• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.05.2019

09:37

(FOTO) IGOR JURIĆ ODUVAO VESNU PEŠIĆ: Ne znate o čemu pričate, "Tijanin zakon" donet je pre četiri godine!

Politika

(FOTO) IGOR JURIĆ ODUVAO VESNU PEŠIĆ: Ne znate o čemu pričate, "Tijanin zakon" donet je pre četiri godine!

Podeli vest

Sociološkinja je pokušala da na Tviteru ospori skupštinski predlog o uvođenju kazne doživotnog zatvora za najteža krivična dela, a onda joj je otac Tijane Jurić objasnio neke stvari

Srpski parlament raspravlja o izmenama i dopunama Krivičnog zakonika i izmeni i dopuni Zakonika o krivičnom postupku koje između ostalog podrazumevaju i uvođenje kazne doživotnog zatvora za najteža krivična dela, između ostalog i za ubice dece, trudnica, kao i za onog ko obljubi dete koje od posledica tog zločina podlegne povredama

KENI PRORADILA SAVEST! Milojičić prekida bojkot rada parlamenta zbog "Tijaninog zakona"!

Podsetimo, Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" u izjavi za Informer pozvao je sve predstavnike političkog života u Srbiji da uzmu učešće u sednici i svoje političke motive stave u drugi plan, a u prvi plan istaknu dobrobit naše dece.

Međutim, opozicija bojkotuje rad parlamenta, a takozvana "siva eminencija" srpske opozicije i promoterka političkih stavova tajkuna Dragana Đilasa, sociološkinja Vesna Pešić, još jednom je pokazala da joj ni najmanje nije važno da zločince stigne zaslužena kazna, već samo da isproziva aktuelnu vlast. A pritom je i pokazala elementarnu neupućenost o "Tijaninom zakonu".

A onda je Tijanin otac, Igor Jurić, odgovorom spustio na zemlju. Na njegove argumente gospođa Pešić nije imala odgovor. Pogledajte njihovu prepisku:

Foto: printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
englezii

pre 4 godine

G Igore za cije babe zdravlje oslovljavas tu staru kozu sa "postovana gospodjo" ? Pa ona se zalaze za blaze kazne pa cak i za ukidanje nebi li i nju neko silovao ! I pored kulturnog razgovora postoje oni gadovi koji to ne zasluzuju !

voja

pre 4 godine

Prvi put ću reći ( a Vi objavite ili ne) da je Vesna Pešić upravu.

Sassa

pre 4 godine

Obožavam Informer i mislim da je Vučičević ozbiljan novinar, pre svega analitičan, samo ne razumem kako je Igor Jurić "oduvao" Vesnu Pešić. Je,l to neki malinarski izraz?

nemanjic

pre 4 godine

Baba je totalni izlapetis. Volela bi bakica da nj neko siluje, ali nema takvih budala. Ta, velika demokratkin ja, posle "demokratske"revolucije 2000. godine, dobi mesto ambasadora u Meksiku. Srbija je placala nju, a ona mladog ljubavnika Meksikanca. Kada je decko ostavio, ona je trazila mesto ambasadora u Evropi, navodno, vise joj ne odgovara klima u Meksiku. Eto, to je Vesna Pesic, demokrata., pardon, demokratkinja.

Ljubo

pre 4 godine

Hoce li i ova spodoba od zene ,otici iz Srbije kao i kisni oblaci ?!...Beograd hrani i mazi Ustase .

Dragan

pre 4 godine

Ima baba srecu ruzna je ko djavo inace da su nju kojim slucajem silovali ili njeno dete silovali pa ubili sudilo bi se po Americkom zakonu EL.STOLICA

Stojan

pre 4 godine

Pedofili se nikad ne menjaju, ona bi to trebala da zna. Zato se oni moraju drzati u zatvoru dozivotno jer ako ih puste napolje opet ce pociniti slican zlocin. Drustvo mora da se zastiti od takvih kriminalaca.

nina

pre 4 godine

a ti smatraš čovekom ubicu dece sramoto od žene???!!!

branko1

pre 4 godine

E moj gospodine Juriću,kako mislite da promenite mišljenje jednoj izlapeloj,sklerotičnoj,uvrnutoj babetini

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija