• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vijesti.ht

16.05.2019

20:37 >> 20:45

HRVATSKA SE TRESE! ĆIRO BLAŽEVIĆ STAO UZ SRBE - snimio spot za SDSS kampanju za evro-izbore! SAD ĆE BIT NA METI HDZ?!

Politika

HRVATSKA SE TRESE! ĆIRO BLAŽEVIĆ STAO UZ SRBE - snimio spot za SDSS kampanju za evro-izbore! SAD ĆE BIT NA METI HDZ?!

Podeli vest

Miroslav Ćiro Blažević snimio je promotivni spot za SDSS. Legendarni trener odazvao se pozivu Milorada Pupovca da se priključi kampanji za Evropske izbore

- Neko mora početi s pozitivnim ponašanjem pa nek' to budem ja - rekao je Ćiro, ali i otkrio i strah da bi ga zbog ovog poteza mogli proterati iz HDZ.  

- Ja sam prava osoba za ovaj spot i nije me briga za negativne komentare - rekao je Ćiro, samouvereno prokomentirišavši angažman za Samostalnu Demokratsku Srpsku Stranku.

- Oni neće mene pljuvati, oni mene već pljuju, ali ja imam čistu savest. Svakom bih želeo pokazati, čujte, dobro je Pupovac izabrao mene. Niko ne može kontestirati moj patriotizam i sve ono što sam napravio za Hrvatsku. I baš sam ja dobro pogođen da dam primer da se ne smemo mrzeti nego da se trebamo tolerisati - istakao je trener svih trenera.

On se osvrnuo i na moguću reakciju HDZ.

- Oni mene mogu izbaciti iz stranke, jer sam napravio, po nekima, nešto što nisam imao pravo. Ja sam morao podržati ove svoje - rekao je Ćiro.

- Ja ga nisam hteo dovesti u jednu priliku da mi kaže: možeš, da ja sad kažem: reko' mi je Plenković, on bi izgubio svoje poene. Ili, da je bilo drugačije pa sam rekao: Neću te Plenkoviću zvati, ti ćeš shvatiti moju dobronamernost kroz ovu moju gestu - kazao je Ćiro.

A čini se da i jest. 

Pitanje o statusu Ćire Blaževića postavljeno je o premijer u Hrvatske Andreju Plenkoviću.

- Formalno, da vam pravo kažem, ne znam. Ja mislim da je, a ako i nije,  ko' da je. Neće biti kažnjen? Ma Ćiro je super. Više nama Ćiro vredi ko' narodu nego mnogi drugi. Sve je to dobro - kazao je Plenković.

A vredi puno i SDSS kojima je osnovna misao vodilja bila stvaranje tolerantnijeg društva.

- Mi smo dobili mnogo njegovom podrškom, ali mislim da je ukupno naše društvo sa njegovom gestom dobilo mnogo. I zato to posebno cenim - kazao je predsednik SDSS Milorad Pupovac.

Spot je i pre nego je prikazan izazvao veliku pažnju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
I posle Tita Ciro

pre 4 godine

Bravo legendo.Dosta smo izgubili godina u ratovima,mrznji,glupostima,a svet nam se smejao.Mile Kragujevac.

jamore

pre 4 godine

Ja mislim da je, a ako i nije, ko' da je. Ćiro nebuloza.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija