pre 5 godina

Bakir je porušio sve mostove prema Srbima i Hrvatima. Uzda se u Arape i USA. Tako je potpisao smrtnu presudu Bosni u kojoj muslimani neče imati ništa. Šteta, narod kao narod nije loš ali im se više ne može vjerovati niti praviti sa njima bilo šta. Samo nek zamotaju žene, nek skrate pantalone i nek žive sa onim što im je Alija ostavio, kako kažu oko 23%. Bakir će biti zadovoljan jer će živjeti kao sultan na narodnoj muci.

Saradžogla

pre 5 godina

Bakirovi koreni su srpski i u Beogradu su bili bogata familija Živković.Kada se ime i prezime Bakira Izmetbegovića prevede na srpski ono glasi : Branko Živković.Njegov otac Alija se izjašnjavao kao srbin što i jeste.Njegovo ime Alija prevodi se kao Aleksandar.A to nisu jedini srpski izrodi koji bi da mogu urnisali bi sopstveni srpski narod.Takav je i Hašiš Tači čiji pradeda je bio pop Radosav Danilović.Promenio je ime u Hašiš Alija i prešao IZ KORISTI u islam.Muslimani mu nisu dali nikakvu značajnu ulogu jer ko ceni izdajnike svoje vere.Samo ih tretiraju kao sluge.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija