• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

15.04.2019

22:30

DIVLJAK SERGEJ PSOVAO, PRETIO I ŠIRIO MRŽNJU! Šokantan govor predsednika PSG

Politika

DIVLJAK SERGEJ PSOVAO, PRETIO I ŠIRIO MRŽNJU! Šokantan govor predsednika PSG

Podeli vest

Lider Pokreta slobodnih građana, glumac Sergej Trifunović svojim govorom na protestu ispred Skupštine šokirao je kompletnu javnost u zemlji

Trifunović je otvoreno psovao, pretio i širio rasnu, versku i nacionalnu mržnju, a niko od ostalih govornika i lidera SZS nije ni pokušao da se ogradi od toga!
U vidno alkoholisanom stanju Trifunović je sa bine bljuvao najprizemnije uvrede i prostakluke.
- Zdravo uličari, nezahvalna bando koja svaki dan rasplače svog predsednika koji čak i ne spava... - obratio se Trifunović okupljenima, pa je predstavnike vlasti nazvao "plačipičkama i slinama", a građane optužio da su izgubili dostojanstvo "jer za 1.000 dinara podržavaju SNS"!?! To mu nije bilo dovoljno, pa je ničim izazvan izvređao i pripadnike mađarske nacionalne manjine i migrante:
- Narod odlazi, a Vučić naseljava Arape, Mađare, Sirijce...
- rekao je Trifunović, u toku čijeg govora je nekoliko stotina demonstranata napustilo protest.

Foto: Informer

Sergej je svoje obraćanje završio opsovavši majku predsedniku države: - Trista ti majki je*em - urlikao je lider PSG u mikrofon.

Komentarišući ovaj skandal, lider SVM Ištvan Pastor kaže da je zabezeknut Trifunovićevim nastupom.
- Ne znam da li je reč o šovinizmu, ksenofobiji ili gluposti. Ili možda o svemu tome zajedno?! Trifunović je pokazao svoje pravo lice i krajnje je vreme da primeni poznato pravilo da se šusterski kalfa vrati u šusteraj! On ne može da ponizi i žigoše vojvođansku mađarsku zajednicu. Nije ih Vučić doveo u Srbiju, ali neće ih oterati ni Trifunović - podvlači Pastor.

LJILJANA SMAJLOVIĆ ODGOVORILA NA OPTUŽBE BRANKE PRPE: Zaprepaštena sam i zgrožena time kako ona falsifikuje Slavka Ćuruviju!

Foto: Informer

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XXL

pre 5 godina

Tužno čovek više nije sav svoj i treba mu stručna pomoć dok ga mediji kritikuju kao normalnu zdravu osobu svesnu svojih postupaka al' On to nije - na njegovu žalost.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija