• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok

07.05.2019

18:54 >> 18:58

KOMANDANTU NATO NIJE JASNO ZAŠTO SRBI NEĆE U ALIJANSU: Pa da te podsetimo, UBIJALI STE NAS, TROVALI, BOMBARDOVALI I OTELI DEO ZEMLJE... Možemo nabrajati do sutra!

Politika

KOMANDANTU NATO NIJE JASNO ZAŠTO SRBI NEĆE U ALIJANSU: Pa da te podsetimo, UBIJALI STE NAS, TROVALI, BOMBARDOVALI I OTELI DEO ZEMLJE... Možemo nabrajati do sutra!

Podeli vest

Komandant Zajedničke komande NATO admiral DŽejms Fogo izjavio je u Sarajevu da Alijansa očekuje od vlasti BiH Prvi godišnji nacionalni program (GNP) za aktivaciju Akcionog plana za članstvo (MAP), poručivši da "ne vidi razlog zašto ne žele svi u BiH da budu deo NATO"

Navodi se da je Fogo uveravao sagovornike da ulazak u Alijansu znači "sigurnost i ekonomski napredak" i izneo tvrdnje da je Republika Srpska promenila stav i od zagovornika postala protivnik NATO.

- U potpunosti podržavam GNP i želim da ga dostavimo Briselu, kao što želi i generalni sekretar NATO. Kada se to desi dobićete stabilnost i sigurnost i poboljšaćete oružane snage, koje će voditi ekonomskom prosperitetu - kazao je Fogo.

KOMŠIJE ZARATILE ZBOG AMERIČKIH F-16! Da su se nastavili sa Rusima, imali bi najmanje MiG 29 i suhoje!

"Admiral Fogo je naglasio potrebu nastavka reformskih procesa u BiH i iskazao opredeljenost Komande NATO-a u Napulju da putem Štaba NATO-a u Sarajevu nastavi pružati podršku odbrambenom sektoru u BiH u cilju napretka Bosne i Hercegovine na putu evroatlantskih integracija, dodavši da je podnošenje ANAP-a investicija u sigurnost i ekonomski prosperitet Bosne i Hercegovine", navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane državne zajednice Republike Srpske i Federacije BiH (BiH).

NIJE "PANCIR" NEGO... Informer otkriva koje to VELIKO POJAČANJE stiže Vojsci Srbije iz bratske Rusije!

Podsetimo, prva NATO agresija u istoriji ove organizacije bila je na Republiku Srpsku 1995. godine. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Čarapan

pre 4 godine

Kod nas u Srbiji ljudi koji se ovako ponašaju zovemo jajare.

Saradžogla

pre 4 godine

Srbi su za vreme Drugog svetskog rata od zarobljavanja spasili 520 amera i engleza .Leteli su bomarderima iz Italije da bombarduju naftna polja u Rumuniji koja su držali nemci.UNAPRED SU ZNALI DA AKO BUDU OŠTEĆENI OD PROTIVAVIONSKE ARTILJERIJE GLEDAJU DA DOLETE IZNAD SRBIJE I ISKOČE.Srpski narod će ih spasiti da ih ne zarobe nemci ili ustaše.Da ponovim ... 520 avijatičara su spašena a to su piloti,mitraljesci,navigatori ... Onda je prokleti Klinton po naređenju podmuklog engleza Blera naredio da unuci spašenih avijatičara bombarduju Srbiju.Veće bruke,sramote i jeresa svet nije video!Zato Amerika koja misli da je Sjedinjena trpi strahovite štete u vidu poplava ,požara,zemljotresa,uragana ...Tri hiljade amera je poginulo posle rušenja ,,bliznakinja,,!TRI HILJADE!A srbin se borio protiv tih mudžahedina da bi ga amer kaznio?I sada se jadni amer čudi što srbin neće u prokleti NATO?Nikada!

Baki

pre 4 godine

Iskreno ja sam za NATO jer svi znamo da je tako najsigurni nego jr problem sto kod nas uključujemo emocije a onaj srpski inat inace ja sam čovek koji uvek gleda napred i u budućnost od prošlosti se ne živi ne kažem ja da trebamo zaboraviti prošlost naravno ali treba razmišljati i o budućnosti

Kameleon

pre 4 godine

Po tvojoj pismenosti je očigledno da si jedan od onih luzera koji bi i sopstvenu gizicu prodali za šaku dolara samo da TEBI bude lepo bez rada i muke.

Kalimero

pre 4 godine

"poboljšaćete oružane snage, koje će voditi ekonomskom prosperitetu" Bagro banditska, vodilo bi ekonomskom prosperitetu Amerike i nikoga više jer od toga zaradu ima samo vaša vojna industrija.

Ja

pre 4 godine

Poboljšaćemo odbranbenu sposobnost koja će dovesti do ekonomskog prosperiteta. Kakva budalaština. Prosperiraće ekonomski samo SAD od kojih bi smo morali da kupujemo naoružanje.

DEDA RAKA

pre 4 godine

Postavlja se ozbiljno pitanje : Jel' ovaj potomak "govedara" LUd, ili se PRAVI LUD, ili je BEZOBRAZAN!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17