• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

30.04.2019

11:30

ZLA VEŠTICA VLJORA! Šiptarska "ambasadorka" u SAD uporedila Srbe s negativcima iz "Igre prestola"!

Politika

ZLA VEŠTICA VLJORA! Šiptarska "ambasadorka" u SAD uporedila Srbe s negativcima iz "Igre prestola"!

Podeli vest

Ambasadorka tzv. države Kosova u SAD Vljora Čitaku uporedila je Srbe sa najvećim zlom, vojskom koja predstavlja smrt, u trenutno najpopularnijoj seriji "Igra prestola"

Čitakuova je uporedila Kosovo sa ponosnom, hrabrom i praktično neuništivom familijom Stark, koja gospodari Severom, dok je Srbiju uporedila sa zlim belim hodačima.

"Igra prestola! Pa, kuća Stark je pobedila u velikom ratu. Da bismo to preveli na termin Kosova, Srbija je pobeđena. A sada, ko će sedeti na prestolu... to više nije važno! Veliki rat je doneo pobedu! A za ostatak... pa, ako nam se ne sviđaju, pobedićemo ih!"

ONA JE VEĆE ZLO I OD HARADINAJA! Vljora prvo podržala Đilasa, a sad napala i Vučića zbog "privatne Srpkinje" u šiptarskoj vladi

U popularnoj seriji, beli hodači su poraženi, a njih je Čitakuova uporedila sa Srbima, kojima je predvidela skori poraz.

I dok je Srbe uporedila sa najvećim zlom u seriji, vojskom koja predstavlja samu smrt, dotle su za Čitakuovu kosovski Albanci pravoverni Starkovi koji će poraziti hordu beslovesnih zombija.

SEKS-SKANDAL DRMA PRIŠTINU! Tači uhvatio ženu s Veseljijem NA GOMILI, a on se u isto vreme švalerisao s VLJOROM ČITAKU!

Inače, Čitakuova je privukla veliku pažnju javnosti kada je otkriveno da je na sednici Saveta bezbednosti UN decembra prošle godine sve vreme sedela iza Tačija i šaputala mu tokom govora šta treba da kaže.

Foto: YouTube printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mirko

pre 4 godine

Jedva cekam da unistimo za sva vremena sciftare, jedva cekam da nasha vojska i policija pocisti KiM i vrati nam u sastav zemlje. Da sam bogat nudio bi nagradu za hapsenje ovih zlikovaca. Svaki dijalog sa siptarima je uzalud i gubljenje vremena. Dokle vise?

hogar

pre 4 godine

fantastična usporedba koja u potpunosti odgovara stvarnom stanju.

Nesa

pre 4 godine

Ako su to argumenti onda treci rajh ostvaruje svoje ciljeve na Balkanu

bane

pre 4 godine

Mora da je neki Srbin kresnuo, pa ostavio. Šta će mu skot?

Murgec

pre 4 godine

Ovu trpa ko stigne i ne cude me njene izjave.

Dejan

pre 4 godine

Zora rudi, dan se svetli..Na pocinak kuci leti vljora na svojoj metli..

Milo

pre 4 godine

Zahvali Milosevica, sto ste dobili drzavu ali znaj dok Srbin hoda po zemlji Kosovo ce uvijek biti Srpsko. Pozdrav iz Republike Srpske

Anarhista

pre 4 godine

Бит ће сјебана на овај или онај начин.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija